Aaa öyle mi yapıyorum?Ahh ahh o iş konuları yok mu zaten bitiriyor Benibiliyorm kuzum benm :) çok sağolasın :))) sen face kullanıyor musun canm :))
Ben sizlere laf atıyorumda birbirine tanıyanlar birbirine yazıyor hep :///
Işler biraz karışık kuzum ya huzursuzum iş yerinde((( şu kpss kazansam süper olacak ;(
Merhabaaaaaa :)))))))
Aaa öyle mi yapıyorum?
Hiç fark etmedim canım ya kusura bakma
Yok canım görürüz niye görmeyelim ne kastımız var yani di miBirazcik oyle oluyor canmYok yani ne kusuru da burada olanlari gorun yani :))
Yok canm mutlakı gözden kaçıyordurYok canım görürüz niye görmeyelim ne kastımız var yani di mi
Eee naber nasılsın?
Şafak kaç?
Çok iyiyim bomba gibiyimYok canm mutlakı gözden kaçıyordur:)
İyi olmaya çalışıyorum çok şükür sen nasılsın :)
Şafak atarsa 226 :)
yok canım kullanmıyorum yeni kapattım malesefffAhh ahh o iş konuları yok mu zaten bitiriyor Benibiliyorm kuzum benm :) çok sağolasın :))) sen face kullanıyor musun canm :))
Ben sizlere laf atıyorumda birbirine tanıyanlar birbirine yazıyor hep :///
Işler biraz karışık kuzum ya huzursuzum iş yerinde((( şu kpss kazansam süper olacak ;(
Merhabaaaaaa :)))))))
İnşallah canımm o günü bekliyorummmkeşke canım gün geldiğinde bir geleceklerr hiiç gitmeyecekleer♥
Aminn, darısı başınıza canlarımm
İnşallah canımm o günü bekliyorummm
Çok şükür canım :)) kurbana da az kaldıamiiin kuzucuum, ve yaşasın haftasonu
evet, gelecek mi senin askerin izne?Çok şükür canım :)) kurbana da az kaldı
evet, gelecek mi senin askerin izne?
düşünmüyor diye biliyorum canım bizimki çat kapı gelmeyi alışkanlık edindi deYok canm daha düşünmüyor gelmeyi.. Ben gitmeyi düşünüyorm inşallah bir aksilik olmazsaSenin askerin gelecek mi peki
Faceimde görünmüyosunn acba ndeenefendim nidagkhn hanım
düşünmüyor diye biliyorum canım bizimki çat kapı gelmeyi alışkanlık edindi deayy hadi inşallah bakalım kuzucuum♥
ayy inşaallah♥ of evet kuzu bir yandan izin mizin anlamam gel ne olursa olsun diyorum bir yandan izin kullanmasın erken gelsin diyorum ama yürek bu dayanamıyorDoğm günümde bir süpriz bekliyorum kuzuYa bi yandan iznini k ullanmasını istemiyorum bir yandan hasretlik ağır basıyor ((
Aynen tatlımayy inşaallah♥ of evet kuzu bir yandan izin mizin anlamam gel ne olursa olsun diyorum bir yandan izin kullanmasın erken gelsin diyorum ama yürek bu dayanamıyor
bilmem ki canımsAynen tatlımeee Napiyon ne var ne yok :) topik çok boş neden kiiii (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?