inşallah arar canim sesini duymak rahatlatacak emin olBugun de konusamazsak ne olur benim halim bilemiyoruminsallah arayabilir insallah
saol canim.. pek umidim kalmadi diyebilirim ama insallah..inşallah arar canim sesini duymak rahatlatacak emin ol
Gozun aydin :)simdi konuştum askerimle cok mutluyum:)
darısı başına canim en kisa zamndaGozun aydin :)
amin canim amindarısı başına canim en kisa zamnda
iyi düşün bak kisa dönem yapiyo en azindan askerin keske bizim safakta 168 olsaydiamin canim amin
oyle canim.. gerci askerden donunce de hemen goremicem ki.. uzun donemmis gibi taa yazin gorebilcem..iyi düşün bak kisa dönem yapiyo en azindan askerin keske bizim safakta 168 olsaydi
neden canimoyle canim.. gerci askerden donunce de hemen goremicem ki.. uzun donemmis gibi taa yazin gorebilcem..
olsun kuzum sabret emin ol fırsat olmamıştır.. ohh böyle rüyaya can kurbann :)gunaydin canimm.. aminnn saol canim
bende yeni uyandim canim gece biraz gec yattim.. hayir henuz bi haber yok ama ruyamda gordum bol bol oda yeter napalim :)
olsun kuzum sabret emin ol fırsat olmamıştır.. ohh böyle rüyaya can kurbann :)gunaydin canimm.. aminnn saol canim
bende yeni uyandim canim gece biraz gec yattim.. hayir henuz bi haber yok ama ruyamda gordum bol bol oda yeter napalim :)
şükür bebeğim tabiki, kolay gelsin kuzum başarılarr :)Bi yanimiz hep eksik kuzum ya buna da sukur
Malesef kpss kuzum
amiin, oh ne güzek haber almışsın canımcım :)Simdi aradi bitanem..inmis sag salim. Ucakta karninida doyurmus 2-3 arkadas bulmus ordan askeriyeye giden. Biraz etrafa bakip teslim olucam dedi. Hepimiz cabucak kavusalim insallah
inşallah bebeğim haberdar et bizi de.. zamanında biz de bu heyecanları paylaştık buradaBugun de konusamazsak ne olur benim halim bilemiyoruminsallah arayabilir insallah
gözün aydın canııım senin uzun dönem sanırım bizdensin :)simdi konuştum askerimle cok mutluyum:)
neden canim
sabrediyorum canim birazdan cikip dolasicam cok bunaldim.. aynen aynen ruyalarda olmasa :)olsun kuzum sabret emin ol fırsat olmamıştır.. ohh böyle rüyaya can kurbann :)
tamam canim arar aramaz yazarim sizede..inşallah bebeğim haberdar et bizi de.. zamanında biz de bu heyecanları paylaştık burada
malesef uzun donem ya bide komando olarak gitti inşallah meslekci olarak secilir bugun form doldurmus oyle olursa 6 eylulde burdagözün aydın canııım senin uzun dönem sanırım bizdensin :)
yurtdisi olmasi kotu tabi ama asker ocağında degil ewde oldugunu bilmen bile guzel olucak tatlım içini ferah tutben yurtdisinda yasiyorum malesef canim.. askerden dondugunde yaninda olabilmem cok zor.. yazi beklicez canim mecburen :/
sabrediyorum canim birazdan cikip dolasicam cok bunaldim.. aynen aynen ruyalarda olmasa :)
tamam canim arar aramaz yazarim sizede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?