2014 Yarenleri! :)

ay evet yaa o botlarla allahım sabır versin onlaraaa :26: ağustosta gidecekler yandıı valla acemilik zor eğitimi falan off gokhan martta gittiği halde kapkaraydı yemın torenıne gıttgıımızde

Aynen benimki zaten esmer temelli kararmıştı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba canım hoşgeldn aramıza.
seninki ustaya yenimi gidiyor yoksa iznemi geliyor? aynı devreyiz bnmkide diyarbakırda canım.moralini bozma hiç bitcek geçcek inşallah bu günlerde..

evet canım dagıtım iznine gelicek sonra usta birliğine şırnak akçaya gidicek şimdi bile gunler zor geçiyo onu orda düşündükçe nasıl gecicek bilemiyorum Rabbim hepimize bekleyenlere sabır versin inşallah hayırlısıyla bitirip gelirler günler çabucak geçer.diyarbakırda ne olarak görev yapıyo nezman bitiyo askerliği

canımm hoşgeldinn.. benim kaynım da orda yaptı askerliğini.. evet işimiz zorrr amiiinnn inşallahh.. acemide galiba şuan nerde kuzu?

hoşbulduk teşekkurler evet acemı de samsun da sıhhıye suan dagıtımdan sonra şırnak akçaya gidicek..kaynınız geldi sanırım şartları nasıl çok zormuymuş duydugumuz kadar çok tehliikeli bir yermi çarşı izni olmıcak onu biliyoruz telefon kullanmaları sorun oluyormuydu..sizinde eşiniz mi asker nerede Amin inşallah Rabbim yardımcıları olsun hayırlısıyla sevdiklerine kavuşmayı nasip etsin inşallah amin..

Bizim devreden sanmistim seni ama 94/2 missin:) benmki subatta gelcek nasipse havacı olarak görev yapiyor benim askerim:) zaman geçiyor canım zor oluyor biraz ama günler gectikce daha umutlu olmaya basliyorsun bazen günler takılıyor hiç geçmiyor dedigin gibi Allah sabır versin hepimize bu zamanda..

telefon çok rahat kullanıyordu kaynım çarşıya da çıkıyordu diye hatırlıyorum.. rahattı eğitimlerini falan bilmiyorum ama.. benim nişanlım asker şuan acemide Manisa Alaşehirde usta birliği Kayseriye çıktı yarın dağıtım iznine geliyor.. aminnn amiinnnn..

Ayy su usta birligimiz aciklansa da bi rahatlasam:))

Ayy su usta birligimiz aciklansa da bi rahatlasam:))

bizim açıklandı da nasıl rahatladım var ya kuzum bir bilsenn darısı başınıza ne zaman aciklanacakmis? :)

canlar nasılsınız.Askerimin gelmesine 15 gün kaldı çoookkkkk heycanlıyım ve mutluyummmm

ohh ne guzel canim beniimm bizim de yarin dagitim iznine geliyor sevdicegiiim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…