istanbuldu o bir kere yanlış hatrladın yinee
he hadi hayırlısı olsun canım :)bnm erkek arkadaşımda 2 yıllığa gircek. bugün olana girmedim çünkü alan çalışmadım canım
inşallah canım ya benim pek umudum yok çalışmıyorum ama erkek arkadaşın inşallah atanır.samette lise mezunu olarak giricek oda 2 yıllık mezun olamadı okulunu dondurdu:/ kendimden çok ona dua ediyorum garantili iyi bi işi olsun diye :18:tatlım 2 yıllıklarla girmekte bir yerde avantaj atanırsan önün açık ve daha kolay sorular heleki şu an 4 yıllı statüsündesin senin için daha iyi olur benm erkek arkadaşımda aynı şekilde senn gibi2 yıllıklarla giricek diplomasını alamadı umarım hayırlısı olur hepimiz için
ayrıldınızmı kız olsun barışırsınız siz aynı bizim sametle ilk yıllarım gibisiniz hoş hala çok kavga ediyoruz ama önceki kadar değil tabi konular büyüyoda büyüyo bi taraf alttan alsa düzelicek ama nerdeeeeeeartık kmseni şehrini sölemicemya kızlar ayrıldık 2 saat kadar önce küçücük bir konu büyüdü ve buraya kadar geldi
artık kmseni şehrini sölemicemya kızlar ayrıldık 2 saat kadar önce küçücük bir konu büyüdü ve buraya kadar geldi
ufacık bi konu büyüdü tavır yapmaya başladı bende ok dedim ok mu dedin sen bana ok diyemezsin diyo bana kavgaya bakar mısın gerizekalı tam bende senden öçğrendm sen neden sölüyosun o zman bıktım beni 2. sınıf göörmenden erkeklik taslama diye bi kavga işte erkek olduğu için kendini yüksek görenlerdendir çnkü o bitti yani anlıcağın şu an telefonumda kapalı ulaşamaz artık istese de zaten isticeğinide zannetmem beni, o bıraktı ve her kavgada ayrılıkla beni tehdit etmesnden bıktım artıkNasıl yani ayrıldık derken neden kavga ettiniz tatlim
ayrıldınızmı kız olsun barışırsınız siz aynı bizim sametle ilk yıllarım gibisiniz hoş hala çok kavga ediyoruz ama önceki kadar değil tabi konular büyüyoda büyüyo bi taraf alttan alsa düzelicek ama nerdeeeeee
ufacık bi konu büyüdü tavır yapmaya başladı bende ok dedim ok mu dedin sen bana ok diyemezsin diyo bana kavgaya bakar mısın gerizekalı tam bende senden öçğrendm sen neden sölüyosun o zman bıktım beni 2. sınıf göörmenden erkeklik taslama diye bi kavga işte erkek olduğu için kendini yüksek görenlerdendir çnkü o bitti yani anlıcağın şu an telefonumda kapalı ulaşamaz artık istese de zaten isticeğinide zannetmem beni, o bıraktı ve her kavgada ayrılıkla beni tehdit etmesnden bıktım artık
kötü olmuş ama illaki arıcaktır kendini geri çek canım biraz korksun seni kaybetme korkusunu yaşasın.alışmış öyle o her zamn kabul ediyorsun geri ona güvenmiştir yine.
nasıl olsa arıcak barışcanız ondan üzülesin gelmiyodureksik kalsın tatlım ya üzülmüyorum desem yeri
nasıl olsa arıcak barışcanız ondan üzülesin gelmiyodur
kızlar erkek arkadaşlarınız oruç tutabiliyor mu askeriyede ?
çarşı izninde bile tutmadı bu kadar insan çalışıp tutabiliyo ama benimki sanki asker olunca muaf olmuş gibi bide bunu taktım kafamatutmazdı
evet haklısın telefonum kapalı artık dönsede kabul etmiycem hayatım ben sadece mutluluk istiyorum
artık kmseni şehrini sölemicemya kızlar ayrıldık 2 saat kadar önce küçücük bir konu büyüdü ve buraya kadar geldi
bende hiç üstüne gitmiyorum zaten yoksa kızar evetbnmkide tutmuyor söylesem kesin kızar banaçok sıcak çünkü olduğu yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?