kusura bakma canim aklim basimda degil ki.. acemi suan canim 4 gun oldu gideli..
aminn canim insallah
Günaydııııın kızlar:) çok mutluyum sevgilimin yemin töreni için iş yerimden izin alabildim:) 5 Eylül'de mutluluk var:) Sizler de gidiyor musunuz? :)
Merhabaa canımmnerelerdesin yaaa görüşemiyoruzzz
senin adına çok sevindim canım eminim çok iyi gelecek bu görüşme ikinize de, ben şahsen gidememiştim iş yerimden izin alamamıştım yine gidemeyecek olan yarenlerimiz olacaktır ama sen şanslısın o anların tadını çıkar :)Günaydııııın kızlar:) çok mutluyum sevgilimin yemin töreni için iş yerimden izin alabildim:) 5 Eylül'de mutluluk var:) Sizler de gidiyor musunuz? :)
aaaa panom yokkkkbu arada panolar kaldırılmış mı ben mi göremiyorum sadece
evett kimsenin yok kii
aaaa panom yokkkk
merhaba tatlım arada giriyorum denk gelmiyoz ondadanasıl gidiyor askerlik
bu arada panolar kaldırılmış mı ben mi göremiyorum sadece
Şafak panosuz bir güne daha merhaba!
iyi gidiyor canım Allah 'a şükür.. mehtap sayıyoruz ekim 15 gelcek nasipseEvet canım yaaa karşılaşamadık bi :)) askerlik acemilerle uğraşıyor işte bizim kıi bende çalışıyom işte vakit dolduruyom :) sen nasılsın balım nasıl gidiyor askerlik :)
iyi gidiyor canım Allah 'a şükür.. mehtap sayıyoruz ekim 15 gelcek nasipse
Kizlar 3 gun oldu... 3 gundur aramiyor. En son sali gunu konustuk. Cok kotuyum
senin adına çok sevindim canım eminim çok iyi gelecek bu görüşme ikinize de, ben şahsen gidememiştim iş yerimden izin alamamıştım yine gidemeyecek olan yarenlerimiz olacaktır ama sen şanslısın o anların tadını çıkar :)
Aradi canim cok sukur. Hasta olmus yatiyormus kac gundur. O yuzden arayamamisarayamıyordur canım kızma belkıde arıyr ama o ara sen mesgulsun telefonuna çok dıkkat et mesgul olmasın ulaşamamk senın kadar onuda uzuyordur ıkıncı kez arama sansları olmayabılıyor .
senin askerinde geldi galiba ramazan bayramında tatlım :) yılbaşında filan gelcekmi varmı bi planayyyy çok güzelllllne çabuk geçti zaman darısı başıma der sana gözün aydın diyorum tatlım
Aradi canim cok sukur. Hasta olmus yatiyormus kac gundur. O yuzden arayamamis
senin askerinde geldi galiba ramazan bayramında tatlım :) yılbaşında filan gelcekmi varmı bi plan
Sag ol canim :)gecmıs olsun canımama arayabılmesne sevındım :).
evet erken bitsin diye öyle düşünülüyor tatlım ama inan dayanması zor şuan çok özledimEvet tatlım geldi çok şükür :)şuan ki düşüncesi gelmemek.. Erken bitsin diye düşünmüyor ne kadar erken gelirsem o kadar iyi düşüncesinde.. Senin askerin kullanacak mı bir daha peki izin yada izni kaldı mı? Plan var canım inşallah herşey 2015 içinde olacak tabi tellerimin çıktığı zamana çok bağlı bu nasipse Ekim yada Kasım gelini olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?