2014 Yarenleri! :)

biliyorum canım anlayabiliyorum seni ama düzelirsiniz onuda biliyorum

şuan kasiyerlik yapıyorum canım

Anladım Canım inşallah geçmişindir ya üzülme dünyanın sonu değil 😓

$afak ne kadar karanLık oLursa oLsun eLbet birgün bitmeye mahkumdur!!

dünküde benm hatamdı sanırım durduk yere böle olma şöyle olma diyip duruyorum ya of evde durmaktan kafayı her şeye takar oldum

2 ayı bitirdik bile kuzumm :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen kuzum ya bizim ki geldiğinde 3ay bitmeye yakin olacak insallah 😁 Allah im safak 20 😊

biliyorum canım anlayabiliyorum seni ama düzelirsiniz onuda biliyorum

şuan kasiyerlik yapıyorum canım

amiiin inşallah canım beniim ya akşam buraya barıştık aşkımla yazmicam barisirsaaak aramizi duzelttik yazicam ciddi bir dille sonra olay cikiyo

dünküde benm hatamdı sanırım durduk yere böle olma şöyle olma diyip duruyorum ya of evde durmaktan kafayı her şeye takar oldum

dogrudur valla canim onlarin da asker psikolojisi boylelikle sorun yasadik iste ama cozeriz insallah allahin izniyle:)

sorma hayatım naciyle bildiğin ayrıldık ufacık bişey büyüdüde büyüdü telefonu açık aramıyo

😰😰 kuzum noldu ki bu noktaya geldi olay 😳

tam tersine işleri daha azalmış tatlım ya yatıyodu hep koğuşta kilimalı dışarsı sıcak çıkasın yok diyodu hep off ya çok mutsuzum

Aynen kuzum ya bizim ki geldiğinde 3ay bitmeye yakin olacak insallah 😁 Allah im safak 20 😊

izne mi gelecek canımm??

😰😰 kuzum noldu ki bu noktaya geldi olay 😳

ilk benm malımsın falan demeye başladı bende dedim naci kırılıyorum ne demek o dedim daha diyo şaka yapıyorum hala beni öğrenemedn mi dedi e insan bi gülücük koyar yani sonra dün 2 güel laf ettim şımardın dedi bana kafama kaktı sonra büyüdü olylar

izne mi gelecek canımm??

Evet canım 😊 dağıtım izni kullanmadı Ramazan ondan gelecek izne 😊

dogrudur valla canim onlarin da asker psikolojisi boylelikle sorun yasadik iste ama cozeriz insallah allahin izniyle:)

bilmiyorum çözülmez gibi geliyo bizimki dua ediyorum hayırlısı neyse o olsun ben mesajımı attım 5 kerede aradım elimden geleni yaptım

Hmm psikolojileri bozuk ya canm sakınleşince arar emin ol canm çünkü bizde kapıştık işte sonra aradı paşa paşa canm üzme kendini ama üstünede gitme Zaten sen haklısın 😘

evet gelsn konuşucam dün konuştuk iyice batırdık

Evet canım 😊 dağıtım izni kullanmadı Ramazan ondan gelecek izne 😊

ohh ne güzel canım valla çok sevindim bol bol hasret gideriin

bilmiyorum çözülmez gibi geliyo bizimki dua ediyorum hayırlısı neyse o olsun ben mesajımı attım 5 kerede aradım elimden geleni yaptım

hayırlısı neyse o olsun canım benim.. sen elinden geleni yaptıysan gerisi Naciye kalmış canım

hahahah bncede yazma yani nazar olur bi de kıskanırlar filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…