2014 Yarenleri! :)

Suanda dgs agirlikli calisiyorum canim , hadi ya herkes oyle diyor bu kpss icin eylulde girecegim bende kpssye onlisanstan. Senin nasl gecti sinavin bekledigin gibi degildi heralde..

Suanda dgs agirlikli calisiyorum canim , hadi ya herkes oyle diyor bu kpss icin eylulde girecegim bende kpssye onlisanstan. Senin nasl gecti sinavin bekledigin gibi degildi heralde..

Malesef kötüydü ya cok sacmaydi zaten sinav kndimi yarismada hissettm resmen. Inşallah istedigin olur canim dgs 4 yilliga gecisti dimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aferin kuzummm bu yaz ben de öğrenmek istiyorum biz boğazına müthiş düşkün bir çiftiz iyi yemekler yapmam lazım

Sorma sorma bizde oyle yaa her ciktigimizda mutlaka biyerde yemk yeriz pilav yapmayi mesela gokhandan ogrendim hahaha

Malesef kötüydü ya cok sacmaydi zaten sinav kndimi yarismada hissettm resmen. Inşallah istedigin olur canim dgs 4 yilliga gecisti dimi

Aynen canim.. ya skma canini iyi bi puan alirsin insallah.. bakalim bizim sorular nasil olacak gorecegiz.

aynen canım telefondaydık askerimlee anca geldiim kusura bakmaa

Sorma sorma bizde oyle yaa her ciktigimizda mutlaka biyerde yemk yeriz pilav yapmayi mesela gokhandan ogrendim hahaha

hahaha benimki de benden marifetli yaa ben bi cacıktan anlamıyorum bizimki şef mubarek

☺️☺️ birde alıştılar tatlım artık rahat etsinler tabiii 😊 bizimki çarşı izninde tartıldı telde diyo işte 2 ayda 8 kilo vermiş 😓😓

$afak ne kadar karanLık oLursa oLsun eLbet birgün bitmeye mahkumdur!!

Teşekkür ederim canım, evet kpssye grdim ama kpss gibi değildi.

Günaydın canm gec oldu biraz ama:) bizde ayni yapcaz smdilik ben sayiyorum artik:)

Kötü gecti canım yaa sacma sapan sorular vardi

😁😁 say bakalım cnm su gibi aksın zaman hepimize🙏

ay inanmıyorum yaa bizimki de öyle kuzu bir deri bir kemik kaldı sevdiceğim

dün sahurdan önce 1 saat falan kestirmişim sahurdan sonra yattımm uyuyamadım en son saat 7:20 idi ben halâ yatakta sağa sola dönüyordum 7:40ta uyandım zaten.. bakalım bugün bana biter mi?

günaydın tatlışşş

Aynen canim.. ya skma canini iyi bi puan alirsin insallah.. bakalim bizim sorular nasil olacak gorecegiz.
Insallah cnm ama pek umudum yok

aynen canım telefondaydık askerimlee anca geldiim kusura bakmaa
Bnde gttim gelemedm bi daha:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…