2014 Yarenleri! :)

aynı durumdayız o zmn bnde zayıfım ama göbek var yüzümde zayıftır

evet zaten ben yüzüm zayıf olduğu için biraz kilolu seviyorum kendimi yoksa yüzüm çok kötü duruyo ama göbek istemiyorum yemeğe bu kadar düşkün olunca da göbeğim hiç erimiyo ayva göbek arkadaşlar çok tatlşı diyo ama baya bi belli bira göbeği diyo herkes içki içmiyorum ama ben

menüyü şimdiden oluşturuyon yani çiğköfte hazırmı çiğköfte

kız sana ne dicem sende manisalısın ya bilirsin bizim kırkağaçta çakal pidesi diye lavaştan kalın uzun pide olur onu et suyuyla ıslatırlar üzerine et limon ya da sirke dökerler paça derler bizim orda sen bilir misin o yemeği

yüz zayıf olunca kötü duruyor kendmden biliyorum biraz kilo alıncada göbek çıkıyor hemen. zaten hiç gittiği yok bnde vermeye çalışıyorum ama olmuyor
dışı sizi içi beni yakar dicektin biz kurtulmaya çalışıyoruz aksine

ayyy bilmezmiyim onu çok severim ben ayyy canım çekti
ramazanda her sofrada vardır şimdi kırkağaçta

aynen tatlım biz diyette yapmamalıyız çünkü yüz cidden çok kötü oluyor anca mekikle falan eritcez bunu benm popoda kalkmıyo valla çok zor geliyo

ayyy bilmezmiyim onu çok severim ben ayyy canım çekti
ramazanda her sofrada vardır şimdi kırkağaçta

ay evet ya biz burda mecburen normal pideyle yapıyoruz yarın onu mu yapsakki diyorum kırkağaçta o bide sabah ezanında çıkardı ben çocukken hala vardır belki allah rahmet eylesin dedeim sabahınm köründe götürürüdü beni almaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…