evet çok merak ediyorum zaten evi nasıl yapcam dekor filan farklı olsun istiyorumbn tutuyorum canım dün tutmadım bugün tuttum iyi gibiyim şuan
yok ya değiliz buraya nişanlı yazdım ama bişey yapmadık henüz aileler biliyor bizimkiler askerden geldikten sonra olsun dedi.biraz sorunlu oldu bizim ilişkimiz direndik kazancaz inş
yok be onlar hiç güzel değil benmkini gördün ya benm en abiyesi o yabi fırfırlı falan çok kötü oluyoyatak örtüsünü koydum bak nasıl iyimi.şu abiye yatak örtüleri var ya ondan almama gerek var mı ya bu da parlak böyle güzel yani
bağlantı yapamıyorum bilgisayarla kabloyu takıyom görmüyoryatak örtüsünü buldum ama ekliyim bak becerebilirsemEki Görüntüle 1172226
Haha sorma tatlım :) tamamdır artık bende burdayımm yeni geldim sevdim burayı bırakmaya niyetim yokk :)
Verzonden vanaf mijn iPad met behulp van Kadınlar Kulübü
haha bizde askerden dönmesini bekliyoruz hayırlısı bakalım ben dün çok zorlandım bugün çiğ köfte yoğurucaz annemle bakalım heveslendk oruç oruç inş hallederiz ben alışamadım ya çok oburumdur yemek yemeden durmak ölüm gibi allah kabul etsin btanem
Evet banada abarti geliyor o fırfırlılar gelinlik gibi:))yok be onlar hiç güzel değil benmkini gördün ya benm en abiyesi o yabi fırfırlı falan çok kötü oluyo
Kaydet tatlim yatak odasi guzelmis ama bnde begendm sade cok göz yormuyortatlım güzelmiş güle güle kullan yatak odasıda güzelmiş ya kaydediyorum bu resmi
ayy teşekkür edrim canımevet saten ama bu renk değil bu biraz koyu benmki krem
Amin canım senınkınide kabul etsin:) oh ohh cig kofte partisi ha hmmm guzel olur:) aksam afiyetle yersiniz inşallah:) aksama dogru bayilirim artik smdiye kadr iyidim ama kendime sastim:)
Evet banada abarti geliyor o fırfırlılar gelinlik gibi:))
Kaydet tatlim yatak odasi guzelmis ama bnde begendm sade cok göz yormuyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sevindim canim :) simdi icinizde burukluk vardr eminim son gunler olunca kotu oluyor ama gidince alisiyor insan..
Evet bi gelse o eyluller ekimler safagimiz azalcak daha güzel olcak:)
yok kız ben gördün bu bile çok geliyo gözüme 3 aylıklara imreniyorum:26:
Hmm sevdim ben Rabbim aşkla huzurla kullanmk nasip etsin
Bn bide isteyim:) neyseki saat 5 oldubütün gün yatıyorum baygın gibi alışamdım daha ama düne göre daha iyiyim tabi
bakalim icim rahat etmezse bi tane alirim öyle ama fırfırsz:)tabi yatak odasını gösteren bu şık örtüsü
ahh ahhh hayal gibii geliyor nedense :) nasıl gidiyor canm günler Ramazan-i Şerifniz hayırlı olsun cnm :)
valla suan ki duygular karmakarisik canim :) cumartesi kpssye girecek onun stresini yasiyoruz, pazar gunu ben gidicem istanbula onun heycanini yasiyoruz, birde askere gidecek onu uzmemek icin susuyorum ama hergun kahroluyorum.. senin sevgilin askerdemiydi suan?
Yeter ki atanayım hiç farketmez valla çok teşekkürler iyi dileklerin için canım
Gel comezim gelsaka maka uzulme cnim vakit geciyor oyle yada boyle.. uzulursen devamli dusunursen zor gecer.. ugras bul.kndine kafani dagit. Burda gel sohbete katil bizimle derdini sevincini paylas :) bide kisaymis ne guzell..
Suan cok uzak gibi dimi insallah hemencik gelir o günler, cok doyumsuzuz zaten 6 olsa 3 ay yazsin isteriz:) Sağol canım seninde hayırlı olsun:) iyi gidiyor günler de bu ara olumluyum maşallah :)
Nereye gidecek canm :)
Nereye gidecek canm :)
AMİNNN canım inş.
Evet baya doyumsuzuz oruçtan mıdır ne
Allah razı olsun canım
Maşallahhhh canım
ahh ahhh hayal gibii geliyor nedense :) nasıl gidiyor canm günler Ramazan-i Şerifniz hayırlı olsun cnm :)
yaa şimdi şafak 10ay olunca bana 6 ay güzel gözüküyor :) 3ay rüya gibiiii balımRamazan-i Şerifniz hayırlı olsun tatlım
o daha belli olmadi ki canim bizde bilmiyoruz :/ agustosta gidecek ama hangi gun oda belli degil henuz. ne zaman aciklanir ki acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?