2014 Yarenleri! :)

allah rahmet eylesin hayatım benim anneannem yanımızda ama yatalak ve alzheimer konuşmuyo artık ama varlığı bile yetiyo bize

Allah acil sifalar versin, amin canim benim.. hayat iste onun yasamasi hayirliymis bizimkinin vefat etmesi.. kader iste..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

girme grme derdi nacide burayı anlatıyom ona sıkmasın valla beni patlıyorum hemen zaten yürüyüşe hayır demişti orayada gtcem kaç günd
r evden çıkmadım ya
Bn bahsetmiyom kizmasn diye bana:) boylede rahat olmuyor gizli saklı yapinca suçlu gibi. Valla gunduz çıkmayın hava cok berbat sıcak

oturuyorum napiyim cocuklar derste ingilizcede sen napiyosun

Simdikiler şanslı yaa ingilizce filan ogreniyorlar kucuklukten bnde cocugumu gondercem bütün kurslara:)) isteyim cnm bnde oturuyorum

bende benm kediyse parka çıksaktım ya akşam üstü çıkarıyım o zaman onu sıcakta ölürüm valla aynen gizli saklı yapınca yapası gelmiyo insanın

Allah acil sifalar versin, amin canim benim.. hayat iste onun yasamasi hayirliymis bizimkinin vefat etmesi.. kader iste..

evet hayatım amin canımm saolasın kız hadi düştün 200lere plaslanla bizim başıma darısı

konustuk dun aksam 5 dk ama yetti

sesi bile yetiyor yaaa hadi gözümüz aydın bizimde bu hafta çarşı iptal olmuş dün de diyo sana bi haberim var bende iyi bişey zannediyorum çarşı iptal oldu dedi öle mi sölenirmiş diye kızdım buna bu da hayatın bi cilves,i olsunmuş cilve yapcam ben sana da olmucak burdan

bende benm kediyse parka çıksaktım ya akşam üstü çıkarıyım o zaman onu sıcakta ölürüm valla aynen gizli saklı yapınca yapası gelmiyo insanın

Vicdan yapiyorum hemen:)) bncede aksama dogru çık canım orucsundr zaten susarsin eve döndüğünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…