bn iki yıl çalışmadım:) bir yıl zaten kpssyle geçti sonra atanırım diye bekledim ama gerçekler yavaş yavaş yüzüme vuruldu
gerçekten mezun olduktan sonraki süreç daha zor diyorlardıda inanmazdım
4 yıl oku hakettiğini göreme insana koyuyor
benim evim denize 10 dakika hayatım sabahları gidiyorum denize amele gibi yanmamak için girdiğimde de 50 faktör güneş kremi kullanıyorum tenime özen gösteriyorum çok şükür denizden sonra ağrım acım olmuyo yoksa napardım
2 günlugune gttik canım perşembe günü hava cok sıcaktı korunmadan girdim denizee bugun daha iyiyim hametan krem çare oldu yanıklarıma :18:
saolun kizlarr hayirlisiyla dönsünler insallahhhh
evet hayatım çevremdede çok görüyrum aynı olayları üzücü bi durum fazlasıyla
evet canım artık işe girmek o kadr kolay değil Allah hepimizin yardımcısı olsun
aminnn hayatım
korunmadan girmek çok tehlikeli zaten bi kere bende öle yapmıştm güneş kremimi unutmuştum denizden soğudum o dönem çok yanmama rağmen tenim çok beyaz belki ondandır hametan iyi geliyo baya
şu son ayın tadını çıkar hayatım amin hayırlısyla su gibi gidip gelsinler inş
Ceyizime ciciler aldım carsamba günü:)
Cicilerini çeyiz topiğime eklesene caım görelim bakalım
Insallah o iyi olcaksa onun için o olsun:) sende hosgeldin ustalara o zmn:) Çok sicakmis diyarbakir bide gece sivrisinek çok oluyormus. Amin canim aminn
geçcek geçcek bizde bu haftadan sonra yarılıyoruz çok şükür
kız daha yarılamıyoz allah söyletti 6 aylara düşcez
Geçen yıl kamu yönetime başladım çalışırken çok zorladı. Hemde Kpss de atamalar önlisanstan daha kolay şimdilik bıraktım o yüzden atanırsam devam ederim galiba
Allah yardımcıları olsun :26::26: Allah'ım şöyle Eylül ayı falan gelse rahat etsinler ... Ozamana da şafakta azalmış olacak
Allah yardımcıları olsun :26::26: Allah'ım şöyle Eylül ayı falan gelse rahat etsinler ... Ozamana da şafakta azalmış olacak:
İnş kuzum o günleride göreceğizzz inş...Şöyle 7 6 ay şafağını görsem ohh değmesinler keyfime...
bende çokk beyazım ve haşlandım resmenn iki güne anca dindi ağrısı.. Hametan bi mucize yakesinlikle zaten 3 ten sonra gırecekmıssın denize , güneş ışınları daha zararsız oluyormuş kızarmıyorsun öyle catır cuturr
ben yurtdisindayim o turkiyede oyuzden malesef biraz daha beklememiz gerekecek canim.. 6 temmuz gidiyorum insallah rahat gorusebiliriz
canım bu aldıklarımın fotosu yok nette ya izmirde menderes store var ya ordan aldım
neler aldın kız
bebek fotosunu çeksene ya merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?