2014 Yarenleri! :)

günaydın kızlar dün terafihe çağırdı arkadaş koştum gittim tam sizle konuşurken nasılsınız şafaklar atıyor artık yavaştan

iyi geceler kızlarr napıyonuzzz? ben iki gun tekrdaga gttm arkdsmla yazlıga cok fena yanmısım omuzlarm sırtım yuzum bu aksamda gokhan evcı ızne geldi sagolsun dindirdi acımı

benim evim denize 10 dakika hayatım sabahları gidiyorum denize amele gibi yanmamak için girdiğimde de 50 faktör güneş kremi kullanıyorum tenime özen gösteriyorum çok şükür denizden sonra ağrım acım olmuyo yoksa napardım

adı çavi sokaktakilere alıştım seviyorum hepsini tek tek ama bazıları hasta oluyo kızıyo sevince onlarla da konuşuyorum

güzelmiş adı kız farklı ben cesaretli değilim o konuda arkadaşımın evnde kuş var ondan bile tırsıyom ben gidince çıkarmıyorlardı kafesten

tatlım kpssyede az kaldı allah yardımcın olsun:18:

evet tatlım yaa haftaya bugün sınav var şu saatlerde bitmiş olcak inş güzel geçer

inş hayatım dua ediyorum sana ben bahçeli ev çocuğuyum kız her türlü hayvan besledk orda ama böceklere alışamadım sadece kertenkelemiz bile var efe diyoruz o bizi tınmıyo

sabah günaydın dedim ya geri uyudum kızlar asıl şimdi tünaydınnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
evet tatlım ya ama iş telaşı illaki olucak mesela senn gibi işim oluncada daha iyisini falan istcem alah yardımcımız olsun

aynen daha iyisini istiyorsun zaten yinede şükrediyorum halime en azından para kazanıyorum istediğimi yapabiliyorum Allah'a şükür

yani hayatım inş bende okul bitince işsiz kalmam

bn iki yıl çalışmadım:) bir yıl zaten kpssyle geçti sonra atanırım diye bekledim ama gerçekler yavaş yavaş yüzüme vuruldu
gerçekten mezun olduktan sonraki süreç daha zor diyorlardıda inanmazdım
4 yıl oku hakettiğini göreme insana koyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…