inşallah bebeğim bekliyoruuzzzbence de ya özleştik dimiinşallah dönebilirim kuzucummm ya tez vakitte
bned memnun oldum canımmPekiii :) memnun oldum tekrar kuzum.. Bende Füsun
yok kız kafamda o kadar şey var ki inan seni unutmakla alakası yokyaaa kuzum unutulduk hemen(( 24gün izinleri var diye biliyorum ben tatlım.. Bizim işte 14 günümüz kaldı. Senin askerin dağıtıma gelip izin kullandı mı?
gelemiyorum kuzuumm kesinleştiiiinşallah bebeğim bekliyoruuzzz
bned memnun oldum canımm
:)) nasil gidiyor isler gucler Tatlim :)))inşallah bebeğim bekliyoruuzzz
bned memnun oldum canımm
yok kız kafamda o kadar şey var ki inan seni unutmakla alakası yokgeldi canım evet
keşke canım gün geldiğinde bir geleceklerr hiiç gitmeyecekleer♥Askerimin bu cumartesi izni bitiyo keşke hiç gitmese hep yanımda kalsa ama olmuyor
yok kız sırf o yönden demedim iş aile vs. konular da dahil buna. ama herhangi bir konuda sorun olursa tabiki yardımcı olurum biliyorsun♥Ahh ahhh tabi vakitler gectikce pLanlar artiyordur kuzu tabe :)) darisi basima :)) hem kafani neler dolduruyor ki tecrubelerinden yararlanmak isterim :)))
buyrun yine benKızlaaar
ivit ya niçin böyle oluyor kiiAhahaha naber?
Topiğimiz boş kalıyor yaaa
Çok iyiyim ben deeivit ya niçin böyle oluyor kiiçok şükür kuzumm senden
yorumsuz kuzuummÇok iyiyim ben dee
Bilmem nereye gitti asker yarenleri acaba?
iyi gidiyor tatlım Allah'a şükür. senin nasıl gidiyor:)) nasil gidiyor isler gucler Tatlim :)))
yok kız sırf o yönden demedim iş aile vs. konular da dahil buna. ama herhangi bir konuda sorun olursa tabiki yardımcı olurum biliyorsun♥
Ben sizlere laf atıyorumda birbirine tanıyanlar birbirine yazıyor hep :///Çok iyiyim ben dee
Bilmem nereye gitti asker yarenleri acaba?
Işler biraz karışık kuzum ya huzursuzum iş yerindeiyi gidiyor tatlım Allah'a şükür. senin nasıl gidiyor
Kizlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?