2014 Yarenleri! :)

Insallah cnm ama pek umudum yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biz de 35 dakika mı ne konuştuk zaten o ara kapattık telefonu uzanıp sarki dinleyeyim derkeen sizmisim 1 saatligine de olsa

ben uyumadım ki uyanayım yaa ne 5i yaa 5te iş mi olurr

mesai saatleri degişti bizim cnm 5 ile 12 arası çalışıyoruz

biz de 35 dakika mı ne konuştuk zaten o ara kapattık telefonu uzanıp sarki dinleyeyim derkeen sizmisim 1 saatligine de olsa

sabah aradı konuşamadk çok işim vardı artık akşama konuşuruz nasipse,izin tarihimizde belli oldu darısı başınıza siz almayı düşünmüyordunuz ama bir süre sonra değişir kararınız kesin tatlımm

O durumda bile seni mi suçluyor o napcagini şaşırmış belki orda bi sorun olmustr

dün dedim gına geldi kıskançlığından en ufak şeyi abartmandan dedim benm kurallarım var kurallarıma uycaksın diyo tekrar birbirimizi yedik sonra mesaj atmış ben askerdeyken bana bu şerefsizlikleri yaptın ya diye askerde fazla üzerine geliyorum galiba:26:

Çünkü tek çıkar yolları askerlik. Aslında onlarida anlamak lazım sinir stres hersey var orda. Çok üstüne gitmemek lazım bunların bu dönemde sende biraz daha sabret canım az kaldı agustosa

bencede değişecek kesin şimdiden özledim vallahi, hadi inşallah canım amiiinn.. olsun akşam telafi edersiniz kuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…