2014 Yarenleri! :)

tatlım bize böyle noldu ya nazara mı geldik

kesin nazar canım. dün aradı en başta çok iyiyiz aşkım maşallah bize falan dedim deme şunu bugun yarin kavga etcez gorursun dedi hooop kavganin alâsini ettik yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tamam hayatım akşam ben aradım nevar dedi camideyken aramış duymadım aradım açmadı dönmemiş ama çok geç olmuştu çoktan uyumuştur zaten
geçmiş ya canım uyumuştur o da arar bugün bak şimdide aramışsın zaten.çavuş oldu dedin ya işleri vardır yemekten sonra filan arar.

bencede değişecek kesin şimdiden özledim vallahi, hadi inşallah canım amiiinn.. olsun akşam telafi edersiniz kuzum..

bebğim size noldu ya dün güzel güzel konuşurken ne kavgası. var ya buraya güzel bişey yazmıcan bizde sonra kavga ediyoruz çünkü nazara geliyor galiba

ay inanmıyorum yaa bizimki de öyle kuzu bir deri bir kemik kaldı sevdiceğim

OFFF yaaa üzülüyorum ama ya kuzummm 😰😰

$afak ne kadar karanLık oLursa oLsun eLbet birgün bitmeye mahkumdur!!

Âmin âmin canm benim sınava girmişsin nasıl geçti sınavın tatlım😊

canım pek iyi değildi ya yüksek bir puan alamıcam sanırım aklıma geldikçe üzülüyorum ama olan oldu artık

eveet hayatıım sorma ya resmeen nazara geldik. şuan çok kötüyüm akşam olunca arar inşallah aramazsa mahfolurum

OFFF yaaa üzülüyorum ama ya kuzummm 😰😰

ben de.. burda üzerine titrediğimiz aşkımız orda eğitimdir talimdir açlık susuzluk sıcak vs. boğuşuyorlar

eveet hayatıım sorma ya resmeen nazara geldik. şuan çok kötüyüm akşam olunca arar inşallah aramazsa mahfolurum

arar canım merak etme dayanamaz böyle kötü kalmaya sakinleşince düşünür bi geri arar mutlaka üzülme sende canım

arar canım merak etme dayanamaz böyle kötü kalmaya sakinleşince düşünür bi geri arar mutlaka üzülme sende canım

inşallah canım inşallah.. ben dayanamam onsuzluğa istemiyorum onsuz kalmak nolur arasın

inşallah canım inşallah.. ben dayanamam onsuzluğa istemiyorum onsuz kalmak nolur arasın

arar tatlım bak biz bile kaç kere kavga ettik ama toparladık o da sensiz yapamaz zaten bu kadar severken.olur öyle arada kavgalar bu da sizin nazar boncuğunuz olsun dikkat edersnz bi daha

arar tatlım bak biz bile kaç kere kavga ettik ama toparladık o da sensiz yapamaz zaten bu kadar severken.olur öyle arada kavgalar bu da sizin nazar boncuğunuz olsun dikkat edersnz bi daha

aynen canım inşallah arar başka bir şey istemiyorum çok kötü hissediyorum çünkü

canım pek iyi değildi ya yüksek bir puan alamıcam sanırım aklıma geldikçe üzülüyorum ama olan oldu artık

Üzülme kuzum yaaa 😓 ne işle meşguldün acaba?

ben de.. burda üzerine titrediğimiz aşkımız orda eğitimdir talimdir açlık susuzluk sıcak vs. boğuşuyorlar

Hiç sorma kuzum 😓 Allah'ım bir an önce Mayıs gelsin 😞😞

dua edelim barışırız hayatım bişey olmaz haklısın valla sonuçta burayo bizim bilmediğimiz kişilerde okuyo benm bi arkadaşım var ne zman yanına gtsem naciyle kavga ederiz

aynen canım inşallah arar başka bir şey istemiyorum çok kötü hissediyorum çünkü

biliyorum canım anlayabiliyorum seni ama düzelirsiniz onuda biliyorum

Üzülme kuzum yaaa 😓 ne işle meşguldün acaba?

şuan kasiyerlik yapıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…