2014 Yarenleri! :)

sözleneli yazıyor ya panoda ondan sordum kuzucum:/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

orda çıkma yoktu tatlım o çıkma tarihi orda saysın diye yezdım onu açtım telefonu son 2 saniye içinde gelmezsen skypedanda siliyorum falan yazmış gelmediğine göre siliyorum görmek istemiyorum falan diye bir sürü mesaj atmış

yazları evde geçirdiğim için öğreniyorumm işte bebeğim tavuk sote yaptım yanına da mercimek corbasıı elimde yaptım corbayı bu arada Öğrenirsin bebegmm ne var onda bak tarife uygula bi olmadı ikincisinde olur elbet..

hay Allah ya :/ iyi olmuş telefonu açman.. neyse hakkınızda hayırlısı olsun bebeğim

aferin kuzummm bu yaz ben de öğrenmek istiyorum biz boğazına müthiş düşkün bir çiftiz iyi yemekler yapmam lazım

hay Allah ya :/ iyi olmuş telefonu açman.. neyse hakkınızda hayırlısı olsun bebeğim

atışıyoruz şimdide bilmiyorum sonumuz nolur ben böleyim kabul etceksn dedi bende mutlu değilim dedim sende beni mutlu et braz diyo

oo herkes kayıplardaa

napıyosunuz kızlar?? ben yemek yaptım iftara bide dgsye ve kpss ye hazırlandıgımdann bi ton soru çözüyorum evde anca bakabiildim.. gokhan da normalde tutardı oruç ama askerde tutmuyorr:26:

Biraz gec oldu ama yaziyim dedim yinede evdeyim bnde oturuyorum suan yatarım birazdan artik.sende mi gircen sinava.kpss cok sacmaydi dünkü hic calisma bnce o calistiklarindan sormuyorlar:) dunyanin çatısı neresi filan diye sormuşlar bu tarz sorular vardı kim milyoner olmk ister yarismasindaki sorulari sormuşlar:)

Biz konuştuk siz naptiniz bebis:)

biz de konuştukk iftardan önce yatmadan da tekrar ararım dedi bakalım beklemedeyiim telefonu kapattık uçuyorum sevinçten annem diyor kendine gel kız kendi kendine nazar degdirceksin evde gor Leyla gibi dolaniyorum annee ben cok seviyorum askimi diyee

Hahaha:) Allah seni deli kız:) bizde son kez konuscaz birazdan ararsa eger insan sevgi aşk sarhosu oluyor herlde aptal bi gülümseme oluyo suratta:)

Hahaha:) Allah seni deli kız:) bizde son kez konuscaz birazdan ararsa eger insan sevgi aşk sarhosu oluyor herlde aptal bi gülümseme oluyo suratta:)

aynen bizim de öyle canım.. bana bir gün böyle bir şey yaşayacaksın denilseydi inanmazdım bu kadar biri sevemez beni ben de sevemem falan derdim ama Rabbim hep içten içe dualarımı duydu sonunda gönlüme göre verdi 1,5 senedir hayat bir başka geliyor gözüme, yalnız ben halâ sakinleşmemişim farkında mısın? bu gazla sabaha kadar anlatırım kuzum

Evet masallah ayni tempodasin benide gaza getrdin bizimde eglenceli bi konusmamiz oldu:) bizimde 19 ay olcak masallah Allah nazarlardan saklasin bnde daha once boyle sevip sevilmemistim bana cok deger veriyor bunu hissettiryor oyle olunca tabi daha cok baglaniyorsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…