2014 Yarenleri! :)

hala aramadı artık ebnde aramıcam

çok kötü durumdayım bi yandan diyorum hemen evlenmek istiyodu bi yandan diyorum her şeyde kusur arıyorum bilmiyroum bendede sorun var rahat batıyo her şeyi takıyorum

O da bazen sana çok kırıcı konuşuyor ama kizmakta haklısın. Suan bn bilerek aramıyor diye düşünüyorum gece arar canm.sen daha iyi taniyorsun aslinda tahmin ediyorsndr

O da bazen sana çok kırıcı konuşuyor ama kizmakta haklısın. Suan bn bilerek aramıyor diye düşünüyorum gece arar canm.sen daha iyi taniyorsun aslinda tahmin ediyorsndr

evet sende iyi tanıyosun artık naciyi hep anlatıyorum kırıcı konuştuğu çok oluyor dün bile ergen ergen laflar etti saçma sapan bilmiyorum acaba hç dönmesem mi diyorum bazen

aynen kuzu o yuzden gayet ciddi bir sekilde yazicam hic kiskanilcak bir sey yok der gibisinden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bncede nazar degmesin duzelmisken:)

evet sende iyi tanıyosun artık naciyi hep anlatıyorum kırıcı konuştuğu çok oluyor dün bile ergen ergen laflar etti saçma sapan bilmiyorum acaba hç dönmesem mi diyorum bazen

Bilmiyorum tatlım senin kararin hangisi seni mutlu etcekse onu tercih et. Suan kizginlikla boylede düşünüyor olabilirsin ama seni yipratmasinada izin verme

aramız bozulmasın diye alttan ala ala şımarttım onu şimdi kabullenemiyo birşey dememi askerlikte yaptığına bak diyo sürekli
evet hep yaptıkları şey askerdeym üstüme gelme

hahaha aynen.. düzelirse tabi.....

düzelceksiniiiizzzzzzzzzzzzzzzz sende büşrada

kızlar sizinle paylaşmak istiyorum askerim aradı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…