iyiyim bebeğim sen napıyosn
kesin bnde öyle olurdum
canım napayım izindeydi askerim yanımdaydı Carsamba aksami ugurlattim senin nasil gidiyoor♥Napiyon canıııım ya görüşemiyoruz senle de bir denk gelemedik :/ ne var ne yok :)
=))) işimiz zor valla =( canım senin çocugun var mıydı?
günaydııınnnngünaydın kızlaaarrr♥
yok kız değilim evlianaaaaaben seni evli sanıyodum yahu tatlım şafak başımda duman hahahahah
öylemi diyon mervoş gelsinde yaparız be sizimi kırcamm hahahaAllah söyletmiştir belki Pelinim
nasılsın kuzucummgünaydııınnnn
Ohh ohhh super :) buralarda olmamanin sebebi anlasildu :)) napim bende safakla anlasmaya varmaya calisiyorum iste :) nasil gidiyor hazirliklarcanım napayım izindeydi askerim yanımdaydı Carsamba aksami ugurlattim senin nasil gidiyoor♥
Hangimiz evde kalmadik ki:)) yasa takimlara lim genciz genccc :)))))) ismin Pelindi dmi :)yok kız değilim evlievde kaldım ben
öylemi diyon mervoş gelsinde yaparız be sizimi kırcamm hahaha
evet kuzum o yüzden buralarda olamadım 1 hafta kadarcık :) kuzum geçiyor şükürr senin kaç oldu şafak? iyi çok şükür paso çeyiz napayım her ayın 15'i klasik oldu artıkOhh ohhh super :) buralarda olmamanin sebebi anlasildu :)) napim bende safakla anlasmaya varmaya calisiyorum iste :) nasil gidiyor hazirliklar
Günaydın canımm, görüşemiyoruz ama yaagünaydın kızlaarrr♥
evet yaa malesefff, şükür kavuşturanaaa :) benimkini ikna edebilirsem ortak hesap istiyorum ya kabul ederse hemen koşuvereceğim yanınızaGünaydın canımm, görüşemiyoruz ama yaa
Lütfen ikna et yaa valla öksüz kaldık resmenevet yaa malesefff, şükür kavuşturanaaa :) benimkini ikna edebilirsem ortak hesap istiyorum ya kabul ederse hemen koşuvereceğim yanınıza
hahaha canımsınız ya özledim ben de inşallah kısa sürede kapatırız açığıLütfen ikna et yaa valla öksüz kaldık resmen
iyi canm idare eder koptuk bu aralar hiç iyi olmadı sosyal ortamlardan kopmannasılsın kuzucumm
evet canımHangimiz evde kalmadik ki:)) yasa takimlara lim genciz genccc :)))))) ismin Pelindi dmi :)
bence de ya özleştik dimiiyi canm idare eder koptuk bu aralar hiç iyi olmadı sosyal ortamlardan kopman
en yakın zamanda dönnnn
evet canım
evet kuzum o yüzden buralarda olamadım 1 hafta kadarcık :) kuzum geçiyor şükürr senin kaç oldu şafak? iyi çok şükür paso çeyiz napayım her ayın 15'i klasik oldu artıkbu ay küçük ev aletlerimi alıyorum Allah nasip ederse♥ senin nasıl gidiyor?
Pekiii :) memnun oldum tekrar kuzum.. Bende Füsuniyi canm idare eder koptuk bu aralar hiç iyi olmadı sosyal ortamlardan kopman
en yakın zamanda dönnnn
evet canım
amiin, sahi aynıydı kuzucum, iyi iyi maşallah♥ normalde 1 hafta falan kaldı izni ama benimki ısrarlaa daha çok var diyor anlayamadımGözün aydın kuzum :) Allah kavuştursun:) Ne kadar kaldı şimdi izni? Şafaklarımız aynı yaaa aaa ne çabuk unutulduk :/(( Koyacak yer olmadığı için şuan beklemedeyim kuzum :)) ufak tefek şeylerim kaldı benm şükür ki :)
amiin, sahi aynıydı kuzucum, iyi iyi maşallah♥ normalde 1 hafta falan kaldı izni ama benimki ısrarlaa daha çok var diyor anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?