2014 Yarenleri! :)

Burdayımm kızçelerrr kısır çekti canımm az yapıyımm dedimm Yokk bebiş ne kızıcam soyleyin paylaşın mutluluğunuzuu bende korkuyorum artık güzel bi gelişme olduğunda söylemeyee hehehe:18:

hahaha biz senle aynıyız valla banada öle diyoalr büyü azcık diyo naci bebek gibi seviyo sonra kaynı açıkmış mı bunun diyo gel de şımarma şimdi

hahahha bizimkide beni simartiyo simartiyo sonraa cok simardin senn simartanlar sagolsun Allah allahh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geldim ben de parkaa soframizi kuruyoruz

pofuduğum naciyle konuştuk çok az da olsa mesajlaştık desem daha doğru olur tam da iftar vaktiydi karambole gtti ama tatbikat falan yokmuşta bu ara çok yoğunuz dedi seninkide ondan arayamıyor demekki

kız sus bende gelceeeeem 1 aydır falan içmiyorum
Adamın canını cektiryonz gecen arkadasm geldi yanima onun yüzünden içtim zaten bi tane:))

inşallah canımm en yakin dogum gunu kimin kizlar bakiyim benden once var mii benim Temmuz 25

Benm 6 eylulde:)

aynen ya burdaydı bi ara kaçtı kız nidaa anerelerdesin gittin topic kaynadı tamam bebeğim öptük seni

Yazilanlari okudum baya zaman aldi ne koca cenelisiniz beee:))

Adamın canını cektiryonz gecen arkadasm geldi yanima onun yüzünden içtim zaten bi tane:))

Benm 6 eylulde:)

Yazilanlari okudum baya zaman aldi ne koca cenelisiniz beee:))

akrep misin kız sende yoksa hayır terazisinnn hahaha sorma çeneler düştü gene biz senele buluşup nargile içcez ben anlama sevgilim kızıyo falan

Burdayımm kızçelerrr kısır çekti canımm az yapıyımm dedimm Yokk bebiş ne kızıcam soyleyin paylaşın mutluluğunuzuu bende korkuyorum artık güzel bi gelişme olduğunda söylemeyee hehehe:18:

benim canımda çiğ köfte istiyor gene ya çok kırılgan dönemlerdeyiz bende çok korkuyorum insanları kırmaktan üzmekten:18::18::18:

akrep misin kız sende yoksa hayır terazisinnn hahaha sorma çeneler düştü gene biz senele buluşup nargile içcez ben anlama sevgilim kızıyo falan

Nargile iciyimde öliyim:)) valla kız kızar beni burda yazmıyor biliyor bide buluscam desem iyice delirir:)) bilemednkii bn başak burcuyum ama onlara yakn bi ay herlde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…