2014 Yarenleri! :)

selam kızlaar bu sefer de selam verip ortadan kaybolmamam dileğiyle burdayım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kizlar.. Benim sevgilim de agustosta gidecek askere allahtan kisa donem yapacak yoksa napardim ben

Gel comezim gel saka maka uzulme cnim vakit geciyor oyle yada boyle.. uzulursen devamli dusunursen zor gecer.. ugras bul.kndine kafani dagit. Burda gel sohbete katil bizimle derdini sevincini paylas :) bide kisaymis ne guzell..

ben sabahları girmekten yanayım su harika oluyo tertemiz öğlen girmiyorum güneşi pek sevmem bana göçre değil güneşlenmek güneş pek görmeden de bronzlaştım hemen ama en fazla 1 hafta sürüyor

Oo sabah bambaskadr saat 10a kdar hava miss oluyor ,denizde oylee:) bu sefer aceleye geldi fazla kalmcaz diye abarttik ceremesini cekiyoruuzz npalimm. Bu arada nerde oturuyodun canim?

Bornoz yatak örtüsü misafr icin banyo havlusu masa ortusu yağlık bide:)) cektimde nasil atcam evde kabloyu takiyom olmuyor atamiyom bilgisayara teldende olmuyor

of ya bizim şansımız niye böle güle güle kullan tatlım çok özendim şimdi çeyiz almaya insan çok mutlu oluyo çeyiz alınca ya

kızlar ya aramızda nişan/düğün tarihi falan kesin olan var mı baksanıza çeyiz hazırlıkları tam gaz devam ediyor gerçi ben de öyleyim her maaşım çeyize gidiyor ama düğün tarihimiz belli değil sizlerden belli olan var mı merak ettimmm?

ben şakasına dedim hem gelmiyon hem uyandırıyon diye alınganlık yapıyo hemen

yapar tabi alınganlık keyfinden gelmemezlik yapmamıştır canımm neyse umarım hemencecik düzelir aranız..

yok tatlım benmki belli değil bi umut sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…