2014 Yarenleri! :)

aaaaaaaa iyi hadi eee noldu bakalım anlat barıştınızmı gözünaydın hadiii

valla iki dakika konustuk ben musait degildim baya tripliydi ama sen naptin nasil oldun demeyi veee tekrar aricam tabiki demeyi ihmal etmedi :))) ♥♥♥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

napcan kız ismimi kendimi deşifre etmek istemiyorum ya feysten meysten ekleşirsek gorursun burdan yazmiyim

Hmm okeyto bebegim bnde ismimi degistrmeyi dusundm aslında gizemli bisey yapaym diyorum:)

Ohh sevndm hadi tatlim bak aradi gordunmu uzuldugune degmedi.aksam iyice duzelirsiniz bebegim:)

anlasilmiyor zaten ismin daha da gizlemeye gerek yok insallah canim beniiim yaaa bu da bir umut tabi iyiki aradi buna da sukurr aradi ya :)

anlasilmiyor zaten ismin daha da gizlemeye gerek yok insallah canim beniiim yaaa bu da bir umut tabi iyiki aradi buna da sukurr aradi ya :)

E iyi o zmn oyle diyosan kalsın:)) arar tabi tatlım ya dayanabilirmi hic zaten yalnızlar orda

ohh ne güzel canım valla çok sevindim bol bol hasret gideriin

😃😃 ayyy aynen kuzum oyle yapicam senin yarin napiyor bakalim 😊

$afak ne kadar karanLık oLursa oLsun eLbet birgün bitmeye mahkumdur!!

hadi yaa kuzu boyle devamm ediyorsa barismak sorun biraz halâ akillanmamissa..

nankör diyo bana ben burda bu kadar eziyet çekiyorum senin için yaptığına bak diyo şakadan bile anlamıyosun 3 senelik ilişkini tanıyamadın mı diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…