2014 Yarenleri! :)

hahaha kız napsın cocuk hasret sana guzel goruyordur tabii aynen biz aksine gunlerimiz rahat gecsin diye burdayiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet hatta konuşmaktan benm gibi rahat batıp kavgalar edilcek çarşılarınız daha başlamadı mı gitti dimi ustabirliğine

hahahhaa ay Allah korusun evett gitti canım bu ilk haftası usta birliğinde

kolay gelsin o pc başında iş bir yandan kk oh miis ne iş yapıyorsun bebeğim
kasiyerlik yapıyorum ama anlaşılcağı üzere rahatım çok üni mezunu kasiyer yakında ev hanımı olcam diplomalı
hahaha banada şişkoluktab güzellik gelmiş yüzüne koca göbek diyo şortlarıma bakıyo aldığım giyme sakın diyo

yüzümüz toparlayınca daha iyi olduk sanırım giyme der tabi kaparlr yoksa sonra

kasiyerlik yapıyorum ama anlaşılcağı üzere rahatım çok üni mezunu kasiyer yakında ev hanımı olcam diplomalı

hahaha yani o şorttu giydiğim an barbi bebek oluyorum çünkü sihirli değnek değiyo

hahaha kız napsın cocuk hasret sana guzel goruyordur tabii aynen biz aksine gunlerimiz rahat gecsin diye burdayiz

bu özlem iyi bişey bak güzel görünüyoruz onlara e tabi canım rahat geçsin takıntı yapmayalım diye burdyz

en azından rahat bu da güzel kuzum masterı da çocuk bakımı uzerine yaparsin ne mezunusun canımm

bu özlem iyi bişey bak güzel görünüyoruz onlara e tabi canım rahat geçsin takıntı yapmayalım diye burdyz

aynen benimki zaten burdayken de evet cok severdi deger verirdi Allah razi olsun ilgisini esirgemezdi amaa suan 10 kat artti valla ilgisi Allaha sukur sevdim bu askerligi bir yandan

fincancılar çarşısı nerde kız
pınarbaşındaymış tatlım bnde ilk defa gttm sırf çeyiz için bir yer gtmelisin bnce sende oraya

en azından rahat bu da güzel kuzum masterı da çocuk bakımı uzerine yaparsin ne mezunusun canımm

sanırım öyle yapcam kndmi düşünemiyorum öyle bnmkinin başının etini yerim kesin siyaset bilimi ve kamu yönetimi canım

evet hayatım bizi bizden başka kim anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…