- 14 Eylül 2013
- 1.344
- 533
- 133
hmmm anladım canım inş. atanırısın... Atandıktan sonra okul bitirince kademe falan alıyormuşsun :) inş. atanırsında benimde umudum olursun
hmm allah sabır versin kuzum ne diyim
Selam kizlar.. Benim sevgilim de agustosta gidecek askereallahtan kisa donem yapacak yoksa napardim ben
selam kızlaar bu sefer de selam verip ortadan kaybolmamam dileğiyle burdayım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben sabahları girmekten yanayım su harika oluyo tertemiz öğlen girmiyorum güneşi pek sevmem bana göçre değil güneşlenmek güneş pek görmeden de bronzlaştım hemen ama en fazla 1 hafta sürüyor
Ozledim sohbetini kuzum:)
Bornoz yatak örtüsü misafr icin banyo havlusu masa ortusu yağlık bide:)) cektimde nasil atcam evde kabloyu takiyom olmuyor atamiyom bilgisayara teldende olmuyor
Oo sabah bambaskadr saat 10a kdar hava miss oluyor ,denizde oylee:) bu sefer aceleye geldi fazla kalmcaz diye abarttikceremesini cekiyoruuzz npalimm. Bu arada nerde oturuyodun canim?
kızlaar günaydınnnn :))
günaydın canım benimkinin çarşısını bekliyorum uyandırdı gelmiyo gene gıcık
hahaholsun bebeğim er geç gelir sen onu bekletme diye o kendini beklettiriyor sana
bunun kavgasını yapıyoruz şimdide of
yaaa ne demek kavgasını yapıyorsunuzz kim başlattı kavgayı :/
ben şakasına dedim hem gelmiyon hem uyandırıyon diye alınganlık yapıyo hemen
kızlar ya aramızda nişan/düğün tarihi falan kesin olan var mı baksanıza çeyiz hazırlıkları tam gaz devam ediyorgerçi ben de öyleyim her maaşım çeyize gidiyor ama düğün tarihimiz belli değil sizlerden belli olan var mı merak ettimmm?
yok tatlım benmki belli değil bi umut sadece
yapar tabi alınganlık keyfinden gelmemezlik yapmamıştır canımm neyse umarım hemencecik düzelir aranız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?