2014 Yarenleri! :)

Haklisin dusunceszlik etmisim ama bunu nispet olarak yapmadim yapmamda o karakterde bi insan degilim. Oyle bi yakistirma yapilmasi uzdu acikcasi beni .bu sekilde de soylenebilirdi.

Bana kabasin diyene bak.. ben o yaziyi yazarken kendimle de dalga gecer amacli yazmistim sen kiskan diye degil. Genel olarak bakarsan haklisin morelini bozuyor olabilir ama bunu bana soyleme seklin cok yanlis sen benim kotu niyetle yaptigimi dusunuyosun ama asla oyle bisey yok tamam rahat ol bundan sonra anlatmayacagim

Haklisin dusunceszlik etmisim ama bunu nispet olarak yapmadim yapmamda o karakterde bi insan degilim. Oyle bi yakistirma yapilmasi uzdu acikcasi beni .bu sekilde de soylenebilirdi.

kötü niyetle yazmamış olabilrsn belki ama herkes öyle yorumladı, çünkü herkes uzun zamandr görmedi askerini.sende sürekli öyle yazınca bir yerde patlama yaşandı.

günaydın tatlım daha yeni uyandım ya şok oldum 7 de klkan ben nerdeyse saati 12 yaptım

hey maşallahh beni bıraksalar daha uyurdum da kayınvalidemlere gitmem gerekiyordu kalktım 10:30da 12ye doğru onlara gittim falan şimdi daha yeni gelebildim eve akşamüstü yatarım uyurum ama

valla kıskanıcak bi durumum yok askerimin durumu gayet iyi insanlar burada mutluluklarını anlattığında ben daha mutlu oluyorum ben kimsenin kötülüğünü isteyen biri değilim herkese dua ediyorum kendime dua edeceğim zaman bile ama zor zamanlardan geçiyoruz kimsenin kimseyi incitmeye nisbet yapmaya hakkı yok öyle yapmak iste ya da isteme incittiysem kusura bakma tabiki topicten gitmeni kimse istemez ya da bize darılmanı

tamam kızlar hepinizden özür dilerim kötü niyetle yazmamıştın gerçekten.. nispette yapmadım bundan sonra dikkat ederim kmsenin kmseye kırılmasını istemem..

hey maşallahh beni bıraksalar daha uyurdum da kayınvalidemlere gitmem gerekiyordu kalktım 10:30da 12ye doğru onlara gittim falan şimdi daha yeni gelebildim eve akşamüstü yatarım uyurum ama

ben böyle biri değildim ya noldu bana oruç huyumu suyumu değiştrdi valla ama bugün baya baya alışmışım tabi 12ye kadar uyuyunca gün kısa geldi

kızlaarr, Nidaa ve kobayfare kızlar ikinizi de çok seviyorum.. tatsızlık yaşanması inanın hiç hoş olmadı. belki Nida buraya sevinci paylaşmak için yazdı ama bizler göremiyoruz uzun süredir askerimiz rahat olmayabilir bizim askerliğimiz sıkıntılı geçiyor olabilir o yüzden herkes Nidanın yazdığını farklı yorumlamış olabilir biz ona Nida bir daha buraya yazma diyemeyiz öyle bir hakkımız yok tabiki yazacak içinden geliyorsa, kobayfare de bundan rahatsız olmadı eminim ama uslubuna biraz dikkat edebilirdi biraz Ramazanın etkisi biraz askerlikteki sıkıntılar falan böyle bir yanlış anlaşılma çıktı ortaya. bundan sonra bir şeyler yazarken herkesi düşünelim en azından kullandığımız smileyler bile müthiş önemli o yüzden tatsızlık yaşamayalım bir daha unutmayalım daha teskere sevincimizi yazıcaz kavgalarımızı yazıcaz ohooo, sizleri seviyorum

ah anneeem bak ben yine burdayııım sen iste kaynatırız valla fokur fokur yanımızda sevdiceğimiz yok ki gezelim buralarda takılıyoruz anca

yaramıza tuz basma be bacımmm olsaydı keşke ah ahhh ne güzelde olurdu sevdicekle gezmek tozmak gel teskere geeelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…