tatlım içimde öfke var ona karşı yoksa tabiki barışırız düzeliceğini bilsem zaten barışmamak için telefonum kapalı
dur bakalım canım biraz zaman geçsin toparlarsınız ararsada kabul etme hemen o zmn anlasın hatasını
inşallah bebeğiim arasada böyle aşkımı ona da defalarca dakikalarca anlatsamay neyse ya kaptırdım kendimi ben baya
benide aşka getirdn ama şimdiiiibenide arasın benide benideeee
benide aşka getirdn ama şimdiiiibenide arasın benide benideeee
gene ben suçlu oluyorum her seferinde anladın mı nhatanı diye bna geliyo
cümlem de devrik olmuş idare et tatlımm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
acıktın galibaaaaolsun tatlım anladım bn
hahahahkuzum bugün aramadı mı hiç bugünn? :/
ya Allahın gücüne gitmesin ama susadım biraz iftara 1 saat kala normal bunlar kuzu
e tabi bebeğim o kadr olması normal insanız biz yine 17 saat oruç tutuluyor nefsine hakim oluyosun Allah kabul etsin inşallah
aynen canıım, amiin Allah bu mübarek günlerde askerlerimizi korusunn dualarımızı kabul etsin inşallah
aradı tatlım sabah ve akşam görev yerine gitmeden gecede arıcak bakalım arayabilirse konuşcaz o zmn bnde döktüreyim şöyle afili kelimeler
inşallah arar da inşallah sen de döküverirsin aşkını ortaya, nasıl mutlu olur kuzum düşünsene durup dururken böyle onu sevdiğini söylemen hani hiç beklemediği anda nasıl güç verir güven verir ona motive olurr arada bunu hepimizin yapması lazım
evet tatlım bnmkinin çok hoşuna gider zaten böyle şeyleri duymak
arada yapmak lazım haklısın motive olurlar moral olur
aynen biz nasıl bekliyorsak ilgi alaka şu dönemde onlara da biz ödün vermeliyiz biraz onlar da hakediyorlar ya hadi aşkım arasın onu çooooook sevdiğimi söylemek istiyoruummm
arar bebeğim akşamları arıyabiliyor dimi daha rahat oluyordur hem. bnde söylicem hep diyorum zatenkiiii
anladım canım bence ikinizin de biraz sakinleşmeye ihtiyacınız var, o da askerde olabilir evet ama sürekli aynı şeyden tartışıyorsanız iki tarafında kafasını toplaması lazım ama telefonu kapamasaydın keşke çocuk merak eder bak asker sonuçta hani ne bileyim soğuk konuş aradığında ama kapama aklına bin türlü şey gelir, benim de Güzin ablalığım tuttu yine yahu
napıyosunuz kızlar?? ben yemek yaptım iftarabide dgsye ve kpss ye hazırlandıgımdann bi ton soru çözüyorum evde anca bakabiildim.. gokhan da normalde tutardı oruç ama askerde tutmuyorr:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?