2014 Yarenleri! :)

yok kız kafamda o kadar şey var ki inan seni unutmakla alakası yok geldi canım evet

Ahh ahhh tabi vakitler gectikce pLanlar artiyordur kuzu tabe :)) darisi basima :)) hem kafani neler dolduruyor ki tecrubelerinden yararlanmak isterim :)))

Ahh ahhh tabi vakitler gectikce pLanlar artiyordur kuzu tabe :)) darisi basima :)) hem kafani neler dolduruyor ki tecrubelerinden yararlanmak isterim :)))
yok kız sırf o yönden demedim iş aile vs. konular da dahil buna. ama herhangi bir konuda sorun olursa tabiki yardımcı olurum biliyorsun♥

yok kız sırf o yönden demedim iş aile vs. konular da dahil buna. ama herhangi bir konuda sorun olursa tabiki yardımcı olurum biliyorsun♥

Ahh ahh o iş konuları yok mu zaten bitiriyor Beni biliyorm kuzum benm :) çok sağolasın :))) sen face kullanıyor musun canm :))
Çok iyiyim ben dee
Bilmem nereye gitti asker yarenleri acaba?
Ben sizlere laf atıyorumda birbirine tanıyanlar birbirine yazıyor hep :///
iyi gidiyor tatlım Allah'a şükür. senin nasıl gidiyor
Işler biraz karışık kuzum ya huzursuzum iş yerinde ((( şu kpss kazansam süper olacak ;(

Merhabaaaaaa :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…