- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
ben de dondurma keyfi yaparken buraya yazdığımı unuttum hahah şimdi ben de burdayim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biraz gec oldu ama yaziyim dedim yinede evdeyim bnde oturuyorum suan yatarım birazdan artik.sende mi gircen sinava.kpss cok sacmaydi dünkü hic calisma bnce o calistiklarindan sormuyorlar:) dunyanin çatısı neresi filan diye sormuşlar bu tarz sorular vardı kim milyoner olmk ister yarismasindaki sorulari sormuşlar:)
Suanda dgs agirlikli calisiyorum canim , hadi ya herkes oyle diyor bu kpss icineylulde girecegim bende kpssye onlisanstan. Senin nasl gecti sinavin bekledigin gibi degildi heralde..
aferin kuzummmbu yaz ben de öğrenmek istiyorum biz boğazına müthiş düşkün bir çiftiz iyi yemekler yapmam lazım
Malesef kötüydü ya cok sacmaydi zaten sinav kndimi yarismada hissettm resmen. Inşallah istedigin olur canim dgs 4 yilliga gecisti dimi
Evet masallah ayni tempodasin benide gaza getrdin bizimde eglenceli bi konusmamiz oldu:) bizimde 19 ay olcak masallah Allah nazarlardan saklasin bnde daha once boyle sevip sevilmemistim bana cok deger veriyor bunu hissettiryor oyle olunca tabi daha cok baglaniyorsun:)
ben de dondurma keyfi yapıyorum şu ann :131::131::131:
Sorma sorma bizde oyle yaa her ciktigimizda mutlaka biyerde yemk yerizpilav yapmayi mesela gokhandan ogrendim hahaha
ben yazana kadar bitirmissindir ama afiyet olsun caniim
günaydın tatlımm aynenn yatıyorlarmış normalde ama yemekhanedeki asker oruçlu diye bizimkini yemekhaneye vermişler Ramazan boyunca dunden itibaren herkes yatıyor ben çalışıyorum diyorayneen acemiliğe bin basar iyiyim falan diyor ama çok şukur bugunlerimizee :))
içmeye kız ne arkadaşı sende
Teşekkür ederim canım, evet kpssye grdim ama kpss gibi değildi.
Günaydın canm gec oldu biraz ama:) bizde ayni yapcaz smdilik ben sayiyorum artik:)
Kötü gecti canım yaa sacma sapan sorular vardi
Teşekkür ederim canım, evet kpssye grdim ama kpss gibi değildi.
Günaydın canm gec oldu biraz ama:) bizde ayni yapcaz smdilik ben sayiyorum artik:)
Hem sınavın nasıl geçti canm 😇
Kötü gecti canım yaa sacma sapan sorular vardi
☺️☺️ birde alıştılar tatlım artık rahat etsinler tabiii 😊 bizimki çarşı izninde tartıldı telde diyo işte 2 ayda 8 kilo vermiş 😓😓
$afak ne kadar karanLık oLursa oLsun eLbet birgün bitmeye mahkumdur!!
dün sahurdan önce 1 saat falan kestirmişim sahurdan sonra yattımm uyuyamadım en son saat 7:20 idi ben halâ yatakta sağa sola dönüyordum 7:40ta uyandım zaten.. bakalım bugün bana biter mi?
😁😁 say bakalım cnm su gibi aksın zaman hepimize🙏
$afak ne kadar karanLık oLursa oLsun eLbet birgün bitmeye mahkumdur!!
Insallah cnm ama pek umudum yokAynen canim.. ya skma canini iyi bi puan alirsin insallah.. bakalim bizim sorular nasil olacak gorecegiz.
aynen canım telefondaydık askerimlee anca geldiim kusura bakmaa
Bnde gttim gelemedm bi daha:)
günaydın tatlışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?