2014 Yarenleri! :)

duymamaya calisiyorum canim zaten neti de kapatiyorum arada bir acicam isteyen arasin ulassin demi ama
ahh insallah canim insallah bi an once donsunlerrr de bayram edelimm :)

Ya kizlar allah kahretsin aramis 3 kere yemekteydim gormedim aradigi numarayi arasam ne olur bi akil verin

Butun gun bekledim tel elimde arar diye tam yemekteyken aramis hemde aklima geldi acaba ozman arar mi.diye aklima gelen basimA veldi

fena degıl kuzum bazen cok sıkıcı gelıyor zaman hıc gemıyor gıbı ama bazende nasıl gectıgını anlamıyorum senın nasıl gıdıyor sen nasılsın
İyidir kuzum alustik artik da ozlem cok artti mehtap cok karanlik yilbasinda gelcek nisanlim onu bekliyorum
Ya kizlar allah kahretsin aramis 3 kere yemekteydim gormedim aradigi numarayi arasam ne olur bi akil verin

Telefonu yanindan ayirmazsin artik. Ben ilk gittiginde banyo yaparken bile ararsa diye telefonu yanima aliyodum biraz alissin cep telefonunuz olur rahat edersiniz

Merhaba ben konuyu tesadufen gordum benimde erkek arkadasim suan Ankarada askerlik yapiyor yeride cok cok rahat bin sukur. Allah hepsine sag salim gelmeyi nasip etsin hayirlisiyla bitirirler insallah, bizelerede sabirlar versin..

Ya ilk gunler neler yaparlarki hangi saatte neler yapiyolar kafayi yicem yaaaa
Bugün ikinci günü sanırım merak etme hiç bir şey yapmıyolar bi aşı oluyorlarmış onun da 2 gün istirahat sğresi varmış öyle sıkılıyorlarmış.Öğrendiklerimi aktarayım hemen sanırım 4.50 de kalkıyorlar sonra tıraş sırası beklıyorlar kı baya uzun oluyrmuş sonra içtima mı ne sayıyorlarmış işte sonra kahvaltı (zeytin peynir ekmek ve meyve suyu ) ardından tekar sayım sonrada kayıt işlemleri felan ilk ik gün böyle geçiyormuş.Yeri neresi senin bilmiyorum ama arkadaşlarım da her yerde aynı olduyğunu söyledi sanırım eğitimleri benim için bu gün yani 3. günü başlayacak. Telefonunu hiç br zaman yanından ayırma benim tuvalette banyoda işte her yerde yanımda.Çünkü ne zaman arayacağı hiç belli olmuyor.Kulübelerde çok sıra oluyormuş. Bu arada sanırım en geç 21.30 da yataklarında oluyorlar:) İçini ferah tut, dua et çokca canım.Zaman hızla, sağlıkla geçecek inşallah. :)

Amin saolun..

Hadi ya.. nasil oralar canim bi bilgin var mi?
canım biz Alaşehirdeydik merkez değil yani.. çok zorlu bir acemilik geçirmedik acemiliğin zaten zorlukları askere gidenin yaşadığı tecrübesizlikten acemilikten kaynaklanıyor şöyle söyliyim hani aileden eşten dosttan ayrılıyor gidiyor onun boşluğu falan acemilik biraz alışma düzen oturtma süreci zaten usta birliği daha önemli açıkçası :)

İyidir kuzum ya ne olsun dershane ev ozlem derken zaman geciyo sen nasilsin ozlem ne alemde
öff valla bazen fena bastırıyor özlem.. dün bütün gün kayınvalidem görümcem falan gezdik tozduk akşama kadar ama onun olmaması çok kötü oldu her şey güzeldi ama o yok ya tam olarak keyif alamadım hiçbir şeyden dershaneye ne için gidiyosun kuzucum?

Allah kavuştursun.. canım tam da şuan içinden bir şeyler kopuyor sanki canın gidiyor, hepimiz seni çok iyi anlayabiliyoruz.. sabret bol bol dua et geçecek.. elimizden hiçbir şey gelmiyor malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…