2014 Yarenleri! :)

Ayy bebegim çok sevindim rahatladin hadi bak aradi iste ne güzel konuscaksinz dahada:)) ay ay ne kadr mutlusundr smdi maşallah maşallah:)

Eveeeet ve an itibariylee pofudugummm 299 a duseerrr:))) tebrikler kuzuuuuliii darisi 199lara olsun:))) opuyorum nanaklarindan

6 aydan sonrası çok zor geliyo bana şuan öyle hissediyorum size bakalım nasıl gelice :)ben sakaryalıyım sevgilimde şuan çankaya cumhurbaşkanlığında

hmm iyi bakalım canımm valla yani yasamadan bisey diyemiyoruz bakalim goruceez:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy bebegim çok sevindim rahatladin hadi bak aradi iste ne güzel konuscaksinz dahada:)) ay ay ne kadr mutlusundr smdi maşallah maşallah:)

eveeett maşallah kuzum uçuyorum havalardaaa :)) sagol canm beniim sevincimi paylastigin iciin :))

Eveeeet ve an itibariylee pofudugummm 299 a duseerrr:))) tebrikler kuzuuuuliii darisi 199lara olsun:))) opuyorum nanaklarindan

eveeet Nidacımmmm çoook sağoll anneeem tesekkur ederiim insallah o gunleri de hep birlikte gorucezz o gunlerde de hep birlikte paylasicaz sevincimizii yanimda oldugun icinn tesekkur ederiiimmm :))

Rica edrim bitanem hep birlikte gorecegiz insallahh o gunleri

hayırlı sahurlaar hayırlı geceler kızlaaar♥♥

napiyosun caniim :)

iyilik canım sabah 5 te işe geldim çalışanlara ödeme yapmıştık onların girişini yaptım oturuyorum sen neler yapıyorsun

Hadi bakalım gözün aydın bnde eksik kalmayim:)) su gibi geçer inşallah 200ler bebegim:) Günaydın bu arada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…