2014 Yarenleri! :)

yaa her hafta her haftaa özencik mi yapıyorsun kızımm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayir yaa.bi yandan kendime guluyorum daha bir hafta olmus doneli askere haftayada ben gidicem simdi bana da komik geldi ne ozendirmesi tamam daha yazmiyorum sevinclerimi

bende haftaya cumartesii askerimin yanına gidiyoorumm çook özledim 1 hafta oldu gorusmeyeli hahaaha

nidacım genelde yaptığın yorumlar hep nispet yapmak biraz duyarlı olursan biz 4 aydır görüşemiyoruz senin burada bizimle dalga geçer gibi 1 hafta oldu demen çok kabaca

nidacım genelde yaptığın yorumlar hep nispet yapmak biraz duyarlı olursan biz 4 aydır görüşemiyoruz senin burada bizimle dalga geçer gibi 1 hafta oldu demen çok kabaca

Beni burda taniyanlar nispet amacli yazmadigimi bilir ben kendime de guluyorum boyle askerlikmi.olur.diye hani diyebilirsin suna bakk bi hafta olmus grsmyeli yanina gidiyo burayada yaziyo seklinde sakayla karisik gulerek yazabilirsin herkes burda yaziyor askim geldi askima gidiyorum mehtap 1 cart curt tek benimi gordun agir geldi yazdiklarin kobayfare

Tamammm daha yazmiyoruuum madem nispet yaptigimi dusunuyosunuz uzuyorum sizi.Allah kavustursun..

tatlım kimsenin amacı seni kırmak değildir ama biliyorsunki herkes aylardır sevdiği insanı görmüyor.sende sürekli buraya az önce yazdığın şeyler gibi yazılar yazıyorsun, bnce biraz bizleri düşünüp öyle yazmalısın. zor bir süreçten geçiyoruz çünkü herkesin askerliği sizinki gibi rahat değil..

nida bunda gülecek bir şey göremedim ben tek seni görüyorum çünkü her yazdığın sadece nisbet amaçlı tamam askerliği güzel gidebilir erkek arkadaşının gözümüz yok ama ben burda 4 aydır görmüyorsam keza çoğumuz öyle senin her hafta bunu yazman ay bir haftada özledim demen iyi niyetli mi sence benim erkek arkadaşımı ben hr gün görsem bile askerde gene özlerim bu normal bir şey ama burda herkes sıkıntı çekerken senin bunu gözümüze sokman neden tabiki mutluluklarını yazıcaksın üzüntülerini yazıcaksın ben burda kaç kişiden fikir alıyorum yanına giderkende yazıcam buraya ama 5 aydır görmeden gidicem bilmiyorum ilkkez şimdi hissetmiyorum ben bunu hemen hemen her yazında görüyorum belki sen iyi niyetlisindir bana öyle gelmiştir diyicem ama bir tek ben değilim bunları düşünen

ben bu yıl girmedim canım 2 yıllık olarak giricem diplomamı daha alamadım.sadece cumartesi mi girdin bugünde girdin mi?

tatlım 2 yıllıklarla girmekte bir yerde avantaj atanırsan önün açık ve daha kolay sorular heleki şu an 4 yıllı statüsündesin senin için daha iyi olur benm erkek arkadaşımda aynı şekilde senn gibi2 yıllıklarla giricek diplomasını alamadı umarım hayırlısı olur hepimiz için

bu yılmı gircek sınava tatlım. 8 temmuzda başvurular başlıyor haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…