muhtemelen evet canım.. artık hayatta değil..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
heralde canım bilmiyorum bakalım beklemedeyim ben halâ..
ama sizin adiniza cok sevindim kuzuumm :)
Bnmki interneti pek sevmediginden kiziyor bana boyle seylere seninki bizi gecti bak bi iyi var:)
canım bizde iyiyiz sevgilim yeni görevine başladı msjlaşıyoruz arada gayet iyiyiz anlayacağın
napıyon canım
hahahahaha sahura kadar keyif yapsaydınız orda sahura kalkmanıza gerek kalmaz
allah rahmet eylesin hayatım benim anneannem yanımızda ama yatalak ve alzheimer konuşmuyo artık ama varlığı bile yetiyo bize
bebek konuşmadınız mı dahaaa
kıyamam ben sana tatlım benmteravihte dua ttim sana butun kkyada dua ettim
Bn bahsetmiyom kizmasn diye bana:) boylede rahat olmuyor gizli saklı yapinca suçlu gibi. Valla gunduz çıkmayın hava cok berbat sıcakgirme grme derdi nacide burayı anlatıyom ona sıkmasın valla beni patlıyorum hemen zaten yürüyüşe hayır demişti orayada gtcem kaç günd
r evden çıkmadım ya
Simdikiler şanslı yaa ingilizce filan ogreniyorlar kucuklukten bnde cocugumu gondercem bütün kurslara:)) isteyim cnm bnde oturuyorumoturuyorum napiyim cocuklar derste ingilizcedesen napiyosun
vallaa bir an aklimizdan gecmedi degil hahahaha
Bn bahsetmiyom kizmasn diye bana:) boylede rahat olmuyor gizli saklı yapinca suçlu gibi. Valla gunduz çıkmayın hava cok berbat sıcak
Simdikiler şanslı yaa ingilizce filan ogreniyorlar kucuklukten bnde cocugumu gondercem bütün kurslara:)) isteyim cnm bnde oturuyorum
evet hayatım amin canımm saolasın kız hadi düştün 200lere plaslanla bizim başıma darısıAllah acil sifalar versin, amin canim benim.. hayat iste onun yasamasi hayirliymis bizimkinin vefat etmesi.. kader iste..
konustuk dun aksam 5 dk ama yetti
bende benm kediyse parka çıksaktım ya akşam üstü çıkarıyım o zaman onu sıcakta ölürüm valla aynen gizli saklı yapınca yapası gelmiyo insanın
evet hayatım amin canımm saolasın kız hadi düştün 200lere plaslanla bizim başıma darısı
sagoll caniim beniim Allah razi olsunnn:)
Bizmde az kaldi 100lere düşmeye ama dimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?