2014 Yarenleri! :)

haha bizde askerden dönmesini bekliyoruz hayırlısı bakalım ben dün çok zorlandım bugün çiğ köfte yoğurucaz annemle bakalım heveslendk oruç oruç inş hallederiz ben alışamadım ya çok oburumdur yemek yemeden durmak ölüm gibi allah kabul etsin btanem

Amin canım senınkınide kabul etsin:) oh ohh cig kofte partisi ha hmmm guzel olur:) aksam afiyetle yersiniz inşallah:) aksama dogru bayilirim artik smdiye kadr iyidim ama kendime sastim:)

yok be onlar hiç güzel değil benmkini gördün ya benm en abiyesi o yabi fırfırlı falan çok kötü oluyo
Evet banada abarti geliyor o fırfırlılar gelinlik gibi:))

tatlım güzelmiş güle güle kullan yatak odasıda güzelmiş ya kaydediyorum bu resmi
Kaydet tatlim yatak odasi guzelmis ama bnde begendm sade cok göz yormuyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevindim canim :) simdi icinizde burukluk vardr eminim son gunler olunca kotu oluyor ama gidince alisiyor insan..

valla suan ki duygular karmakarisik canim :) cumartesi kpssye girecek onun stresini yasiyoruz, pazar gunu ben gidicem istanbula onun heycanini yasiyoruz, birde askere gidecek onu uzmemek icin susuyorum ama hergun kahroluyorum.. senin sevgilin askerdemiydi suan?

Son düzenleme:
Evet bi gelse o eyluller ekimler safagimiz azalcak daha güzel olcak:)

ahh ahhh hayal gibii geliyor nedense :) nasıl gidiyor canm günler Ramazan-i Şerifniz hayırlı olsun cnm :)

yok kız ben gördün bu bile çok geliyo gözüme 3 aylıklara imreniyorum:26:

yaa şimdi şafak 10ay olunca bana 6 ay güzel gözüküyor :) 3ay rüya gibiiii balım Ramazan-i Şerifniz hayırlı olsun tatlım

ahh ahhh hayal gibii geliyor nedense :) nasıl gidiyor canm günler Ramazan-i Şerifniz hayırlı olsun cnm :)

Suan cok uzak gibi dimi insallah hemencik gelir o günler, cok doyumsuzuz zaten 6 olsa 3 ay yazsin isteriz:) Sağol canım seninde hayırlı olsun:) iyi gidiyor günler de bu ara olumluyum maşallah :)

Nereye gidecek canm :)

Yeter ki atanayım hiç farketmez valla çok teşekkürler iyi dileklerin için canım

Rica ederim canım ne demek

Gel comezim gel saka maka uzulme cnim vakit geciyor oyle yada boyle.. uzulursen devamli dusunursen zor gecer.. ugras bul.kndine kafani dagit. Burda gel sohbete katil bizimle derdini sevincini paylas :) bide kisaymis ne guzell..

Merhabaa

Suan cok uzak gibi dimi insallah hemencik gelir o günler, cok doyumsuzuz zaten 6 olsa 3 ay yazsin isteriz:) Sağol canım seninde hayırlı olsun:) iyi gidiyor günler de bu ara olumluyum maşallah :)

AMİNNN canım inş.
Evet baya doyumsuzuz oruçtan mıdır ne
Allah razı olsun canım
Maşallahhhh canım

Nereye gidecek canm :)

Merhaba

çok teşekkür ederim hayatım seninde ramazanın mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…