2014 Yarenleri! :)

evet ya geçiyor arkaya bakınca kaç gün geçirmişiz böyle konuşa konuşa
diyarbakırda aynıymış çok sıcak diyo valla izmrde aynı

allah yardımcıları olsun hayatım ne diyim benm kedide bitlendi onun bitleriyle uğraşıyoruz ya yarın bayıltılıp traş edilcek hiç istemiyorum ama mecbur kaldık

allah yardımcıları olsun hayatım ne diyim benm kedide bitlendi onun bitleriyle uğraşıyoruz ya yarın bayıltılıp traş edilcek hiç istemiyorum ama mecbur kaldık

amin canım amin..
hadi yaa yaptırın tabi valla sizede geçer bi de hayvanları seviyorum ama çok korkuyorum

amin canım amin..
hadi yaa yaptırın tabi valla sizede geçer bi de hayvanları seviyorum ama çok korkuyorum

yok ya allahtan insana geçmiyoda tüğleri aşırı uzun iran kedisi ben makasla kestim ama ayaklarını elletmiyo garibimi arıtamadık 2 tane bit her gün ytumurtluyo üzerine yediden topluyoruz yumurtaları hayvanı delirttik 1 haftadır ben de çok seviyorum hayvanları köpeklerle kedilerle konuşuyorum sokakta millet bana deli diye bakıyo

Cok sevimli oluyorlar ama ben yaklasamiyorum malesef korkudan:) bncede goturunde kurtulsun pisicik adi nee:)

anaaaaam nerelerdesiniz yahu kimsecikler yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlarr ramazanimiz mübarek olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kizlar.. Benim sevgilim de agustosta gidecek askere allahtan kisa donem yapacak yoksa napardim ben

iyi geceler kızlarr napıyonuzzz? ben iki gun tekrdaga gttm arkdsmla yazlıga cok fena yanmısım omuzlarm sırtım yuzum bu aksamda gokhan evcı ızne geldi sagolsun dindirdi acımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…