ben böyle biri değildim ya noldu bana oruç huyumu suyumu değiştrdi valla ama bugün baya baya alışmışım tabi 12ye kadar uyuyunca gün kısa geldi
sorma hayatım ya o günlerde gelicek inş
kızlaarr, Nidaa ve kobayfare kızlar ikinizi de çok seviyorum.. tatsızlık yaşanması inanın hiç hoş olmadı. belki Nida buraya sevinci paylaşmak için yazdı ama bizler göremiyoruz uzun süredir askerimiz rahat olmayabilir bizim askerliğimiz sıkıntılı geçiyor olabilir o yüzden herkes Nidanın yazdığını farklı yorumlamış olabilir biz ona Nida bir daha buraya yazma diyemeyiz öyle bir hakkımız yok tabiki yazacak içinden geliyorsa, kobayfare de bundan rahatsız olmadı eminim ama uslubuna biraz dikkat edebilirdi biraz Ramazanın etkisi biraz askerlikteki sıkıntılar falan böyle bir yanlış anlaşılma çıktı ortaya. bundan sonra bir şeyler yazarken herkesi düşünelim en azından kullandığımız smileyler bile müthiş önemli o yüzden tatsızlık yaşamayalım bir daha unutmayalım daha teskere sevincimizi yazıcaz kavgalarımızı yazıcaz ohooo, sizleri seviyorum
yaramıza tuz basma be bacımmmolsaydı keşke ah ahhh ne güzelde olurdu sevdicekle gezmek tozmak gel teskere geeelll
inşallah canııım 9 aylara düşmüşüm bu arada kız foruma girince farkettim
hahahaha aynen at koşturduk topicte
ee napıyosun bakayım
haklısın haytım aslında çok sert yazmak istemedim smiley falan kullanmayınca sert oldu yazdıkalrım nida yazmam bidaha diyince gitmeni istemeyiz dedim tabi gitmek kalmak onun kararı ramazan ve askerimi uzun süre görmemek sinirleri geriyo ister istemez ve yazılanlar iyi ya da kötü de olsa insan yanlış anlayabiliyor bunu çoğumuzun böyle düşünmesi tesadüf değil tabiki
haklısın haytım aslında çok sert yazmak istemedim smiley falan kullanmayınca sert oldu yazdıkalrım nida yazmam bidaha diyince gitmeni istemeyiz dedim tabi gitmek kalmak onun kararı ramazan ve askerimi uzun süre görmemek sinirleri geriyo ister istemez ve yazılanlar iyi ya da kötü de olsa insan yanlış anlayabiliyor bunu çoğumuzun böyle düşünmesi tesadüf değil tabiki
şimdi gitmem tatlım evlenince filn giderim belki şuan çıkmam işten çünkü para lazıımmmm
işteyim canım bn şuan devam yine hafta sonu filan tatil yok bna dermişimh.içi bnm tatil tatlım
aa evet 3 gün sonrada 200lere düşüyosun hayatım harika
tabi canımkaldığımız yerden devam şimdi de
iviiitsonra çarşılarımız başlayacak Allahın izniyle telefon falan kullanabilecek içerdee böyle böyle düzenimiz oturacak inşallah
kızz valla yara hepimizin yarasıı gelcek o günlerdee lütfen iyi geçirelim günlerimizii onlar burdaymış gibi bakalım kendimizeee, dikkat edelimm
iviiitsonra çarşılarımız başlayacak Allahın izniyle telefon falan kullanabilecek içerdee böyle böyle düzenimiz oturacak inşallah
topic bugün şenlendi ama 4 kişyiz şu anda yazmaya yetişemiyorum
inşallah o zaman daha rahat olacaksınız bebeğim
dün ikinci görntülü konuşmamızı yaptık bnmki diyo güzelleşmişsn hemen kıskançlıklara başladı bnde diyorum ışıktan öyle gözüküyor
sorun olmaz tatlım bu topikte herkes karşısındakini anlayabilcek kapasitede anlayışsız olursak o günler geçmez bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?