2014 Yarenleri! :)

Insallah bulursun tatlim. sikma canini duzelir insallah. Ben konustum bugun, yemin toreni icin hazirlik yapiyorlarmis. Hava cok sicakmis. Ve erkenden uyuyorlarmis. Basks bir sikinti yokmus. Simdilik haberler boyle canim.
insallah canim hadi ya kiyamam hem sicak hem hazirlik yapiyolar he cok saol ya sende olmasan napardim ben

Aynen canim Turkiye'de havalar cok sicak bu aralar. Bi de manisa sicak bir yer. Allah yardimcilari olsun. olur mu tatlim oyle sey, bi nebze olsun yardimci olabiliyorsam ne mutlu bana...
amiin bi kart buldum galiba canim ya asker telefon karti diye geciyo.
"Dakika süreleri , Özellike yurt dışı aramalarda uygulanan tarife ve kaliteli alt yapımızla alternatifi olmayan bir hizmet sunmaktayız. " yazmislar bundan alabilsem hemen alip gondericem canimmm

Aa super canim. Bulmussun bir seyler. Mektubunla gonder bi bakalim. Insallah ise yarar

almaya calisiyorum suan canim ama yurtdisina kac gune gelir allah bilir.. valla yarin bi tek mektup yazip yollarim buyuk ihtimalle.. bari o mutlu olsun mektubumla canim
Sen gonder mektubunu canim. O da yazar belki. O zaman daha cok mutlu olursun. :) Turkiye'de iletisimde olmanizi saglayan bir arkadasiniz vardi, olmazsa o kart gondersin canim. Onun var mi oyle bi imkani? Burdan daha cabuk gider hem.

Sen gonder mektubunu canim. O da yazar belki. O zaman daha cok mutlu olursun. :) Turkiye'de iletisimde olmanizi saglayan bir arkadasiniz vardi, olmazsa o kart gondersin canim. Onun var mi oyle bi imkani? Burdan daha cabuk gider hem.
insallah yazar o da canim :) aslinda dogru diyosun arkadasina bi sorayim ben belki o bulabilir canim

yorgun ve uykusuzum ben de canım ya dün akşam arkadaşın kınası vardı arkadaşta kaldım baya yoruldum uykusuzum haliyle, senin askerinden var mı bir haber?
ne guzel tatli yorgunluklar canim uzan dinlen simdi hak ettin:) hayir canim en son arkadasiyla konusmustu iste 2 gun once iyi oldugunu rahatinin yerinde oldugunu soylemis bide beni arayamadigini soylemesini istemis bende kontor yeterli degil diye arayamiyo saniyordum ama bugun arastirdim telefon kartiyla belcikaya arama yapilmiyomus bende diyodum neden aramiyo diye bu yuzdenmis canim.. mektup yazdim yarin gondericem..

aaa.. iyi bari bunu farketmen iyi olmuş canım sen sürekli mi Belçikadasın?

ee askerlik boyunca böyle mi sürecek hep kuzum arayamayacak mı hiç :/
acemi birliginde boyle olacak sanirim canim usta birligine telefonunu sokar insallah..
asker telefon karti diye bisey buldum ben onu bi arastircam olmazsa ondan alip gondercem canim suan kafam allak bullak :/

Canm alıntı yapmışsın ama birşey yazmamışsın :/

Haberini aldiysan ne mutlu :)
Acemilik mi yoksa Usta da mi?
Allah Rez zamanda sesini duymayi nasip etsin insallah ..

Günaydııııın kızlar:) çok mutluyum sevgilimin yemin töreni için iş yerimden izin alabildim:) 5 Eylül'de mutluluk var:) Sizler de gidiyor musunuz? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…