valla o zamn süper hayatım ne güzel kendini hırpalamıyosun işte olgun kızsın:81:
evet askerliğin tek yararı bu oldu şimdilikaynen benimki zaten burdayken de evet cok severdi deger verirdi Allah razi olsun ilgisini esirgemezdi amaa suan 10 kat artti valla ilgisi Allaha sukur sevdim bu askerligi bir yandan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende ona yapıyodum şort alırken ben bu şortu sana giydirmem diyodum
pasta tabakalrı salata tabağı çamaşır sepeti leğen oklavaneler aldın kız nasıl özendim sana şimdi yaaaa
öyle yapıyorum canım napayım şuan mecburum daha iyi bir işte çalışmak isterdm ama bu oldu şimdilik Allah'a şükür ihtiyaçlarımı görüyrumanladım bebegimm valla elinde ne is varsa suan calis para lazim ceyiz yapiyoruz sonuctaa
teşekkürler haytım istanbuldasın dimi sen
İnşallah tatlımm bi an once gelsin o gunler..
evet askerliğin tek yararı bu oldu şimdilik
bnde gydrmiyorum güzel olduğu şeyleri
pasta tabakalrı salata tabağı çamaşır sepeti leğen oklavabunlarıda aldım ufak tefek ama çok para gidiyr kız bunlara
öyle yapıyorum canım napayım şuan mecburum daha iyi bir işte çalışmak isterdm ama bu oldu şimdilik Allah'a şükür ihtiyaçlarımı görüyrum
Nida Istanbul tatlışımm ben Bursadayımm
hep kıyılardan gidiyoruz evmakineside bursadandı yanlış hatırlamıyorsam bursa güzel yer valla
evet askerliğin tek yararı bu oldu şimdilik
bnde gydrmiyorum güzel olduğu şeyleri
pasta tabakalrı salata tabağı çamaşır sepeti leğen oklavabunlarıda aldım ufak tefek ama çok para gidiyr kız bunlara
öyle yapıyorum canım napayım şuan mecburum daha iyi bir işte çalışmak isterdm ama bu oldu şimdilik Allah'a şükür ihtiyaçlarımı görüyrum
şu zamnda bizim değişiklik yapmamız iyi olmaz evlilik hazırlıklarına başlamışkenaynen canim ben de is degisikligi yapcaktim sonra dedim hic gerek yok kipirdama yerinden ceyizin bitsin ondan sonra is degisikligi kendi kendime
ben bana yapıyo diye şakasına dedim onu ya giydiriyorum ben sende az kıskanç değilsinahhahahaha leğen çok öenmli ama aynen tatlım iyi yapmışsın tırnak makası bile lazım ayrıntı ama yepyeni bi düzen kuruluyo çok fazla ufak tefek eşya eksiğimiz olucak bende geçen gün bal kaşığı aldım naci diy hayırlı bişey almazsın zaten
hep kıyılardan gidiyoruz evmakineside bursadandı yanlış hatırlamıyorsam bursa güzel yer valla
şu zamnda bizim değişiklik yapmamız iyi olmaz evlilik hazırlıklarına başlamışkeniş garanti olursa oyle değişiklik yapcan ya da en iyisi o
aynen leğen çok önemli bir parça hemde set aldım kız 5li boy boy
küçük müçük ama lazım olcak şeyler onlar hep bnm o yok bak almam lazım.
bn biraz kıskncım ya:18::18:
aynen aynen bebeğim ya o yuzden hic kipirdamiyorum ben yerimden taksitlerim falan var
aynen benimki zaten burdayken de evet cok severdi deger verirdi Allah razi olsun ilgisini esirgemezdi amaa suan 10 kat artti valla ilgisi Allaha sukur sevdim bu askerligi bir yandan
benmde taksitler var sen okudugun bölümle alakalımı çalışıyrsun tatlım
bizim de öyle olduuubi milyon arttı sevgisi ve ilgisi
evet canim cocuk gelisimi mezunuyum lise, anaokulunda calisiyorum :)
ne güzel canım valla bnde yeniden okusam mı diyorum
okumak bana da bazen cazip geliyor sonra diyorum eninde sonunda caliscaksin kacis yok o yuzden ise devam et
malesef kaçış yok.aslında sağlık sektöründe olcaktık onda iş olanağı daha fazlaşimdi kendi işimi yapıyor olurdum içim rahat olurdum ne güzel
sağlık ben de istedim evdekiler istemedi bizim dolayısıyla olmadı maleseef :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?