2014 Yarenleri! :)

var canım hala onun ömrü bitmez zaten gelenek gibi bişey orda düğünlerde bayramlarda hep yapılır.
buralarda bilmiyorlar onu mecburen öyle yapcan biz bayramda filn gince alıyorduk gelirken

var canım hala onun ömrü bitmez zaten gelenek gibi bişey orda düğünlerde bayramlarda hep yapılır.
buralarda bilmiyorlar onu mecburen öyle yapcan biz bayramda filn gince alıyorduk gelirken

evet ya bilmiyolar o ne harika bi yemektir ve çok kolay hmmm yarın için düşünmem lazım bunu yazdım bi kenara

aynen tatlım biz diyette yapmamalıyız çünkü yüz cidden çok kötü oluyor anca mekikle falan eritcez bunu benm popoda kalkmıyo valla çok zor geliyo

bir kaç hafta önce yapıyordum karın hareketleri zor geldi bıraktım ekmek filan yemiyordum ama simdi ramazan yerm artık

şimdi düşüncesi bile heyecan vericiii

o da olur zamanla inşallah yaparsın ya nolcak temizlik dediğin nedirki

hahah şimdi ben döküyoru annem topluyo çok eğlenceli yemek yapması evet tatlım düşünmesi bile güzel geldi gözüme ama yılbaşına daha çok var orası ayrı problem

hahah şimdi ben döküyoru annem topluyo çok eğlenceli yemek yapması evet tatlım düşünmesi bile güzel geldi gözüme ama yılbaşına daha çok var orası ayrı problem

evlenince toplamada dağıtmada sende valla ya daha var ama olsun gelcek inşallah o günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…