- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
Haklisin dusunceszlik etmisim ama bunu nispet olarak yapmadim yapmamda o karakterde bi insan degilim. Oyle bi yakistirma yapilmasi uzdu acikcasi beni .bu sekilde de soylenebilirdi.tatlım kimsenin amacı seni kırmak değildir ama biliyorsunki herkes aylardır sevdiği insanı görmüyor.sende sürekli buraya az önce yazdığın şeyler gibi yazılar yazıyorsun, bnce biraz bizleri düşünüp öyle yazmalısın. zor bir süreçten geçiyoruz çünkü herkesin askerliği sizinki gibi rahat değil..
ne demek tatlım
bilmiyorum bnde araştırmadımki hiç:44:
iyilik canım dünkü sınavdan sonra bi travma yaşadım eve gidene kadr
nida bunda gülecek bir şey göremedim ben tek seni görüyorum çünkü her yazdığın sadece nisbet amaçlı tamam askerliği güzel gidebilir erkek arkadaşının gözümüz yok ama ben burda 4 aydır görmüyorsam keza çoğumuz öyle senin her hafta bunu yazman ay bir haftada özledim demen iyi niyetli mi sence benim erkek arkadaşımı ben hr gün görsem bile askerde gene özlerim bu normal bir şey ama burda herkes sıkıntı çekerken senin bunu gözümüze sokman neden tabiki mutluluklarını yazıcaksın üzüntülerini yazıcaksın ben burda kaç kişiden fikir alıyorum yanına giderkende yazıcam buraya ama 5 aydır görmeden gidicem bilmiyorum ilkkez şimdi hissetmiyorum ben bunu hemen hemen her yazında görüyorum belki sen iyi niyetlisindir bana öyle gelmiştir diyicem ama bir tek ben değilim bunları düşünen
Haklisin dusunceszlik etmisim ama bunu nispet olarak yapmadim yapmamda o karakterde bi insan degilim. Oyle bi yakistirma yapilmasi uzdu acikcasi beni .bu sekilde de soylenebilirdi.
günaydın tatlım daha yeni uyandım ya şok oldum 7 de klkan ben nerdeyse saati 12 yaptım
dün pek kimse yoktu ya pofudukla kaynattık
sen hangi kursu düşünüyorsun ve ne zaman isityosun işi bırakıp mı gidiceksn kursa
öyleymiş ya baya sosyal medya falan sallandı ne sınavmış o öyleeeolsun şimdi nasılsın toparladın mı?
ortalığı boş bulduk biraz kaynatalım dedik dimi kuzu
iyiyim canm tşekkür edrim sorulara bakınca moralim bozluyo da artık umursamama kararı aldım
bensiz haaa alcağınız olsunn
Bana kabasin diyene bak.. ben o yaziyi yazarken kendimle de dalga gecer amacli yazmistim sen kiskan diye degil. Genel olarak bakarsan haklisin morelini bozuyor olabilir ama bunu bana soyleme seklin cok yanlis sen benim kotu niyetle yaptigimi dusunuyosun ama asla oyle bisey yok tamam rahat ol bundan sonra anlatmayacagim
ah anneeem bak ben yine burdayııım sen iste kaynatırız valla fokur fokur yanımızda sevdiceğimiz yok ki gezelim buralarda takılıyoruz anca
valla kıskanıcak bi durumum yok askerimin durumu gayet iyi insanlar burada mutluluklarını anlattığında ben daha mutlu oluyorum ben kimsenin kötülüğünü isteyen biri değilim herkese dua ediyorum kendime dua edeceğim zaman bile ama zor zamanlardan geçiyoruz kimsenin kimseyi incitmeye nisbet yapmaya hakkı yok öyle yapmak iste ya da isteme incittiysem kusura bakma tabiki topicten gitmeni kimse istemez ya da bize darılmanı
aynen olan oldu artııık hiçç sallamaaabattı balık yan gider
hey maşallahhbeni bıraksalar daha uyurdum da kayınvalidemlere gitmem gerekiyordu kalktım 10:30da 12ye doğru onlara gittim falan şimdi daha yeni gelebildim eve akşamüstü yatarım uyurum ama
ah anneeem bak ben yine burdayııım sen iste kaynatırız valla fokur fokur yanımızda sevdiceğimiz yok ki gezelim buralarda takılıyoruz anca
ortalığı boş bulduk biraz kaynatalım dedik dimi kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?