noldu anneannene düşündüğüm şey mi
afiyet olsun kuzum beniiim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
pofuduğum naciyle konuştuk çok az da olsa mesajlaştık desem daha doğru olur tam da iftar vaktiydi karambole gttiama tatbikat falan yokmuşta bu ara çok yoğunuz dedi seninkide ondan arayamıyor demekki
pofuduğum naciyle konuştuk çok az da olsa mesajlaştık desem daha doğru olur tam da iftar vaktiydi karambole gttiama tatbikat falan yokmuşta bu ara çok yoğunuz dedi seninkide ondan arayamıyor demekki
saol hayatım ben teravihe gidiyorum hepinizi öptümm
kızlaaarrrr :)) askerim aradı askerim aradı ohh ohh :)) 5 dakika konustuk ama sukur yetti cok yogunlarmis 1-3 nobeti varmiis nobete gitmeden ve cikincaa aricakmiss♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Allahım sanaaa çoook sukur.. kızlar bir gorun iki gun once nasil tripliydi simdi askimlar kuzumlar havada ucuyor :))))) israrla kendine iyi bak kendine dikkat et sıkma canını iş yerinde bir sorun var mı demeler oy kurban olduğuuum♥♥
bende diyim canım gözün aydın şafağının değişmesine dakikalar kaldıvalla bugün o kadar sıkıntılı bir gün geçirdim ki şafak falan çıkmış aklımdann.. ay evet Allahıma bin şükürr cümlelerime 300.. diye başlamayacağımm artık Nidoooş senin desteğine kurban olurumm, kızlar seviyorum sizi kaç kişi dedi bak 200lere dusuyorsun gozun aydin diyee iyiki varsinizz :))
aşka gelmiş enişteee
bende diyim canım gözün aydın şafağının değişmesine dakikalar kaldı
vallahi sorma kuzum yaa o tartismalardan sonra nasil iyi geldi varyaa♥♥ vaktimiz olsaydi ben de tam aska geliyordum da neyse nobet zamani askimi dokerim ben de ortaya :))
canım beniiim çok sağolasınn :)) 1 gün daha bitiyor Allahın izniylee :)
nazar değmesinn
evveeeeeet
161senin panoyu goremiyorumm sizin safak kac
1615 ay 8 gün:18: sen nerelisin askerin nerde canım
sizinkilere bakınca güzel duruyo di mi:)ama bide bana sor yaz biticek sonbahar biticek teee kışın gelicekben Bursalıyım canım askerim Kayseride, ohh safak guzelmis
sizinkilere bakınca güzel duruyo di mi:)ama bide bana sor yaz biticek sonbahar biticek teee kışın gelicek
güzel tabi canım:) biz ölelim o zaman kız sen böyle diyosan:)) sen nerdesij askerin nerde?:)
hahaha 2 kere attım tutmadı hayret benmki burayta kızmıyor şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?