2014 Yarenleri! :)

babam hariç annem abim tanışıyolar ben onun butun sülalesiyle tanıştım söz nişan hiç bişey yok aramızda bu areada

süper o zaman tanışmanız bile iyi bir adımm inşallah zamanla hepsi olur kuzum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydn canlarr bugun sevgilim donuyoo edrnye off ne cabuk gciyo ya cuma geldi pzar donuyor bari donusu pztsi yapsalar su evci izinlerinin:/

Bizimde belli degil tatlım ama gelince nisan dusunuyoruz subat sonu mart basi:)dugunde 3-4 ay sonra olur diye konusuyoruz kendi aramizda bakalim zaman ne gostercek:)

Bizimde belli degil tatlım ama gelince nisan dusunuyoruz subat sonu mart basi:)dugunde 3-4 ay sonra olur diye konusuyoruz kendi aramizda bakalim zaman ne gostercek:)

iyi bakalım kuzumm hadi hayırlısı insallahh :))

Gel comezim gel saka maka uzulme cnim vakit geciyor oyle yada boyle.. uzulursen devamli dusunursen zor gecer.. ugras bul.kndine kafani dagit. Burda gel sohbete katil bizimle derdini sevincini paylas :) bide kisaymis ne guzell..

Haha sorma tatlım :) tamamdır artık bende burdayımm yeni geldim sevdim burayı bırakmaya niyetim yokk :)

Verzonden vanaf mijn iPad met behulp van Kadınlar Kulübü

iyi bakalım kuzumm hadi hayırlısı insallahh :))

amin canımm..

evet kız inş evimiz harika şeylerle dolu olucak kızlar aranızda oruç tutan var mı ben çok bitkinim hep yatıyorum 2 sene tutmadım okul yüzünden çocukken daha çok tutardım şimdi alışamıyoum

evet çok merak ediyorum zaten evi nasıl yapcam dekor filan farklı olsun istiyorum bn tutuyorum canım dün tutmadım bugün tuttum iyi gibiyim şuan

kız siz nişanlı değğl misiniz zaten

yok ya değiliz buraya nişanlı yazdım ama bişey yapmadık henüz aileler biliyor bizimkiler askerden geldikten sonra olsun dedi.biraz sorunlu oldu bizim ilişkimiz direndik kazancaz inş

Son düzenleme:
evet kız inş evimiz harika şeylerle dolu olucak kızlar aranızda oruç tutan var mı ben çok bitkinim hep yatıyorum 2 sene tutmadım okul yüzünden çocukken daha çok tutardım şimdi alışamıyoum

yatak örtüsünü koydum bak nasıl iyimi.şu abiye yatak örtüleri var ya ondan almama gerek var mı ya bu da parlak böyle güzel yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…