2014 Yarenleri! :)

valla o zamn süper hayatım ne güzel kendini hırpalamıyosun işte olgun kızsın:81:

aynen bir iki uzuldum baktim etrafimdakileri de uzmeye basladim nisanlim ailem kayinvalidemler falan sonra is hayatima yansidi bu mutsuzluk falan sonra toparladim kendimi evet halâ uzuluyorum agliyorum arada ama hep gececek diyorum dua ediyorum allahim sana cok sukur bana sevdigimi beklemeyi nasip ediyorsun diyorum hep sukur hep dua atlatiyorum kuzum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet askerliğin tek yararı bu oldu şimdilik

bende ona yapıyodum şort alırken ben bu şortu sana giydirmem diyodum

bnde gydrmiyorum güzel olduğu şeyleri

neler aldın kız nasıl özendim sana şimdi yaaaa
pasta tabakalrı salata tabağı çamaşır sepeti leğen oklava bunlarıda aldım ufak tefek ama çok para gidiyr kız bunlara

anladım bebegimm valla elinde ne is varsa suan calis para lazim ceyiz yapiyoruz sonuctaa

öyle yapıyorum canım napayım şuan mecburum daha iyi bir işte çalışmak isterdm ama bu oldu şimdilik Allah'a şükür ihtiyaçlarımı görüyrum

aynen canim ben de is degisikligi yapcaktim sonra dedim hic gerek yok kipirdama yerinden ceyizin bitsin ondan sonra is degisikligi kendi kendime

ben bana yapıyo diye şakasına dedim onu ya giydiriyorum ben sende az kıskanç değilsin ahhahahaha leğen çok öenmli ama aynen tatlım iyi yapmışsın tırnak makası bile lazım ayrıntı ama yepyeni bi düzen kuruluyo çok fazla ufak tefek eşya eksiğimiz olucak bende geçen gün bal kaşığı aldım naci diy hayırlı bişey almazsın zaten

aynen canim ben de is degisikligi yapcaktim sonra dedim hic gerek yok kipirdama yerinden ceyizin bitsin ondan sonra is degisikligi kendi kendime

şu zamnda bizim değişiklik yapmamız iyi olmaz evlilik hazırlıklarına başlamışken iş garanti olursa oyle değişiklik yapcan ya da en iyisi o

aynen leğen çok önemli bir parça hemde set aldım kız 5li boy boy
küçük müçük ama lazım olcak şeyler onlar hep bnm o yok bak almam lazım.
bn biraz kıskncım ya:18::18:

aynen aynen bebeğim ya o yuzden hic kipirdamiyorum ben yerimden taksitlerim falan var

bizim de öyle olduuu bi milyon arttı sevgisi ve ilgisi

okumak bana da bazen cazip geliyor sonra diyorum eninde sonunda caliscaksin kacis yok o yuzden ise devam et

malesef kaçış yok.aslında sağlık sektöründe olcaktık onda iş olanağı daha fazla şimdi kendi işimi yapıyor olurdum içim rahat olurdum ne güzel

malesef kaçış yok.aslında sağlık sektöründe olcaktık onda iş olanağı daha fazla şimdi kendi işimi yapıyor olurdum içim rahat olurdum ne güzel

sağlık ben de istedim evdekiler istemedi bizim dolayısıyla olmadı maleseef :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…