2014 Yarenleri! :)

ohh ne güzel iftara kadar moral oldu

vallahi kuzumm ne moral var ya dün aksamustu aramisti en son gece aramadi bugun de aksamustu aradi tam 12 saat falan olmustu sesini duymayali :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tabi kuzum en iyisini sen biliyorsun da hani hiç aramız bozuk falan demedin pat diye ayrıldık deyince şaşırdım :/

iyidik ya benm artık asker beklememe gerek kalmadı sanırım bugüneymiş benm şafak sizinkileri bekleriz artık

vallahi kuzumm ne moral var ya dün aksamustu aramisti en son gece aramadi bugun de aksamustu aradi tam 12 saat falan olmustu sesini duymayali :))

ilaç gibi gelmiştir şimdi sana araması

iyidik ya benm artık asker beklememe gerek kalmadı sanırım bugüneymiş benm şafak sizinkileri bekleriz artık

bebeğim ya samimi söylüyorum şuan şaka gibi geliyor bana böyle bitti diyenleri hiç kabullenemiyorum ya, hakkınızda hayırlısı olsun ama ben düzeleceğinize inanıyorum tabi Rabbim en iyisini bilir hayırlısı olsun

tatlım içimde öfke var ona karşı yoksa tabiki barışırız düzeliceğini bilsem zaten barışmamak için telefonum kapalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…