Cok sevimli oluyorlar ama ben yaklasamiyorum malesef korkudan:) bncede goturunde kurtulsun pisicik adi nee:)
Selam kizlar.. Benim sevgilim de agustosta gidecek askereallahtan kisa donem yapacak yoksa napardim ben
iyi geceler kızlarr napıyonuzzz? ben iki gun tekrdaga gttm arkdsmla yazlıga cok fena yanmısım omuzlarm sırtım yuzumbu aksamda gokhan evcı ızne geldi sagolsun dindirdi acımı
Canm hosgeldin akşam giremedim ders çalıştım smdide yatyorum:)
günaydın kuzum :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
adı çavi sokaktakilere alıştım seviyorum hepsini tek tek ama bazıları hasta oluyo kızıyo sevince onlarla da konuşuyorum
tatlım kpssyede az kaldı allah yardımcın olsun:18:
güzelmiş adı kız farklıben cesaretli değilim o konuda arkadaşımın evnde kuş var ondan bile tırsıyom ben gidince çıkarmıyorlardı kafesten
evet tatlım yaa haftaya bugün sınav var şu saatlerde bitmiş olcak inş güzel geçer
inş hayatım dua ediyorum sana ben bahçeli ev çocuğuyum kız her türlü hayvan besledk orda ama böceklere alışamadım sadece kertenkelemiz bile var efe diyoruz o bizi tınmıyo
sabah günaydın dedim ya geri uyudum kızlar asıl şimdi tünaydınnn
cool bi kertenkele o zamankabul olur inş tatlım
inş hayatım ya zor valla bende okulu bitirince aynı stresi yaşıcam
sabah günaydın dedim ya geri uyudum kızlar asıl şimdi tünaydınnn
seneye kalkcak diyorlardı ama senin zamana kdr nolck bakalım
evet tatlım ya ama iş telaşı illaki olucak mesela senn gibi işim oluncada daha iyisini falan istcem alah yardımcımız olsun
aynen daha iyisini istiyorsun zaten yinede şükrediyorum halime en azından para kazanıyorum istediğimi yapabiliyorum Allah'a şükür
yani hayatım inş bende okul bitince işsiz kalmam
saolun kizlarr hayirlisiyla dönsünler insallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?