2014 Yarenleri! :)

amin canım benm benm pek kavga ettiğim arkadaşım yoktur insanları kırmak istemem ama bazen gerçekten kaşınıyolar bi yerden sonra

ben de sessiz kalmayı tercih ediyorum ama bir yere kadar tabi her seyi iyi niyetle yorumlarim cok kazik yerim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende haftaya cumartesii askerimin yanına gidiyoorumm çook özledim 1 hafta oldu gorusmeyeli hahaaha

kpss mi? :26::26::26: başarılaaaar
Teşekkür ederim canım, evet kpssye grdim ama kpss gibi değildi.

Hepsi aynı demekki bizde şafak saymıyoruz söyle 100günlere düşersek o zaman saycaz inş Günaydın bu arada canım

Günaydın canm gec oldu biraz ama:) bizde ayni yapcaz smdilik ben sayiyorum artik:)

tatlım nasıl geçti sınavın

Kötü gecti canım yaa sacma sapan sorular vardi

ben de sessiz kalmayı tercih ediyorum ama bir yere kadar tabi her seyi iyi niyetle yorumlarim cok kazik yerim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sorma sorma hele bazen kendimden büyük insanlara bişey diyemem ve çok yıpranırım bende de var o saflık sonradan anlarım iş işten geçer kensime sinir olurum

Teşekkür ederim canım, evet kpssye grdim ama kpss gibi değildi.

Günaydın canm gec oldu biraz ama:) bizde ayni yapcaz smdilik ben sayiyorum artik:)

Kötü gecti canım yaa sacma sapan sorular vardi

herkesin kötüymüş tatlım yoksa torpilliler nasıl öne geçe bilirr ki

dün pek kimse yoktu ya pofudukla kaynattık

zaman geçiyor burda konuşunca

yani full çekenlerin daha da artmaması için yapıyolar bu ülkede hakkınla bi yere gelmek nerdeyse imkansız

demin sorulara baktım forumlarda moralim bozuldu artık umursamıyorum kpss bitti bnm için girmem zaten bi daha büyük konuşmayım yinede sonra dönüp dolaşıyor beni buluyor.
baksana millet kursa gidiyor iş buluyor hemen biz yıllarca okuyoruz sadece 2 saatlik sınavla geleceğimize yön vermeye çalışıyoruz

tatlım o kurslar ne kursumuş balçova da yemek kursu var baya iyi sertifikala rveriliyomuş denildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…