2014 Yarenleri! :)

inşallah canım ya benim pek umudum yok çalışmıyorum ama erkek arkadaşın inşallah atanır.samette lise mezunu olarak giricek oda 2 yıllık mezun olamadı okulunu dondurdu:/ kendimden çok ona dua ediyorum garantili iyi bi işi olsun diye :18:

artık kmseni şehrini sölemicem ya kızlar ayrıldık 2 saat kadar önce küçücük bir konu büyüdü ve buraya kadar geldi
ayrıldınızmı kız olsun barışırsınız siz aynı bizim sametle ilk yıllarım gibisiniz hoş hala çok kavga ediyoruz ama önceki kadar değil tabi konular büyüyoda büyüyo bi taraf alttan alsa düzelicek ama nerdeeeeee

Nasıl yani ayrıldık derken neden kavga ettiniz tatlim
ufacık bi konu büyüdü tavır yapmaya başladı bende ok dedim ok mu dedin sen bana ok diyemezsin diyo bana kavgaya bakar mısın gerizekalı tam bende senden öçğrendm sen neden sölüyosun o zman bıktım beni 2. sınıf göörmenden erkeklik taslama diye bi kavga işte erkek olduğu için kendini yüksek görenlerdendir çnkü o bitti yani anlıcağın şu an telefonumda kapalı ulaşamaz artık istese de zaten isticeğinide zannetmem beni, o bıraktı ve her kavgada ayrılıkla beni tehdit etmesnden bıktım artık

eksik kalsın tatlım ya üzülmüyorum desem yeri

kötü olmuş ama illaki arıcaktır kendini geri çek canım biraz korksun seni kaybetme korkusunu yaşasın.alışmış öyle o her zamn kabul ediyorsun geri ona güvenmiştir yine.

kötü olmuş ama illaki arıcaktır kendini geri çek canım biraz korksun seni kaybetme korkusunu yaşasın.alışmış öyle o her zamn kabul ediyorsun geri ona güvenmiştir yine.

evet haklısın telefonum kapalı artık dönsede kabul etmiycem hayatım ben sadece mutluluk istiyorum

evet haklısın telefonum kapalı artık dönsede kabul etmiycem hayatım ben sadece mutluluk istiyorum

aslında geri dönceğinide biliyorsun ya ondan şuan üzülmüyorsundr biraz zaman geçsin farkına varcan ama biraz anlasın ciddi olsun artık senden büyük bide daha olgun olması lazım ama tavırları farklı

artık kmseni şehrini sölemicem ya kızlar ayrıldık 2 saat kadar önce küçücük bir konu büyüdü ve buraya kadar geldi

ya ne ayrılması sakinleşince konuşursunuz adam akıllı ufacık bir şeyden bitemez :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…