yeni görüyorum daha, iyi tatlım yeni uyandım sen napıyosun askerinden var mı haber?Selam kizlar.. napiyosunuz?
İyidir kuzum alustik artik da ozlem cok artti mehtap cok karanlik yilbasinda gelcek nisanlim onu bekliyorum
benm nısanlımda yılbasında gelıcek tatlım da daha 4 ay var bekle bekle bı hal oldum artık
Telefonu yanindan ayirmazsin artik. Ben ilk gittiginde banyo yaparken bile ararsa diye telefonu yanima aliyodum biraz alissin cep telefonunuz olur rahat edersiniz
Gunaydin bebegim :)günaydıınn güzel yarenleeerrr♥
gunaydin canimm.. aminnn saol canimAllah kavuştursun canım..
bende yeni uyandim canim gece biraz gec yattim.. hayir henuz bi haber yok ama ruyamda gordum bol bol oda yeter napalim :)yeni görüyorum daha, iyi tatlım yeni uyandım sen napıyosun askerinden var mı haber?
öff valla bazen fena bastırıyor özlem.. dün bütün gün kayınvalidem görümcem falan gezdik tozduk akşama kadar ama onun olmaması çok kötü oldu her şey güzeldi ama o yok ya tam olarak keyif alamadım hiçbir şeydendershaneye ne için gidiyosun kuzucum?
allah kavustursun canimAz once havaalaninda vedalastik erkegimle. Cok zor cok.. Allah bize sabir ve saglik versin tez vakitte kavustursun insallah hepimizi..
Aminn, inşallah çabucak geçer sizin askerlikleriniz de. Çok şükür biz atlattık sayılır, darısı başınızaAllahim masaallah safak 23 rabbim bizede nasip etsin
Kastamonuda benimki cok tesekkur ederim tel. Surekli yanimda ama yemekte arayinca acamadim benim aile bilmiyoda :S oyuzden boyle sikintilar yasicaz napalim sansimi z yawer gider insallahBugün ikinci günü sanırım merak etme hiç bir şey yapmıyolar bi aşı oluyorlarmış onun da 2 gün istirahat sğresi varmış öyle sıkılıyorlarmış.Öğrendiklerimi aktarayım hemen sanırım 4.50 de kalkıyorlar sonra tıraş sırası beklıyorlar kı baya uzun oluyrmuş sonra içtima mı ne sayıyorlarmış işte sonra kahvaltı (zeytin peynir ekmek ve meyve suyu) ardından tekar sayım sonrada kayıt işlemleri felan ilk ik gün böyle geçiyormuş.Yeri neresi senin bilmiyorum ama arkadaşlarım da her yerde aynı olduyğunu söyledi sanırım eğitimleri benim için bu gün yani 3. günü başlayacak. Telefonunu hiç br zaman yanından ayırma benim tuvalette banyoda işte her yerde yanımda.Çünkü ne zaman arayacağı hiç belli olmuyor.Kulübelerde çok sıra oluyormuş. Bu arada sanırım en geç 21.30 da yataklarında oluyorlar İçini ferah tut, dua et çokca canım.Zaman hızla, sağlıkla geçecek inşallah.
Bugün ikinci günü sanırım merak etme hiç bir şey yapmıyolar bi aşı oluyorlarmış onun da 2 gün istirahat sğresi varmış öyle sıkılıyorlarmış.Öğrendiklerimi aktarayım hemen sanırım 4.50 de kalkıyorlar sonra tıraş sırası beklıyorlar kı baya uzun oluyrmuş sonra içtima mı ne sayıyorlarmış işte sonra kahvaltı (zeytin peynir ekmek ve meyve suyu) ardından tekar sayım sonrada kayıt işlemleri felan ilk ik gün böyle geçiyormuş.Yeri neresi senin bilmiyorum ama arkadaşlarım da her yerde aynı olduyğunu söyledi sanırım eğitimleri benim için bu gün yani 3. günü başlayacak. Telefonunu hiç br zaman yanından ayırma benim tuvalette banyoda işte her yerde yanımda.Çünkü ne zaman arayacağı hiç belli olmuyor.Kulübelerde çok sıra oluyormuş. Bu arada sanırım en geç 21.30 da yataklarında oluyorlar İçini ferah tut, dua et çokca canım.Zaman hızla, sağlıkla geçecek inşallah.
Rica ederim canım yani öğle yemekleri sanırım 12 gibi akşam da 6 da o sıralar da ayırma telefonunu :)Kastamonuda benimki cok tesekkur ederim tel. Surekli yanimda ama yemekte arayinca acamadim benim aile bilmiyoda oyuzden boyle sikintilar yasicaz napalim sansimi z yawer gider insallah tesekkur edrrim bilgi icin hicbisi bilmeyince bide konusamayinca kafayi yiyo insan
Sagolasin cnm yaaaRica ederim canım yani öğle yemekleri sanırım 12 gibi akşam da 6 da o sıralar da ayırma telefonunu :)
Ahh aminn aminnAminn, inşallah çabucak geçer sizin askerlikleriniz de. Çok şükür biz atlattık sayılır, darısı başınıza
safaklarimiz ayniymis canim senn askerin nereye gittiSimdi aradi bitanem..inmis sag salim. Ucakta karninida doyurmus 2-3 arkadas bulmus ordan askeriyeye giden. Biraz etrafa bakip teslim olucam dedi. Hepimiz cabucak kavusalim insallah
safaklarimiz ayniymis canim senn askerin nereye gitti
aynn canım o tisortu aldım mi bnde cok fena oluyorum ama alisicaz inanıyorum telefonda konusurkn askerinle belli etme uzgun oldugunu onun icin daha zor bi durumIsparta canim..kotu vaziyetteyim. Aglamaktan harap oldum. Nasil gecicek bu bi sene diye tisortunu koklaya koklaya agliyorum napicam napicaz hic bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?