- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
duymamaya calisiyorum canim zaten neti de kapatiyorum arada bir acicam isteyen arasin ulassin demi amaKimseyi duyma canım, ben de çok benzerini yaşadım ne kadar zorlanacağımı bilen en yakın dostum hala bir telefon dahi etmedi. Umursamıyorum artık, sevdiceklerimiz sağlıkla çabucak dönsün o yeter bize boşver
fena degıl kuzum bazen cok sıkıcı gelıyor zaman hıc gemıyor gıbı ama bazende nasıl gectıgını anlamıyorum :) senın nasıl gıdıyor sen nasılsın :)İnsaallah canim bak yeniler geldikce bizim safak da azaliyor
Aynen kuzum ya nasilsin nasil gidiyor yarenlik
İyidir kuzum alustik artik da ozlem cok artti mehtap cok karanlik yilbasinda gelcek nisanlim onu bekliyorumfena degıl kuzum bazen cok sıkıcı gelıyor zaman hıc gemıyor gıbı ama bazende nasıl gectıgını anlamıyorumsenın nasıl gıdıyor sen nasılsın
Ya kizlar allah kahretsin aramis 3 kere yemekteydim gormedim aradigi numarayi arasam ne olur bi akil verin
ay canim ya cok kotu olmusYa kizlar allah kahretsin aramis 3 kere yemekteydim gormedim aradigi numarayi arasam ne olur bi akil verin
: (((( bende hic bilmiyorum ama yine seninki iyi arayabilmis bende oda yok cagrisina bile sevinirim suan...Ya ilk gunler neler yaparlarki hangi saatte neler yapiyolar kafayi yicem yaaaa
Bugün ikinci günü sanırım merak etme hiç bir şey yapmıyolar bi aşı oluyorlarmış onun da 2 gün istirahat sğresi varmış öyle sıkılıyorlarmış.Öğrendiklerimi aktarayım hemen sanırım 4.50 de kalkıyorlar sonra tıraş sırası beklıyorlar kı baya uzun oluyrmuş sonra içtima mı ne sayıyorlarmış işte sonra kahvaltı (zeytin peynir ekmek ve meyve suyuYa ilk gunler neler yaparlarki hangi saatte neler yapiyolar kafayi yicem yaaaa
canım biz Alaşehirdeydik merkez değil yani.. çok zorlu bir acemilik geçirmedik acemiliğin zaten zorlukları askere gidenin yaşadığı tecrübesizlikten acemilikten kaynaklanıyor şöyle söyliyim hani aileden eşten dosttan ayrılıyor gidiyor onun boşluğu falan acemilik biraz alışma düzen oturtma süreci zaten usta birliği daha önemli açıkçası :)Amin saolun..
Hadi ya.. nasil oralar canim bi bilgin var mi?
öff valla bazen fena bastırıyor özlem.. dün bütün gün kayınvalidem görümcem falan gezdik tozduk akşama kadar ama onun olmaması çok kötü oldu her şey güzeldi ama o yok ya tam olarak keyif alamadım hiçbir şeydenİyidir kuzum ya ne olsun dershane ev ozlem derken zaman geciyo sen nasilsin ozlem ne alemde
herkes kendi hayat telaşesinde heralde yavrum kimsenin sesi soluğu ondan çıkmıyorHaha olur valla bizim topik cok sessiz ya neden boyle ki
Allah kavuştursun canım..Bende son kez gordum yuzunu skypte'ta.. Gidiyor canimin ici gidiyor herseyim.. Cok zormus..
Allah hepimizin yardimcisi olsun..
Allah kavuştursun canım benim..Dun yolcu ettim sewdigimi kastamonuya
Allah kavuştursun.. canım tam da şuan içinden bir şeyler kopuyor sanki canın gidiyor, hepimiz seni çok iyi anlayabiliyoruz.. sabret bol bol dua et geçecek.. elimizden hiçbir şey gelmiyor malesef..Sevgilim cuma sabah gidiyor. Allahtan tek istegim sag salim evine donmesi ve sabir.. Tum sevenleri Allah kavustursun her bayana nasip olmaz asker beklemek. Hakkiyla bekleyen herkesi ayakta alkisliyorum. Uzun donem gidicek erkek arkadasim. Suan cok kotuyum icime bisey oturmus gibi nefes aldirmiyor sadece aglatiyor. Veda anini dusununce kahroluyorum. Allah hepimize sabir versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?