Sağol canm Allah razı olsun
bencede canım bir an önce iftar zamanı gelse ya
ay evet ya biz burda mecburen normal pideyle yapıyoruz yarın onu mu yapsakki diyorum kırkağaçta o bide sabah ezanında çıkardı ben çocukken hala vardır belki allah rahmet eylesin dedeim sabahınm köründe götürürüdü beni almaya
var canım hala onun ömrü bitmez zaten gelenek gibi bişey orda düğünlerde bayramlarda hep yapılır.
buralarda bilmiyorlar onu mecburen öyle yapcan biz bayramda filn gince alıyorduk gelirken
aynen tatlım biz diyette yapmamalıyız çünkü yüz cidden çok kötü oluyor anca mekikle falan eritcez bunu benm popoda kalkmıyo valla çok zor geliyo
evet ya bilmiyolar o ne harika bi yemektir ve çok kolay hmmm yarın için düşünmem lazım bunu yazdım bi kenara
bir kaç hafta önce yapıyordum karın hareketleri zor geldi bıraktımekmek filan yemiyordum ama simdi ramazan yerm artık
bencede yarın yapabilirsin güzel olur bende anneme diyim yapsın bari
Sağol canm Allah razı olsun
bencede canım bir an önce iftar zamanı gelse ya
ben sanki daha fazla alırız diye düşündüm yiyip yiyip yatıyoruz çünkü hareket yokramazanda göbekte ister istemez gidiyor tek umudum ramazan allah günah yazmasın ama başka türlü boğazmı tutamıyorum:26:
yakın olsak getirirdim sana
sorma nasıl terledim gittim yıkandım tadınada bakamıyoruz ya bilmem artık nasıl oldu
kız hadi iyisin 10 gün sonra 200lere düşcen
aynen yaa açlık bastıyor artık
ben sanki daha fazla alırız diye düşündüm yiyip yiyip yatıyoruz çünkü hareket yok
ayy cnım bnm düşünmen yeterli
Aynen kuzum off off yılbaşında 100leri görücez nasipse..
:)) Evet canım sen nerdendin?
süpriz olcak o zman
izmirdeyim canm ben sen nerdesinAynen kuzum off off yılbaşında 100leri görücez nasipse..
:)) Evet canım sen nerdendin?
biz bide teravihe koşuyoruz arkadaşla
izmirdeyim canm ben sen nerdesin
Allah kabul etsin canım
şimdi düşüncesi bile heyecan vericiiiyolbaşında bizde gerisayımda olcaz inş tatlım ya ah nerde o günler ne güzel günler onlar
evet bakalım inş güzel olmuştur yemekte iyiyimdir ama temizlikte çok kötü:26:
amin hayatım dua ediyorum hepimze askerlerimize
şimdi düşüncesi bile heyecan vericiii
o da olur zamanla inşallahyaparsın ya nolcak temizlik dediğin nedirki
hahah şimdi ben döküyoru annem topluyo çok eğlenceli yemek yapmasıevet tatlım düşünmesi bile güzel geldi gözüme ama yılbaşına daha çok var orası ayrı problem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?