2014 Yarenleri! :)

neler aldın kız nasıl özendim sana şimdi yaaaa

anladım bebegimm valla elinde ne is varsa suan calis para lazim ceyiz yapiyoruz sonuctaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iviiit sonra çarşılarımız başlayacak Allahın izniyle telefon falan kullanabilecek içerdee böyle böyle düzenimiz oturacak inşallah

bunu söylemek aklıma gelmezdi ama alışmaya başladım galiba asker beklemeye hemen dönücekmiş gibi geldi şu an ruh halim çok değişken

Olmaması en güzeli ama hatamı gordum ben bidaha olmaz zaten :) Senin şafakta cok guzel gorunuyor burdann

bunu söylemek aklıma gelmezdi ama alışmaya başladım galiba asker beklemeye hemen dönücekmiş gibi geldi şu an ruh halim çok değişken

hahah aynen bana da bir cırpıda gecivercekmis gibi geliyor kuzu ya

aynen diyosun yapcak bisey yok oyle boyle gececek gunler illaaa

evet ilk başlarda çaresizlikti hissettiğim allahım ben napıcam diyodum çünkü bi süre sonra en yakın arkadaşın oluyo bi yerde başkaları yapmacık geliyo sıkılıyosun yanında şimdi kabullendim çaresizlik hissetmiyorum ve geriye baktığımda aaa ne çok bekledim ben be demiyorum yani

yani o kabullenmişlik bende şimdiden bile var ya napayım diyorum Allahın izniyle dönecek yani ben bekliyorum o beni seviyor biliyorum dondugunde guzel seyler olacak bunlara dayiyorum sirtimi oylelikle geciriyorum gunlerimi

ya zaten sinir olurum uzatanlara naci uzatırda uzatır mesela şu an olduğu gibi birbirimizi kırdığımza üzgüğümüze değmez hayatım

tabi canım aynen öyle bak hemenn seninkine pay biciyosun hahaha

valla o zamn süper hayatım ne güzel kendini hırpalamıyosun işte olgun kızsın:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…