günaydın bebeğim ben daha pek ayamadım ama
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Insallah cnm ama pek umudum yok
ben 5 te işe geldim canım valla uyandım yani
ben uyumadım ki uyanayım yaane 5i yaa 5te iş mi olurr
mesai saatleri degişti bizim cnm 5 ile 12 arası çalışıyoruz
ohh süpeer beniim 9-18:30(
biz de 35 dakika mı ne konuştuk zaten o ara kapattık telefonu uzanıp sarki dinleyeyim derkeen sizmisim1 saatligine de olsa
O durumda bile seni mi suçluyor o napcagini şaşırmış belki orda bi sorun olmustr
He ne bilim yahu 😁😁 tatlım genelde öyle oluyor ya ondan dedim 😁😁
$afak ne kadar karanLık oLursa oLsun eLbet birgün bitmeye mahkumdur!!
dün dedim gına geldi kıskançlığından en ufak şeyi abartmandan dedim benm kurallarım var kurallarıma uycaksın diyo tekrar birbirimizi yedik sonra mesaj atmış ben askerdeyken bana bu şerefsizlikleri yaptın ya diye askerde fazla üzerine geliyorum galiba:26:
Çünkü tek çıkar yolları askerlik. Aslında onlarida anlamak lazım sinir stres hersey var orda. Çok üstüne gitmemek lazım bunların bu dönemde sende biraz daha sabret canım az kaldı agustosa
yazmıyo arıyorum açmıyo şimdi
bekle bakalım geri arar sende arayınca şimdi havalara grmiş olabilir biraz süründüreym diyodur
aynen ya sinir oluyorum zaten bu huyuna kendini bişey sanıyo
sende üstüne gitme canım alışmış öyle o hep sen adım atıyorsun birazcık arama bakalım napcak geri arıcakmı
aramıcam kaç kere aradım zaten döncekse döner artık napiyim belkide işi vardır ama neden telefonunu açsınki işi olsa
işi vardır canım sessizdeyse duymuyordur zaten.bkle bakalım sende o dönsün
evet yaa şimdilik iyiaskerin nasıl
canım sorma tartıştık dün akşam fena halde( hiç iyi değilim 1 saatlik uykuyla işteyim ayakta duramıyorum
sabah aradı konuşamadk çok işim vardı artık akşama konuşuruz nasipse,izin tarihimizde belli oldu darısı başınızasiz almayı düşünmüyordunuz ama bir süre sonra değişir kararınız kesin tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?