babam hariç annem abim tanışıyolar ben onun butun sülalesiyle tanıştımne zamandır birliktesiniz soz nisan falan var mi veya aileler tanisiyor mu:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
babam hariç annem abim tanışıyolar ben onun butun sülalesiyle tanıştımsöz nişan hiç bişey yok aramızda bu areada
bakalım geldi konuşuyoruz şimdi
kızlaar günaydınnnn :))
Gunaydin tatlım:)
Sagol tatlım:) insanin aldikca alasi geliyor zaten çeyiz:)of ya bizim şansımız niye böle güle güle kullan tatlım çok özendim şimdi çeyiz almayainsan çok mutlu oluyo çeyiz alınca ya
kızlar ya aramızda nişan/düğün tarihi falan kesin olan var mı baksanıza çeyiz hazırlıkları tam gaz devam ediyorgerçi ben de öyleyim her maaşım çeyize gidiyor ama düğün tarihimiz belli değil sizlerden belli olan var mı merak ettimmm?
süper o zaman tanışmanız bile iyi bir adımm inşallah zamanla hepsi olur kuzum :)
canım bu aldıklarımın fotosu yok nette ya izmirde menderes store var ya ordan aldım
Bizimde belli degil tatlım ama gelince nisan dusunuyoruz subat sonu mart basi:)dugunde 3-4 ay sonra olur diye konusuyoruz kendi aramizda bakalim zaman ne gostercek:)
inş hayatım ya bay bi kavga ettik düzeldik çok şükür
konuşun bakalım ustune gitme cocugun kuzum :)
oyle olcak arada canim onemli olan duzelmeniiizzz :))
Sagol tatlım:) insanin aldikca alasi geliyor zaten çeyiz:)
Bizimde belli degil tatlım ama gelince nisan dusunuyoruz subat sonu mart basi:)dugunde 3-4 ay sonra olur diye konusuyoruz kendi aramizda bakalim zaman ne gostercek:)
Gel comezim gelsaka maka uzulme cnim vakit geciyor oyle yada boyle.. uzulursen devamli dusunursen zor gecer.. ugras bul.kndine kafani dagit. Burda gel sohbete katil bizimle derdini sevincini paylas :) bide kisaymis ne guzell..
iyi bakalım kuzumm hadi hayırlısı insallahh :))
amin canımm..
evet kız inş evimiz harika şeylerle dolu olucakkızlar aranızda oruç tutan var mı ben çok bitkinim hep yatıyorum 2 sene tutmadım okul yüzünden çocukken daha çok tutardım şimdi alışamıyoum
kız siz nişanlı değğl misiniz zaten
evet kız inş evimiz harika şeylerle dolu olucakkızlar aranızda oruç tutan var mı ben çok bitkinim hep yatıyorum 2 sene tutmadım okul yüzünden çocukken daha çok tutardım şimdi alışamıyoum
bağlantı yapamıyorum bilgisayarla kabloyu takıyom görmüyoryatak örtüsünü buldum ama ekliyim bak becerebilirsemEki Görüntüle 1172226
Hmm çok güzlmiş canım bu rengi mi aldın ? Ben çok beğendim saten sanrım bu iyi günlerde kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?