hiç tutan varmı diye sordum az kişi tutuyo dedi ama demekki tutulabiliyooay ben benimkine hiç sormadım tutamaz diyeama ben de tutmasını isterim açıkçası
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
malesef bizimkiler tutmayanlardan demekki canları sağolsun da napalımbenimki de tutmuyor
hiç tutan varmı diye sordum az kişi tutuyo dedi ama demekki tutulabiliyoo
bende hiç üstüne gitmiyorum zaten yoksa kızar evet
bendeeeeee sıcakta zor tabi ben evde uyuyarak zorlanıyorum da :)ama çok zor olur onlar için yaaa, kıyamam ki beeen onlaraaa
hiç tutan varmı diye sordum az kişi tutuyo dedi ama demekki tutulabiliyoo
benimki de tutuyor:) normalden daha iyi yemekler çıkıyor, bilmem kaç çeşithiç tutan varmı diye sordum az kişi tutuyo dedi ama demekki tutulabiliyoo
aynen valla karışmadığım günlerin acısını çıkarsın geldiğinde çok fena acısı çıkıcak bunlarınen iyisi valla karışmayalım hiç
kıyılmayacak bişey yok baya yiyolar ramazandaama çok zor olur onlar için yaaa, kıyamam ki beeen onlaraaa
yaaa tutabiliyor mu çok iyi canım Allak kabul etsin zaten Allah yardım eder rahat olur inşallah :)benimki de tutuyor:) normalden daha iyi yemekler çıkıyor, bilmem kaç çeşitkilo aldım diyor bide:)
aynen valla karışmadığım günlerin acısını çıkarsın geldiğinde çok fena acısı çıkıcak bunların
Amin canım evet rahat çok şükür :)) Allah tüm tutanlara yardım etsin:)yaaa tutabiliyor mu çok iyi canım Allak kabul etsin zaten Allah yardım eder rahat olur inşallah :)
kıyılmayacak bişey yok baya yiyolar ramazanda
tutmayanlarada etsiiiiiiiiinn :)Amin canım evet rahat çok şükür :)) Allah tüm tutanlara yardım etsin:)
benimkinin görevi varda noluyor asker kıtlığı varmış gibi herşey onlarda ramazan başlamadan önceki hafta 5 gün uykusuz kalmıştı bildiğin(spor eğitim dahil)yemek açısından değil canım yaaa, benimkinin belli bi görevi yok ya, baya eziyet ediyolarsabahları 1 saat koşu da dahil ağır spor yapıyolar, gün içinde de her türlü ağır işi getir götür falan filan yaptırıyolar o yüzden kıyamazdımm yanii
Etsin tabi canımtutmayanlarada etsiiiiiiiiinn :)
çarşı izninde bile tutmadı bu kadar insan çalışıp tutabiliyo ama benimki sanki asker olunca muaf olmuş gibi bide bunu taktım kafama
hee normaldede askerden öncede mi tutmuyodu ?valla hiç tuttuğunu görmedim yaz sıcakmış bana ne derdim bende
Etsin tabi canım
konu oruç açlık diye şey ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?