2014 Yarenleri! :)

ayy inş pofudukcuğumm

Merhabaa canımm nerelerdesin yaaa görüşemiyoruzzz

Kizlar askere giderken donus tarihi tam olarak bellimiydi yada ne zaman belli oluyor ki biliyormusunuz?

Giderken belli oluyor tabiki canım.. izinler kullanılmadığında erken bile geliyor oluyorlar

ama keyifsiz görüyorum seniii ?

Özledim canımm da ondan belli etmiyorm sevdiceğime ama geceleri birde bana sor

Merhabaaaa

hala haber yok kizlar.. ben yatayim dayanamiyorum zaten bu saatten sonra arayamaz heralde kurban oldugum..

Sevdiceğin nerede asker aacaba Allah sabır versin zor haber alamamakk

EvMakinesi manisa merkezde yapiyor..

ben konusamadim ama haberini aldim arkadasindan.. beni arayamamis yurtdisi oldugum icin kart alip bidaha siraya girecekmis.. oda rahat oldugunu soylemis egitim falan gormediklerini soylemis rahatlarmis yani cok sukur..

sesini duysaydim iyiydi ama napalim bunada sukur..

Heeey:) çok sevindim haber almana:) telefon sırası büyük problem içini ferah tut güpgüzel dönecekler inşallah :)

benımde nısanlım yılbasında gelıcek kuzum sabır etmeye devam napalım bır gun bıtıcek elbet...

Kizlar ya aradim telefon karti firmasini belcikaya arama yapilamiyomus inanamiyorum yaaaa (((( çöktümm suannnn (((

evet canim oyle dedi konustugum bayan anlamadim gitti baska bi sey bulmaya calisiyorum ama yok keske askere gitmeden arastirsaydik ben ne bileyim aranmadiginii neredeyse butun ulkeler var bi belcika yok canim ya
Ah canim ya. Cok uzuldum ben de simdi careler uretmeye bakalim. Bence mektup yazabilirsin. 3-5 gune gider sanirm. En azindan ona soylemek istediklerini kagida doker gonderirsin.

Ah canim ya. Cok uzuldum ben de simdi careler uretmeye bakalim. Bence mektup yazabilirsin. 3-5 gune gider sanirm. En azindan ona soylemek istediklerini kagida doker gonderirsin.
oyle yapicam canim burdan telefon karti bulabilirim belki diye bi umut ariyorum netten bulabilirsem onu da beraberinde gondercem canim

oyle yapicam canim burdan telefon karti bulabilirim belki diye bi umut ariyorum netten bulabilirsem onu da beraberinde gondercem canim
Insallah bulursun tatlim. sikma canini duzelir insallah. Ben konustum bugun, yemin toreni icin hazirlik yapiyorlarmis. Hava cok sicakmis. Ve erkenden uyuyorlarmis. Basks bir sikinti yokmus. Simdilik haberler boyle canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…