ay evet yaa o botlarla allahım sabır versin onlaraaa :26: ağustosta gidecekler yandıı valla acemilik zor eğitimi falan off gokhan martta gittiği halde kapkaraydı yemın torenıne gıttgıımızde
iyi akşamlar kızlar
kızllar ben geldim
hoşgeldin kuzummm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba canım hoşgeldn aramıza.
seninki ustaya yenimi gidiyor yoksa iznemi geliyor? aynı devreyiz bnmkide diyarbakırda canım.moralini bozma hiç bitcek geçcek inşallah bu günlerde..
canımm hoşgeldinn.. benim kaynım da orda yaptı askerliğini.. evet işimiz zorrr amiiinnn inşallahh.. acemide galiba şuan nerde kuzu?
evet canım dagıtım iznine gelicek sonra usta birliğine şırnak akçaya gidicek şimdi bile gunler zor geçiyo onu orda düşündükçe nasıl gecicek bilemiyorum Rabbim hepimize bekleyenlere sabır versin inşallah hayırlısıyla bitirip gelirler günler çabucak geçer.diyarbakırda ne olarak görev yapıyo nezman bitiyo askerliği
aaaa sen neden uyumadın canım hoşbulduk
hoşbulduk teşekkurler evet acemı de samsun da sıhhıye suan dagıtımdan sonra şırnak akçaya gidicek..kaynınız geldi sanırım şartları nasıl çok zormuymuş duydugumuz kadar çok tehliikeli bir yermi çarşı izni olmıcak onu biliyoruz telefon kullanmaları sorun oluyormuydu..sizinde eşiniz mi asker nerede Amin inşallah Rabbim yardımcıları olsun hayırlısıyla sevdiklerine kavuşmayı nasip etsin inşallah amin..
Ayy su usta birligimiz aciklansa da bi rahatlasam:))
canlar nasılsınız.Askerimin gelmesine 15 gün kaldı çoookkkkk heycanlıyım ve mutluyummmm
hastanedeydik eve yeni gelmiştim bebeğim
Kuzumm aminn:))bizim açıklandı da nasıl rahatladım var ya kuzum bir bilsenn darısı başınıza ne zaman aciklanacakmis? :)
Selammmm:))merhaba kızlaaaar
iyi akşamlarr:)))
Geçmiş olsun canım hayırdır :?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?