fazla takmıcan konuşulanları sen hemen kendine bakcan canım
kıyamam sana tatlım yaa arar bak üzülme sende dayanamaz o da
çok mutsuzum
hahahah bncede yazma yani nazar olur bi de kıskanırlar filan
hala aramadı artık ebnde aramıcam
çok kötü durumdayım bi yandan diyorum hemen evlenmek istiyodu bi yandan diyorum her şeyde kusur arıyorum bilmiyroum bendede sorun var rahat batıyo her şeyi takıyorum
canlar sevdiğim yarın yanımda çok mutluyummm çokkk :)))
ben de ama en azından şükrediyorum ayrılmadık sadece tartıştık barışacağımıza inanıyorum şükür o yüzden
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O da bazen sana çok kırıcı konuşuyor ama kizmakta haklısın. Suan bn bilerek aramıyor diye düşünüyorum gece arar canm.sen daha iyi taniyorsun aslinda tahmin ediyorsndr
aynen kuzu o yuzden gayet ciddi bir sekilde yazicam hic kiskanilcak bir sey yok der gibisinden
evet sende iyi tanıyosun artık naciyi hep anlatıyorum kırıcı konuştuğu çok oluyor dün bile ergen ergen laflar etti saçma sapan bilmiyorum acaba hç dönmesem mi diyorum bazen
Bilmiyorum tatlım senin kararin hangisi seni mutlu etcekse onu tercih et. Suan kizginlikla boylede düşünüyor olabilirsin ama seni yipratmasinada izin verme
iyiykn çok iyiyiz tatlımda kavga ettikmi hiç çekilmiyo ve hala aramadı ban zarar veriyosun diyo
Hic kendine bakmaz zaten bu erkek milleti hep biz yapariz herseyi
biz ayrıldık
Bncede nazar degmesin duzelmisken:)
evet hep yaptıkları şey askerdeym üstüme gelmearamız bozulmasın diye alttan ala ala şımarttım onu şimdi kabullenemiyo birşey dememi askerlikte yaptığına bak diyo sürekli
hahaha aynen.. düzelirse tabi.....
evet hep yaptıkları şey askerdeym üstüme gelme
düzelceksiniiiizzzzzzzzzzzzzzzz sende büşrada
inşallah canımm dua et bizee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?