muhtemelen evet canım.. artık hayatta değil..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlaaarrrr :)) askerim aradı askerim aradı ohh ohh :)) 5 dakika konustuk ama sukur yetti cok yogunlarmis 1-3 nobeti varmiis nobete gitmeden ve cikincaa aricakmiss♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Allahım sanaaa çoook sukur.. kızlar bir gorun iki gun once nasil tripliydi simdi askimlar kuzumlar havada ucuyor :))))) israrla kendine iyi bak kendine dikkat et sıkma canını iş yerinde bir sorun var mı demeler oy kurban olduğuuum♥♥
6 aydan sonrası çok zor geliyo bana şuan öyle hissediyorum size bakalım nasıl gelice :)ben sakaryalıyım sevgilimde şuan çankaya cumhurbaşkanlığında
Allah rahmet eylesin canm, mekani cennet olsun..
Ayy bebegim çok sevindim rahatladin hadi bak aradi iste ne güzel konuscaksinz dahada:)) ay ay ne kadr mutlusundr smdi maşallah maşallah:)
Eveeeet ve an itibariylee pofudugummm 299 a duseerrr:))) tebrikler kuzuuuuliii darisi 199lara olsun:))) opuyorum nanaklarindan
eveeet Nidacımmmm çoook sağoll anneeem tesekkur ederiim insallah o gunleri de hep birlikte gorucezz o gunlerde de hep birlikte paylasicaz sevincimizii yanimda oldugun icinn tesekkur ederiiimmm :))
6 aydan sonrası çok zor geliyo bana şuan öyle hissediyorum size bakalım nasıl gelice :)ben sakaryalıyım sevgilimde şuan çankaya cumhurbaşkanlığında
amin canım sizden naber bakalım
günaydın kızlaar :))
günaydın pofudukçummm
napiyosun caniim :)
eveeet Nidacımmmm çoook sağoll anneeem tesekkur ederiim insallah o gunleri de hep birlikte gorucezz o gunlerde de hep birlikte paylasicaz sevincimizii yanimda oldugun icinn tesekkur ederiiimmm :))
iyilik canım sabah 5 te işe geldim çalışanlara ödeme yapmıştık onların girişini yaptım oturuyorum sen neler yapıyorsun
Hadi bakalım gözün aydın bnde eksik kalmayim:)) su gibi geçer inşallah 200ler bebegim:) Günaydın bu arada:)
insallah bitanem insallah sagoll :)) gunaydin tatliim :)
hahahahaha sahura kadar keyif yapsaydınız orda sahura kalkmanıza gerek kalmazyemekk yedik cay iciyoruz sonra tatli keyfi yapcaz yurur muyum bilemiyorum suan hahahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?