gozunaydn cnmSimdi aradi cok sukur kendime geldim cok sukurrrrr
ayy inş pofudukcuğumm
Kizlar askere giderken donus tarihi tam olarak bellimiydi yada ne zaman belli oluyor ki biliyormusunuz?
ama keyifsiz görüyorum seniii?
gozunaydn cnm
hala haber yok kizlar.. ben yatayim dayanamiyorum zaten bu saatten sonra arayamaz heralde kurban oldugum..
Merhabaa canımmnerelerdesin yaaa görüşemiyoruzzz
Giderken belli oluyor tabiki canım.. izinler kullanılmadığında erken bile geliyor oluyorlar
Özledim canımm da ondanbelli etmiyorm sevdiceğime ama geceleri birde bana sor
Merhabaaaa
Sevdiceğin nerede asker aacabaAllah sabır versin zor haber alamamakk
Heeey:) çok sevindim haber almana:) telefon sırası büyük problem içini ferah tut güpgüzel dönecekler inşallah :)EvMakinesi manisa merkezde yapiyor..
ben konusamadim ama haberini aldim arkadasindan.. beni arayamamis yurtdisi oldugum icin kart alip bidaha siraya girecekmis.. oda rahat oldugunu soylemis egitim falan gormediklerini soylemis rahatlarmis yani cok sukur..
sesini duysaydim iyiydi ama napalim bunada sukur..
cok saol canim :) aminn insallahhHeeey:) çok sevindim haber almana:) telefon sırası büyük problem içini ferah tut güpgüzel dönecekler inşallah :)
benımde nısanlım yılbasında gelıcek kuzum sabır etmeye devam napalım bır gun bıtıcek elbet...İyidir kuzum alustik artik da ozlem cok artti mehtap cok karanlik yilbasinda gelcek nisanlim onu bekliyorum
Telefonu yanindan ayirmazsin artik. Ben ilk gittiginde banyo yaparken bile ararsa diye telefonu yanima aliyodum biraz alissin cep telefonunuz olur rahat edersiniz
Bu askerlik en cok sabir etmeyi ogtetti bana yilbasina da cok var ki kuzum yabenımde nısanlım yılbasında gelıcek kuzum sabır etmeye devam napalım bır gun bıtıcek elbet...
aynn canim Allah yardımcımız olsunSelam kizlar. Gunduzler bir sekilde geciyor da, aksam olunca cok kotu oluyorum. Bogazimda bir yumruk, cok tuhaf hisler... Allah yardimcimiz olsun...
Turkiye'deki telefon kartlariyla mi belcika nolari aranmiyormus canim.Kizlar ya aradim telefon karti firmasini belcikaya arama yapilamiyomus inanamiyorum yaaaa(((( çöktümm suannnn (((
evet canim oyle dedi konustugum bayanTurkiye'deki telefon kartlariyla mi belcika nolari aranmiyormus canim.
Ah canim ya. Cok uzuldum ben de simdievet canim oyle dedi konustugum bayananlamadim gitti baska bi sey bulmaya calisiyorum ama yok keske askere gitmeden arastirsaydik ben ne bileyim aranmadiginii neredeyse butun ulkeler var bi belcika yok canim ya
oyle yapicam canimAh canim ya. Cok uzuldum ben de simdicareler uretmeye bakalim. Bence mektup yazabilirsin. 3-5 gune gider sanirm. En azindan ona soylemek istediklerini kagida doker gonderirsin.
Insallah bulursun tatlim.oyle yapicam canimburdan telefon karti bulabilirim belki diye bi umut ariyorum netten bulabilirsem onu da beraberinde gondercem canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?