- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
bende haftaya cumartesii askerimin yanına gidiyoorumm çook özledim 1 hafta oldu gorusmeyeli hahaaha
nispet mi yapıyon sen bizee1 hafta olmuş, çok özlemişş biz napalımmm, aylardır göremiyoruz
yaa her hafta her haftaa özencik mi yapıyorsun kızımm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yoo hayir hrrkes burda mutlulugunu paylasiyorr muusenin safakta tertemiizz yazdgnda diyommu sana nispetcii diye ask olsuuuun :)
mesela tıbbi sekreterlik filn var aslında aşçılıktada iyi para var
bende haftaya cumartesii askerimin yanına gidiyoorumm çook özledim 1 hafta oldu gorusmeyeli hahaaha
nidacım genelde yaptığın yorumlar hep nispet yapmak biraz duyarlı olursan biz 4 aydır görüşemiyoruz senin burada bizimle dalga geçer gibi 1 hafta oldu demen çok kabaca
ben bu yıl girmedim canım 2 yıllık olarak giricem diplomamı daha alamadım.sadece cumartesi mi girdin bugünde girdin mi?Girdim canm kötüydü baya sacmalamislar senin nasıldı?
Tamammm daha yazmiyoruuum madem nispet yaptigimi dusunuyosunuz uzuyorum sizi.Allah kavustursun..
ben bu yıl girmedim canım 2 yıllık olarak giricem diplomamı daha alamadım.sadece cumartesi mi girdin bugünde girdin mi?
aynen hatta hep bana derler keşke gastronomi okusaydın diye okul bitince gidebilirm belki
Beni burda taniyanlar nispet amacli yazmadigimi bilir ben kendime de guluyorum boyle askerlikmi.olur.diye hani diyebilirsin suna bakk bi hafta olmus grsmyeli yanina gidiyo burayada yaziyo seklinde sakayla karisik gulerek yazabilirsin herkes burda yaziyor askim geldi askima gidiyorum mehtap 1 cart curt tek benimi gordun agir geldi yazdiklarin kobayfare
baya değişik olcak o zmn
ben bu yıl girmedim canım 2 yıllık olarak giricem diplomamı daha alamadım.sadece cumartesi mi girdin bugünde girdin mi?
değişikli ama yemeğe aşırı bi tutkunluğum var benim öğrenmiştir burada ki herkes kurs alsam fena olmaz sanki
tatlım 2 yıllıklarla girmekte bir yerde avantaj atanırsan önün açık ve daha kolay sorular heleki şu an 4 yıllı statüsündesin senin için daha iyi olur benm erkek arkadaşımda aynı şekilde senn gibi2 yıllıklarla giricek diplomasını alamadı umarım hayırlısı olur hepimiz için
bu yılmı gircek sınava tatlım. 8 temmuzda başvurular başlıyor haberiniz olsun
olabilir valla tatlım hem eğlenceli olur kurs
ne demek tatlımevet hayatım bu yıl gircek hatırlattığın iyi oldu valla saol
ama zor geldi şimdi düşündüm de kaç yıl sürüyormuş acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?