o da yani insan özür diler bişey yapar üste çıkmaya çalışıyor galiba. boşver tatlım takma şimdi kafana zaten oruçsun
geliceğini hiç zannetmem beni google talktan sildi son mesajıda telefonunuda siliyoum bir daha aramam dı
evet hayatım nişanlı falan değildikaa o derece yani :/ siz sevgili miydiniz canım?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet hayatım nişanlı falan değildik
sözleneli yazıyor ya panoda ondan sordum kuzucum:/
ya ben de kpssye çalışsam fena olmaz aslında aldım kitaplari bir ara çalıştım baya şimdi yüzüne bakmıyorumne yemek yaptın kız Allahım millet yemek yapmayı biliyor yaa bir ben mi anlamıyorum bu işten
orda çıkma yoktu tatlım o çıkma tarihi orda saysın diye yezdım onu açtım telefonu son 2 saniye içinde gelmezsen skypedanda siliyorum falan yazmış gelmediğine göre siliyorum görmek istemiyorum falan diye bir sürü mesaj atmış
yazları evde geçirdiğim için öğreniyorumm işte bebeğim tavuk sote yaptım yanına da mercimek corbasııelimde yaptım corbayı bu arada Öğrenirsin bebegmm ne var onda bak tarife uygula bi olmadı ikincisinde olur elbet..
hay Allah ya :/ iyi olmuş telefonu açman.. neyse hakkınızda hayırlısı olsun bebeğim
atışıyoruz şimdide bilmiyorum sonumuz nolur ben böleyim kabul etceksn dedi bende mutlu değilim dedim sende beni mutlu et braz diyo
oo herkes kayıplardaa
aynen canım uyumadan önce bir posta konuşuyoruz mutlaka çok nadir oluyor arayamadığı, hep söylerim ben de ama şuan sabırsızlıkla bekliyorum nedense aramasını
hiç demez özür diliym falan suç bende bu kadar alttan almamam lazımmış her şeyi çnkü alttan aldıkça suçlu ben oluyordum
napıyosunuz kızlar?? ben yemek yaptım iftarabide dgsye ve kpss ye hazırlandıgımdann bi ton soru çözüyorum evde anca bakabiildim.. gokhan da normalde tutardı oruç ama askerde tutmuyorr:26:
ben burdayımmmmmmmmm kiii
Biz konuştuk siz naptiniz bebis:)
biz de konuştukk iftardan önce yatmadan da tekrar ararım dedi bakalım beklemedeyiimtelefonu kapattık uçuyorum sevinçten annem diyor kendine gel kız kendi kendine nazar degdirceksin evde gor Leyla gibi dolaniyorum annee ben cok seviyorum askimi diyee
Hahaha:) Allah seni deli kız:) bizde son kez konuscaz birazdan ararsa eger insan sevgi aşk sarhosu oluyor herlde aptal bi gülümseme oluyo suratta:)
aynen bizim de öyle canım.. bana bir gün böyle bir şey yaşayacaksın denilseydi inanmazdım bu kadar biri sevemez beni ben de sevemem falan derdim ama Rabbim hep içten içe dualarımı duydu sonunda gönlüme göre verdi 1,5 senedir hayat bir başka geliyor gözüme, yalnız ben halâ sakinleşmemişim farkında mısın? bu gazla sabaha kadar anlatırım kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?