2014 Yarenleri! :)

kusura bakma canim aklim basimda degil ki.. acemi suan canim 4 gun oldu gideli..
aminn canim insallah

Canım önemli değil.. Ahh ahhh ilk günlerim geldi şuan aklıma seni görünce.. Alışıyor insan ister istemez Allah'tan internet var. Yemin töreninden sonra görüşürsünüz..

Günaydııııın kızlar:) çok mutluyum sevgilimin yemin töreni için iş yerimden izin alabildim:) 5 Eylül'de mutluluk var:) Sizler de gidiyor musunuz? :)

Çok sevindim senin adına.. :) bol bol özlem giderirsiniz artık :)

Aya bakarım Aya
Ay gider kaya kaya
Dostlar bir çare bulun
Şu bitmeyen şafağıma

$:259

Sizde bunun gibi maniler biliyorsanız paylaşabilir mısınız

Eklentiler

• image.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 62
Günaydııııın kızlar:) çok mutluyum sevgilimin yemin töreni için iş yerimden izin alabildim:) 5 Eylül'de mutluluk var:) Sizler de gidiyor musunuz? :)
senin adına çok sevindim canım eminim çok iyi gelecek bu görüşme ikinize de, ben şahsen gidememiştim iş yerimden izin alamamıştım yine gidemeyecek olan yarenlerimiz olacaktır ama sen şanslısın o anların tadını çıkar :)

merhaba tatlım arada giriyorum denk gelmiyoz ondada nasıl gidiyor askerlik

Evet canım yaaa karşılaşamadık bi :)) askerlik acemilerle uğraşıyor işte bizim kıi bende çalışıyom işte vakit dolduruyom :) sen nasılsın balım nasıl gidiyor askerlik :)

bu arada panolar kaldırılmış mı ben mi göremiyorum sadece

Evet canım ya bayadan beri yoook
Şafak panosuz bir güne daha merhaba!

Merhaba canım

bende gıdemıycem ben aydındayım o taaa kayserıde benm sevgılımın de 5 ınde ve yanında olamıycam

senin askerinde geldi galiba ramazan bayramında tatlım :) yılbaşında filan gelcekmi varmı bi plan

Evet tatlım geldi çok şükür :) şuan ki düşüncesi gelmemek.. Erken bitsin diye düşünmüyor ne kadar erken gelirsem o kadar iyi düşüncesinde.. Senin askerin kullanacak mı bir daha peki izin yada izni kaldı mı? Plan var canım inşallah herşey 2015 içinde olacak tabi tellerimin çıktığı zamana çok bağlı bu nasipse Ekim yada Kasım gelini olacağım

evet erken bitsin diye öyle düşünülüyor tatlım ama inan dayanması zor şuan çok özledimiçerde iki günümüz var iki günde yol izni olcak nasipse 4 gün erken gelebilir.
ekime kasıma ne kaldı şurda 1 yılın kalmş anca hazırlanırsn gelince zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…