dün ikinci görntülü konuşmamızı yaptık bnmki diyo güzelleşmişsn hemen kıskançlıklara başladı bnde diyorum ışıktan öyle gözüküyor
sorun olmaz tatlım bu topikte herkes karşısındakini anlayabilcek kapasitede anlayışsız olursak o günler geçmez bize
çeyizcikler lazım
aynen ben pcden yetisiyordum simdi telefonda zorlancam vallahi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet hatta konuşmaktan benm gibi rahat batıp kavgalar edilcekçarşılarınız daha başlamadı mı gitti dimi ustabirliğine
evet çeyizciklere para lazım dünde aldım sınvdan sonra ablamlarla fincancılar çarşısına gittik biraz topladık bişeyler
hahahhaaay Allah korusun evett gitti canım bu ilk haftası usta birliğinde
ben pcden de yetişemedim valla kızlar göremediğim yazılar olursa kusura bakmayın şimdiden
kasiyerlik yapıyorum ama anlaşılcağı üzere rahatım çokkolay gelsin o pc başında iş bir yandan kk oh miisne iş yapıyorsun bebeğim
hahaha banada şişkoluktab güzellik gelmiş yüzüne koca göbek diyo şortlarıma bakıyo aldığım giyme sakın diyo
okuyorum tatlım tabi şimdi tatil habire evdeyim sen çalışıyosun galiba dimivallahi oruç bu adamın feleğini şaşırtır mübarekhaha aynen öyle olur, sen haftaiçi napıyordun unuttum iş mi okul mu evde misiin?
hahaha yani o şorttu giydiğim an barbi bebek oluyorum çünkü sihirli değnek değiyokasiyerlik yapıyorum ama anlaşılcağı üzere rahatım çoküni mezunu kasiyer yakında ev hanımı olcam diplomalı
yüzümüz toparlayınca daha iyi olduk sanırımgiyme der tabi kaparlr yoksa sonra
başlar artık çarşınız telefonda oldu mu tamamdır artık tam bir asker
hahaha kız napsın cocuk hasret sana guzel goruyordur tabiiaynen biz aksine gunlerimiz rahat gecsin diye burdayiz
kasiyerlik yapıyorum ama anlaşılcağı üzere rahatım çoküni mezunu kasiyer yakında ev hanımı olcam diplomalı
yüzümüz toparlayınca daha iyi olduk sanırımgiyme der tabi kaparlr yoksa sonra
okuyorum tatlım tabi şimdi tatil habire evdeyim sen çalışıyosun galiba dimi
bu özlem iyi bişey bak güzel görünüyoruz onlarae tabi canım rahat geçsin takıntı yapmayalım diye burdyz
Yanlış anlaşıldığım için özür diledim zaten..
pınarbaşındaymış tatlım bnde ilk defa gttm sırf çeyiz için bir yer gtmelisin bnce sende orayafincancılar çarşısı nerde kız
en azından rahat bu da güzel kuzum masterı da çocuk bakımı uzerine yaparsinne mezunusun canımm
hahaha yani o şorttu giydiğim an barbi bebek oluyorum çünkü sihirli değnek değiyo
canım benim diyorum ya ikinizle de muhabbetim var sizleri biliyorum ikinizde de art niyet sezmedim, o yüzden uzamasını istemiyorum. nidoşta hiçbir yere gitmiyor tabikii, aynen herkesin kendi hayatında kendi çapında sorunları var işte o da bazen buraya yansıyor önemli olan konuşup halledebilmek ufak sıkıntıları büyütmemekk
bende ona yapıyodum şort alırken ben bu şortu sana giydirmem diyodumonlar öyle görüyor orası kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?