- 13 Ağustos 2014
- 226
- 119
- 53
Amin inşallah saydığımız son günlerin neşesini bir an evvel paylaşırız burada :)kıyamamzaman çok çabuk geçer inşallah sizede.. tabi bizede
Kimseyi duyma canım, ben de çok benzerini yaşadım ne kadar zorlanacağımı bilen en yakın dostum hala bir telefon dahi etmedi. Umursamıyorum artık, sevdiceklerimiz sağlıkla çabucak dönsün o yeter bize boşver :)arkadaslarinin boyle bi gunde nisandan sozden kiz istemeden bahsetmeleri normal mi ya niye bu kadar dusuncesizler acimi paylasmak yerine neler konusuyolar .. cok uzuluyorum cok bunlar benim arkadaslarim mi en sevdiklerim mi?
senin kısa dönemmiş ben seni uzun sanmıştımAmin inşallah saydığımız son günlerin neşesini bir an evvel paylaşırız burada
Ay lafı bile ne hoşsenin kısa dönemmiş ben seni uzun sanmıştım
bizim 6 ayımız bitti şimdi ikinci yarıdayız.. bunu anlamadım nasıl bitti inşallah ikinci yarısıda biter aynı şekilde
beraber sayarız son günlerimizi artık
inşallah canımmAy lafı bile ne hoşHızla geçicek inşallah
13 agustosta giris yapti izin kullancam dedi 13 subatta burda allahin izniyle Insallah12 gün izni var eğer kullanacaksa şafağın 6 ay ama eğer kullanmazsa 12 gün düş bence şafağından, iyi gelir
Ayyy insallah bizimde 6 ay cabucak gecsinAy lafı bile ne hoşHızla geçicek inşallah
Profil ayararindan yapiyosun tatlimCanim bu imzandaki askerlik seyini nerden yaptiin
İnşallaaah :) Bu arada benim erkek arkadaşım da 13 Ağustos'ta giriş yaptı, izin kullanmayacak ben hep 13 Şubat olarak düşünüyorudum Düşecek miyiz burada 12 gün :) :)Ayyy insallah bizimde 6 ay cabucak gecsin
Kiyamam yaaa ben normalde cok sulugozluyum onun yaninda hic aglamadim ama simdi cok agliyom da ona demiyom tuttugum gunluge yaziyom terhis olmadan once gondercem okusun diyeBu konuyu burada görünce hemen üye olmak istedim. 4.5 yıllık erkek arkadaşımı dün teslim ettik. Ağlamaktan canım çıktı,dünden beri ara ara arıyor çok şükür sesi iyi geliyor. Ama benim durumum hiç iyi değil. Sakinleştirici aldım bu sabah biraz etkili oldu gibi. Allah herkesi sevdiğine sağ sağlim bir an evvel kavuştursun inşallah.
Cnm seninki nerde asker? Bende arayamicak diye tedirgin oldum dun yemekten once atadi bugun daha tik yok ama bakalim tel elimde bekliyombana bir ay iletisim sifir diyor oyuzden kahroldum ona istedigimde ulasamayacak olmak beni olduruyor.. ama arayabilir insallah canim o ihtimali de yeter bana cok saolasin icim rahatladi birazda olsa..
Burdur'da canım yemeklerden önce arıyor genelde eğer sizinde 2. gününüz ise kayı yapıyorlarmış çok sıra oluyormuş, onunla ilgileniyordur muhtmelen akşama doğru arar inşallah:)Cnm seninki nerde asker? Bende arayamicak diye tedirgin oldum dun yemekten once atadi bugun daha tik yok ama bakalim tel elimde bekliyom
Manisa cok iyi rahat ol tatlim bisuru kagit imzlatiyolar yerine yerlesince ararAcemi manisada bati kislasinda yapacak canim. telefon kartlari aldi goturdu yaninda var hem o caldirir ben ararim zaten kiyamam onaah canim nasil su serptin anlatamam cok saolasin..
Katiliyorum onlar senin arkadasin olamaz yaniKimseyi duyma canım, ben de çok benzerini yaşadım ne kadar zorlanacağımı bilen en yakın dostum hala bir telefon dahi etmedi. Umursamıyorum artık, sevdiceklerimiz sağlıkla çabucak dönsün o yeter bize boşver
Sanirim dusecez ama benim ki izinlerini kullancakmis amannnnn o iyi olsun sagsaglim gelsinde ben 13 subat gibi dusunuyom gelisiniİnşallaaahBu arada benim erkek arkadaşım da 13 Ağustos'ta giriş yaptı, izin kullanmayacak ben hep 13 Şubat olarak düşünüyorudum Düşecek miyiz burada 12 gün
Ayyyy insallahBurdur'da canım yemeklerden önce arıyor genelde eğer sizinde 2. gününüz ise kayı yapıyorlarmış çok sıra oluyormuş, onunla ilgileniyordur muhtmelen akşama doğru arar inşallah
Allahim masaallah safak 23 rabbim bizede nasip etsinProfiline gir orda kişisel bilgilerinden yapacaksın canım aşağıda teskere tarihi beklediğin kişi kuvvet komutanlığı kısımlarını doldurcaksın olcak
Insallah tez vakitte hepimiz kavusuruz. Tesekkur
Insallah tez vakitte kavusuruz. Tesekkurler canim
evet bebegım yoktum netım yoktu evde degıldım derken baya oldu ama bundan sonra burdayımforum cok karısık olmus gercekten ya alısmak zaman alıcak gıbı
Cnm seninki nerde asker? Bende arayamicak diye tedirgin oldum dun yemekten once atadi bugun daha tik yok ama bakalim tel elimde bekliyom
Manisa cok iyi rahat ol tatlim bisuru kagit imzlatiyolar yerine yerlesince arar
duymamaya calisiyorum canim zaten neti de kapatiyorum arada bir acicam isteyen arasin ulassin demi amaKimseyi duyma canım, ben de çok benzerini yaşadım ne kadar zorlanacağımı bilen en yakın dostum hala bir telefon dahi etmedi. Umursamıyorum artık, sevdiceklerimiz sağlıkla çabucak dönsün o yeter bize boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?