2014 Yarenleri! :)

canım napayım izindeydi askerim yanımdaydı Carsamba aksami ugurlattim senin nasil gidiyoor♥
Ohh ohhh super :) buralarda olmamanin sebebi anlasildu :)) napim bende safakla anlasmaya varmaya calisiyorum iste :) nasil gidiyor hazirliklar

Ohh ohhh super :) buralarda olmamanin sebebi anlasildu :)) napim bende safakla anlasmaya varmaya calisiyorum iste :) nasil gidiyor hazirliklar
evet kuzum o yüzden buralarda olamadım 1 hafta kadarcık :) kuzum geçiyor şükürr senin kaç oldu şafak? iyi çok şükür paso çeyiz napayım her ayın 15'i klasik oldu artık bu ay küçük ev aletlerimi alıyorum Allah nasip ederse♥ senin nasıl gidiyor?

Gözün aydın kuzum :) Allah kavuştursun:) Ne kadar kaldı şimdi izni? Şafaklarımız aynı yaaa aaa ne çabuk unutulduk :/ (( Koyacak yer olmadığı için şuan beklemedeyim kuzum :)) ufak tefek şeylerim kaldı benm şükür ki :)

amiin, sahi aynıydı kuzucum, iyi iyi maşallah♥ normalde 1 hafta falan kaldı izni ama benimki ısrarlaa daha çok var diyor anlayamadım

amiin, sahi aynıydı kuzucum, iyi iyi maşallah♥ normalde 1 hafta falan kaldı izni ama benimki ısrarlaa daha çok var diyor anlayamadım

yaaa kuzum unutulduk hemen (( 24gün izinleri var diye biliyorum ben tatlım.. Bizim işte 14 günümüz kaldı. Senin askerin dağıtıma gelip izin kullandı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…