- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
hahaha biz senle aynıyız valla banada öle diyoalr büyü azcık diyo naci bebek gibi seviyo sonra kaynı açıkmış mı bunun diyo gel de şımarma şimdi
napalım bu sene idare edicez böyle
15 ekimde gelcek nasipse bebegim ondam sonra 3 ay falan kalcak bitmesine
iftara 20dk
geldim ben de parkaa soframizi kuruyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
afiyet olsun bitanem :)
hahahha bizimkide beni simartiyo simartiyo sonraa cok simardin senn simartanlar sagolsun Allah allahh
afşyet olsun tatlım yürürken bizi hatırla parktageldim ben de parkaa soframizi kuruyoruz
anneannem de yok bu dogum gunu benim icin pek bir anlamsiz gecicek :/
amiiin canım beniim ya inşallah senin panonu göremiyorum şuan sizin şafak kaç? :)
1 ay yazısına düşmüşsün sonundaaa
Adamın canını cektiryonz gecen arkadasm geldi yanima onun yüzünden içtim zaten bi tane:))kız sus bende gelceeeeem1 aydır falan içmiyorum
Benm 6 eylulde:)inşallah canımm en yakin dogum gunu kimin kizlar bakiyim benden once var mii benim Temmuz 25
aynen ya burdaydı bi ara kaçtı kız nidaa anerelerdesin gittin topic kaynadıtamam bebeğim öptük seni
Adamın canını cektiryonz gecen arkadasm geldi yanima onun yüzünden içtim zaten bi tane:))
Benm 6 eylulde:)
Yazilanlari okudum baya zaman aldi ne koca cenelisiniz beee:))
Burdayımm kızçelerrrkısır çekti canımm az yapıyımm dedimm Yokk bebiş ne kızıcam soyleyin paylaşın mutluluğunuzuu bende korkuyorum artık güzel bi gelişme olduğunda söylemeyee hehehe :18:
akrep misin kız sende yoksa hayır terazisinnn hahaha sorma çeneler düştü genebiz senele buluşup nargile içcez ben anlama sevgilim kızıyo falan
hahahahahahahaha aynen iftarı yaptım rahatladım
afşyet olsun tatlım yürürken bizi hatırla parkta
Nargile iciyimde öliyim:)) valla kız kızar beni burda yazmıyor biliyor bide buluscam desem iyice delirir:)) bilemednkii bn başak burcuyum ama onlara yakn bi ay herlde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?