Azıcık kaldı bizim, artık söylememiz gerekiyordu ve bi cesaret söyledikdonmusmuydu senın sevgılın askerden? yuzun guldugune gore baban olumsuz tepkı vermems hadı hayrlı olsun canımm :))
Keyfim yerinde kuzum çok şükür artık sadece sevdiceğimin gelmesi kalmadıvaaaaovvv deriiim tepki nasıldı durumlr nasıl şuan keyifler yerinde öyle seziyoruum
Valla bende ozledim kuzum seni
Iki gun olsun biz ozluyoz zaten :) iyo gidiyor kuzum isle oyalaniyorum zaten evde olsam alisamzdim bu duruma
Günaydın kızlar sevdiceklerle bol bol konuştuğumuz musmutlu bi gün olsun inşallah :)
♥Valla bende ozledim kuzum seni
Iki gun olsun biz ozluyoz zaten :) iyo gidiyor kuzum isle oyalaniyorum zaten evde olsam alisamzdim bu duruma
haklı olarak tabi kuzum senin adına çok sevindimAzıcık kaldı bizim, artık söylememiz gerekiyordu ve bi cesaret söyledik
Çok zordu benim için, konuşma falan hazırlıycaktım annem sağolsun gerek kalmadı pat diye söyleyiverdik, tepkisi olumsuz değildi. Tanışalım bakalım dedi ne zaman gelcekler falan dedi, işte tam tarih veremedik 15 gün içinde dedik ama daha kısa zamanda da olabilir bakıcaz
Keyfim yerinde kuzum çok şükür artık sadece sevdiceğimin gelmesi kalmadı
Yazık çocuğun aklı kaldı burda vakit geçmiyor diyo
ben varıım♥Kimseciklerrrr yooook mu
iyiyim bebeğim sen napıyosnnapıyosun bebeğiiim
♥
aynen canım :) aynen iyi ki çalışıyoruz yaa kendimi evde düşünemiyorum herkese sarardım stresten heralde :/
Azıcık kaldı bizim, artık söylememiz gerekiyordu ve bi cesaret söyledik
Çok zordu benim için, konuşma falan hazırlıycaktım annem sağolsun gerek kalmadı pat diye söyleyiverdik, tepkisi olumsuz değildi. Tanışalım bakalım dedi ne zaman gelcekler falan dedi, işte tam tarih veremedik 15 gün içinde dedik ama daha kısa zamanda da olabilir bakıcaz
çok sevındım sizin adınıza:) hadi hayırlı olsunn:)
Biter biterbu gunler saymayla bıter mı kı ?
Biter biter
Geçecek canım merak etmebenıde bıtırecek gıbı
ben varıım♥
iyiyim bebeğim sen napıyosn
kesin bnde öyle olurdum
Yok kiz ne çocuğu ben henuz evli degilim ilahi güldürdün beniNapiyon canıııım ya görüşemiyoruz senle de bir denk gelemedik :/ ne var ne yok :)
=))) işimiz zor valla =( canım senin çocugun var mıydı?
anaaaaaYok kiz ne çocuğu ben henuz evli degilim ilahi güldürdün beni
anaaaaaben seni evli sanıyodum yahu tatlım şafak başımda duman hahahahah
Allah söyletmiştir belki PelinimYok kiz ne çocuğu ben henuz evli degilim ilahi güldürdün beni
Allah söyletmiştir belki Pelinim
iyiyim bebeğim sen napıyosn
iyiyim kuzucum iş güç bildiğin gibiii
kesin bnde öyle olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?