2014 Yarenleri! :)

evet hayatım çevremdede çok görüyrum aynı olayları üzücü bi durum fazlasıyla

2 günlugune gttik canım perşembe günü hava cok sıcaktı korunmadan girdim denizee bugun daha iyiyim hametan krem çare oldu yanıklarıma :18:

2 günlugune gttik canım perşembe günü hava cok sıcaktı korunmadan girdim denizee bugun daha iyiyim hametan krem çare oldu yanıklarıma :18:

korunmadan girmek çok tehlikeli zaten bi kere bende öle yapmıştm güneş kremimi unutmuştum denizden soğudum o dönem çok yanmama rağmen tenim çok beyaz belki ondandır hametan iyi geliyo baya

korunmadan girmek çok tehlikeli zaten bi kere bende öle yapmıştm güneş kremimi unutmuştum denizden soğudum o dönem çok yanmama rağmen tenim çok beyaz belki ondandır hametan iyi geliyo baya

bende çokk beyazım ve haşlandım resmenn iki güne anca dindi ağrısı.. Hametan bi mucize ya kesinlikle zaten 3 ten sonra gırecekmıssın denize , güneş ışınları daha zararsız oluyormuş kızarmıyorsun öyle catır cuturr

Insallah o iyi olcaksa onun için o olsun:) sende hosgeldin ustalara o zmn:) Çok sicakmis diyarbakir bide gece sivrisinek çok oluyormus. Amin canim aminn

Allah yardımcıları olsun :26::26: Allah'ım şöyle Eylül ayı falan gelse rahat etsinler ... Ozamana da şafakta azalmış olacak

geçcek geçcek bizde bu haftadan sonra yarılıyoruz çok şükür

kız daha yarılamıyoz allah söyletti 6 aylara düşcez

İnş kuzum o günleride göreceğizzz inş... Şöyle 7 6 ay şafağını görsem ohh değmesinler keyfime...

Geçen yıl kamu yönetime başladım çalışırken çok zorladı. Hemde Kpss de atamalar önlisanstan daha kolay şimdilik bıraktım o yüzden atanırsam devam ederim galiba

hmmm anladım canım inş. atanırısın... Atandıktan sonra okul bitirince kademe falan alıyormuşsun :) inş. atanırsında benimde umudum olursun

yok kız ben gördün bu bile çok geliyo gözüme 3 aylıklara imreniyorum:26:

ben sabahları girmekten yanayım su harika oluyo tertemiz öğlen girmiyorum güneşi pek sevmem bana göçre değil güneşlenmek güneş pek görmeden de bronzlaştım hemen ama en fazla 1 hafta sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…