2014 Yarenleri! :)

arkadaslarinin boyle bi gunde nisandan sozden kiz istemeden bahsetmeleri normal mi ya niye bu kadar dusuncesizler acimi paylasmak yerine neler konusuyolar .. cok uzuluyorum cok bunlar benim arkadaslarim mi en sevdiklerim mi?
Kimseyi duyma canım, ben de çok benzerini yaşadım ne kadar zorlanacağımı bilen en yakın dostum hala bir telefon dahi etmedi. Umursamıyorum artık, sevdiceklerimiz sağlıkla çabucak dönsün o yeter bize boşver :)

Amin inşallah saydığımız son günlerin neşesini bir an evvel paylaşırız burada
senin kısa dönemmiş ben seni uzun sanmıştım
bizim 6 ayımız bitti şimdi ikinci yarıdayız.. bunu anlamadım nasıl bitti inşallah ikinci yarısıda biter aynı şekilde
beraber sayarız son günlerimizi artık

Kiyamam yaaa ben normalde cok sulugozluyum onun yaninda hic aglamadim ama simdi cok agliyom da ona demiyom tuttugum gunluge yaziyom terhis olmadan once gondercem okusun diye

bana bir ay iletisim sifir diyor oyuzden kahroldum ona istedigimde ulasamayacak olmak beni olduruyor.. ama arayabilir insallah canim o ihtimali de yeter bana cok saolasin icim rahatladi birazda olsa..
Cnm seninki nerde asker? Bende arayamicak diye tedirgin oldum dun yemekten once atadi bugun daha tik yok ama bakalim tel elimde bekliyom

Cnm seninki nerde asker? Bende arayamicak diye tedirgin oldum dun yemekten once atadi bugun daha tik yok ama bakalim tel elimde bekliyom
Burdur'da canım yemeklerden önce arıyor genelde eğer sizinde 2. gününüz ise kayı yapıyorlarmış çok sıra oluyormuş, onunla ilgileniyordur muhtmelen akşama doğru arar inşallah:)

İnşallaaah Bu arada benim erkek arkadaşım da 13 Ağustos'ta giriş yaptı, izin kullanmayacak ben hep 13 Şubat olarak düşünüyorudum Düşecek miyiz burada 12 gün
Sanirim dusecez ama benim ki izinlerini kullancakmis amannnnn o iyi olsun sagsaglim gelsinde ben 13 subat gibi dusunuyom gelisini

Insallah tez vakitte hepimiz kavusuruz. Tesekkur

Insallah tez vakitte kavusuruz. Tesekkurler canim

İnsaallah canim bak yeniler geldikce bizim safak da azaliyor:)

evet bebegım yoktum netım yoktu evde degıldım derken baya oldu ama bundan sonra burdayım forum cok karısık olmus gercekten ya alısmak zaman alıcak gıbı

Aynen kuzum ya nasilsin nasil gidiyor yarenlik

manisada canim.. bende bekliyorum insallah arayabilir bugun..

Manisa cok iyi rahat ol tatlim bisuru kagit imzlatiyolar yerine yerlesince arar

ay canim cok saol ya insalllahh

duymamaya calisiyorum canim zaten neti de kapatiyorum arada bir acicam isteyen arasin ulassin demi ama
ahh insallah canim insallah bi an once donsunlerrr de bayram edelimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…