biliyorum canım anlayabiliyorum seni ama düzelirsiniz onuda biliyorum
şuan kasiyerlik yapıyorum canım
dünküde benm hatamdı sanırım durduk yere böle olma şöyle olma diyip duruyorum ya of evde durmaktan kafayı her şeye takar oldumcanım karışık baya ve uzun anlatılcak gibi değil benim hatam biraz onun da askerlikle alakalı alıngan olması vs. derken sıkıntı yaşadık biraz..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
2 ayı bitirdik bile kuzumm :))
biliyorum canım anlayabiliyorum seni ama düzelirsiniz onuda biliyorum
şuan kasiyerlik yapıyorum canım
dünküde benm hatamdı sanırım durduk yere böle olma şöyle olma diyip duruyorum ya of evde durmaktan kafayı her şeye takar oldum
sorma hayatım naciyle bildiğin ayrıldık ufacık bişey büyüdüde büyüdü telefonu açık aramıyo
geçmiş ya canım uyumuştur o da arar bugün bak şimdide aramışsın zaten.çavuş oldu dedin ya işleri vardır yemekten sonra filan arar.
bebğim size noldu ya dün güzel güzel konuşurken ne kavgası. var ya buraya güzel bişey yazmıcan bizde sonra kavga ediyoruz çünkü nazara geliyor galiba
Aynen kuzum ya bizim ki geldiğinde 3ay bitmeye yakin olacak insallah 😁 Allah im safak 20 😊
$afak ne kadar karanLık oLursa oLsun eLbet birgün bitmeye mahkumdur!!
ilk benm malımsın falan demeye başladı bende dedim naci kırılıyorum ne demek o dedim daha diyo şaka yapıyorum hala beni öğrenemedn mi dedi e insan bi gülücük koyar yani sonra dün 2 güel laf ettim şımardın dedi bana kafama kaktı sonra büyüdü olylar😰😰 kuzum noldu ki bu noktaya geldi olay 😳
izne mi gelecek canımm??
dogrudur valla canim onlarin da asker psikolojisi boylelikle sorun yasadik iste ama cozeriz insallah allahin izniyle:)
ilk benm malımsın falan demeye başladı bende dedim naci kırılıyorum ne demek o dedim daha diyo şaka yapıyorum hala beni öğrenemedn mi dedi e insan bi gülücük koyar yani sonra dün 2 güel laf ettim şımardın dedi bana kafama kaktı sonra büyüdü olylar
evet gelsn konuşucam dün konuştuk iyice batırdıkHmm psikolojileri bozuk ya canm sakınleşince arar emin ol canm çünkü bizde kapıştık işte sonra aradı paşa paşa canm üzme kendini ama üstünede gitme Zaten sen haklısın 😘
Evet canım 😊 dağıtım izni kullanmadı Ramazan ondan gelecek izne 😊
bilmiyorum çözülmez gibi geliyo bizimki dua ediyorum hayırlısı neyse o olsun ben mesajımı attım 5 kerede aradım elimden geleni yaptım
hayırlısı neyse o olsun canım benim.. sen elinden geleni yaptıysan gerisi Naciye kalmış canım
dua edelim barışırız hayatım bişey olmaz haklısın valla sonuçta burayo bizim bilmediğimiz kişilerde okuyo benm bi arkadaşım var ne zman yanına gtsem naciyle kavga ederiz
Anladım Canım inşallah geçmişindir ya üzülme dünyanın sonu değil 😓
amiiin inşallah canım beniim ya akşam buraya barıştık aşkımla yazmicam barisirsaaak aramizi duzelttik yazicam ciddi bir dillesonra olay cikiyo
tam tersine işleri daha azalmış tatlım ya yatıyodu hep koğuşta kilimalı dışarsı sıcak çıkasın yok diyodu hep off ya çok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?