2014 Yarenleri! :)

ben böyle biri değildim ya noldu bana oruç huyumu suyumu değiştrdi valla ama bugün baya baya alışmışım tabi 12ye kadar uyuyunca gün kısa geldi

vallahi oruç bu adamın feleğini şaşırtır mübarek haha aynen öyle olur, sen haftaiçi napıyordun unuttum iş mi okul mu evde misiin?

haklısın haytım aslında çok sert yazmak istemedim smiley falan kullanmayınca sert oldu yazdıkalrım nida yazmam bidaha diyince gitmeni istemeyiz dedim tabi gitmek kalmak onun kararı ramazan ve askerimi uzun süre görmemek sinirleri geriyo ister istemez ve yazılanlar iyi ya da kötü de olsa insan yanlış anlayabiliyor bunu çoğumuzun böyle düşünmesi tesadüf değil tabiki

yaramıza tuz basma be bacımmm olsaydı keşke ah ahhh ne güzelde olurdu sevdicekle gezmek tozmak gel teskere geeelll

kızz valla yara hepimizin yarasıı gelcek o günlerdee lütfen iyi geçirelim günlerimizii onlar burdaymış gibi bakalım kendimizeee, dikkat edelimm

Yanlış anlaşıldığım için özür diledim zaten..

canım benim diyorum ya ikinizle de muhabbetim var sizleri biliyorum ikinizde de art niyet sezmedim, o yüzden uzamasını istemiyorum. nidoşta hiçbir yere gitmiyor tabikii, aynen herkesin kendi hayatında kendi çapında sorunları var işte o da bazen buraya yansıyor önemli olan konuşup halledebilmek ufak sıkıntıları büyütmemekk

kızz valla yara hepimizin yarasıı gelcek o günlerdee lütfen iyi geçirelim günlerimizii onlar burdaymış gibi bakalım kendimizeee, dikkat edelimm

dün ikinci görntülü konuşmamızı yaptık bnmki diyo güzelleşmişsn hemen kıskançlıklara başladı bnde diyorum ışıktan öyle gözüküyor
sorun olmaz tatlım bu topikte herkes karşısındakini anlayabilcek kapasitede anlayışsız olursak o günler geçmez bize

hahaha banada şişkoluktab güzellik gelmiş yüzüne koca göbek diyo şortlarıma bakıyo aldığım giyme sakın diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…