2014 Yarenleri! :)

Bi yanimiz hep eksik kuzum ya buna da sukur
Malesef kpss kuzum

Az once havaalaninda vedalastik erkegimle. Cok zor cok.. Allah bize sabir ve saglik versin tez vakitte kavustursun insallah hepimizi..

Az once havaalaninda vedalastik erkegimle. Cok zor cok.. Allah bize sabir ve saglik versin tez vakitte kavustursun insallah hepimizi..

Kastamonuda benimki cok tesekkur ederim tel. Surekli yanimda ama yemekte arayinca acamadim benim aile bilmiyoda :S oyuzden boyle sikintilar yasicaz napalim sansimi z yawer gider insallah tesekkur edrrim bilgi icin hicbisi bilmeyince bide konusamayinca kafayi yiyo insan

Kastamonuda benimki cok tesekkur ederim tel. Surekli yanimda ama yemekte arayinca acamadim benim aile bilmiyoda oyuzden boyle sikintilar yasicaz napalim sansimi z yawer gider insallah tesekkur edrrim bilgi icin hicbisi bilmeyince bide konusamayinca kafayi yiyo insan

Rica ederim canım yani öğle yemekleri sanırım 12 gibi akşam da 6 da o sıralar da ayırma telefonunu :)

Simdi aradi bitanem..inmis sag salim. Ucakta karninida doyurmus 2-3 arkadas bulmus ordan askeriyeye giden. Biraz etrafa bakip teslim olucam dedi. Hepimiz cabucak kavusalim insallah

Isparta canim..kotu vaziyetteyim. Aglamaktan harap oldum. Nasil gecicek bu bi sene diye tisortunu koklaya koklaya agliyorum napicam napicaz hic bilmiyorum
aynn canım o tisortu aldım mi bnde cok fena oluyorum ama alisicaz inanıyorum telefonda konusurkn askerinle belli etme uzgun oldugunu onun icin daha zor bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…