Ay nerelerdesin canım yaa özledik vallakızlar merhabalar nasılsınızz şu sıralar pek vakit ayıramadım buraya kusuruma bakmayın, nasıl gidiyoor?
bebeğiim ben de sizi özlediim, malum gezmelerdeyim bu aralarAy nerelerdesin canım yaa özledik valla
Tabi enişteylebebeğiim ben de sizi özlediim, malum gezmelerdeyim bu aralar
tabi kuzum, ay evet apar topar oldu ya kusuruma bakmayın bir can havliyle kayboluverdim ortadanTabi enişteyle
Bi de pat diye gitmişsin malum sosyal paylaşım sitesinden, şok olduk
Neyse vardır bi bildiğintabi kuzum, ay evet apar topar oldu ya kusuruma bakmayın bir can havliyle kayboluverdim ortadan
enişten istemiyordu ya bahsetmiştim önceden hadi kapatalım dedik gidiverdik öyle, sizler nasılsınızNeyse vardır bi bildiğin
tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer..enişten istemiyordu ya bahsetmiştim önceden hadi kapatalım dedik gidiverdik öyle, sizler nasılsınız
Buyur sen de gelsiz burda baya guzel bır ortam kurmussunuz ya ne guzel :))
tesekkurler , yenıce katıldım bakalım aranıza :)Buyur sen de gel
hahay evett kuzumm özledim sizleri yaatilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer..
çok şükür canım zamanla iyi arkadaşlar edindik♥ ayrıca siz biz yokk, biz hep buralardayız unutma destek olmak için :))siz burda baya guzel bır ortam kurmussunuz ya ne guzel :))
Babama söyledik desem?çok şükür canım zamanla iyi arkadaşlar edindik♥ ayrıca siz biz yokk, biz hep buralardayız unutma destek olmak için :))
donmusmuydu senın sevgılın askerden? yuzun guldugune gore baban olumsuz tepkı vermems hadı hayrlı olsun canımm :))Babama söyledik desem?
çok şükür canım zamanla iyi arkadaşlar edindik♥ ayrıca siz biz yokk, biz hep buralardayız unutma destek olmak için :))
vaaaaovvv deriiim tepki nasıldı durumlr nasıl şuan keyifler yerinde öyle seziyoruumBabama söyledik desem?
evet erken bitsin diye öyle düşünülüyor tatlım ama inan dayanması zor şuan çok özledimiçerde iki günümüz var iki günde yol izni olcak nasipse 4 gün erken gelebilir.
ekime kasıma ne kaldı şurda 1 yılın kalmş anca hazırlanırsn gelince zaten
Valla bende ozledim kuzum senihahay evett kuzumm özledim sizleri yaa
Iki gun olsun biz ozluyoz zaten :) iyo gidiyor kuzum isle oyalaniyorum zaten evde olsam alisamzdim bu durumaDaha Yeni izin yapti ama ben de cok ozledim Tatlim yaaAllah yardimcimiz Olsun aynen Hersey yolunda gider canim ya insallah :) eee sen nasılsın iş güç nasl gidiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?