pınarbaşındaymış tatlım bnde ilk defa gttm sırf çeyiz için bir yer gtmelisin bnce sende oraya
sanırım öyle yapcam kndmi düşünemiyorum öyle bnmkinin başının etini yerim kesinsiyaset bilimi ve kamu yönetimi canım
pınarbaşındaymış tatlım bnde ilk defa gttm sırf çeyiz için bir yer gtmelisin bnce sende oraya
sanırım öyle yapcam kndmi düşünemiyorum öyle bnmkinin başının etini yerim kesinsiyaset bilimi ve kamu yönetimi canım
iviiitsonra çarşılarımız başlayacak Allahın izniyle telefon falan kullanabilecek içerdee böyle böyle düzenimiz oturacak inşallah
evet hayatım bizi bizden başka kim anlar
özür dilicek bişey yok hayatım topicte mutlu huzurlu geçinip gidelim askerlerimiz dönene kadar ne güzel arkadaşlıklar edindik böyle tatsızlıklar çıkıyor sevdiğin insnalarla bile işte yapıcak bişey yok
aynen bakalım o günleri de görelim o zaman nasıl olcaz tam askerlik nasılmış yaşayalım bakalım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bunu söylemek aklıma gelmezdi ama alışmaya başladım galiba asker beklemeye hemen dönücekmiş gibi geldi şu an ruh halim çok değişken
daha rahat oluyosun emin ol bi kabullenmişlikte oluyo
Olmaması en güzeli ama hatamı gordum ben bidaha olmaz zaten :) Senin şafakta cok guzel gorunuyor burdann
aynen diyosun yapcak bisey yok oyle boyle gececek gunler illaaa
aynen canım aferin bize kız çocuk gibi uzatmadık olayı
evet ilk başlarda çaresizlikti hissettiğim allahım ben napıcam diyodum çünkü bi süre sonra en yakın arkadaşın oluyo bi yerde başkaları yapmacık geliyo sıkılıyosun yanında şimdi kabullendim çaresizlik hissetmiyorum ve geriye baktığımda aaa ne çok bekledim ben be demiyorum yani
ya zaten sinir olurum uzatanlara naci uzatırda uzatır mesela şu an olduğu gibibirbirimizi kırdığımza üzgüğümüze değmez hayatım
ya bana da güzel görünüyo işin garibi 6 aylara yeni düştüm ya onun heycanı
evet canım anaokulunda çalışıyorun ben :) ne okuyorsunn kacıncı sınıf :)
:)) darısı hepıimizin basına inşallah
2ye geçtim tatlım dokuz eylülde tekstil tasarımı okuyorum
yani o kabullenmişlik bende şimdiden bile var ya napayım diyorum Allahın izniyle dönecek yani ben bekliyorum o beni seviyor biliyorum dondugunde guzel seyler olacak bunlara dayiyorum sirtimi oylelikle geciriyorum gunlerimi
amin canım son 10 gün kaldığınıda görcez
iyi bakalım canım basarilar okulundaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?