He hiç bişi gözükmüyordu da kuzu
Nasılsın :)
Merhaba
iyiyim tatlımm seni sormalı? haftasonu ama erkenciyim yine
Ögrenciyim canim acik ögretim okuyorum 19 yasindayim sen ? :)yaa deme ama öyle, böyle dersen geçmez.. evde misin çalışıyor musun canım yaş kaç tanışalım? :)
ohh muhabbetiniz bol olsun kuşum işte misin evde misin? :)İyiyim tatlım çok şükür :) askerimle konuşuyorumfark ettim canım
ne okuyosun canım? yaşıtız :)) ben çalışıyorum :)Ögrenciyim canim acik ögretim okuyorum 19 yasindayim sen ? :)
hoşgeldin fıstıık :)Kizlar huhuu :)
Nasilsin bakalim bebegimm:)hoşgeldin fıstıık :)
valla şifayı kaptım canım ya halsizim gribim bilgisayar başında pinekliyorumNasilsin bakalim bebegimm:)
Ayy cok gecmis olsun canim benim ya bende sevgilimle birbirimie trip atmakla mesguluz askerin nasil kayseriye yagmur yagiyor :)valla şifayı kaptım canım ya halsizim gribim bilgisayar başında pinekliyorumsen napıyosun nasılsın?
sağol kuzum, ya bahsetti Kayserinin soğuğunu iliklerime kadar hissediyorum şimdiden diyordu sevdiceğim çok soğuk diyordu üşüyormuşAyy cok gecmis olsun canim benim ya bende sevgilimle birbirimie trip atmakla mesguluz askerin nasil kayseriye yagmur yagiyor :)
Daha bu hic canim yaa cok soguk olur kayseri ama gecmiste daha soguktu ya ben ilk okuldayken filan :) ya bak simdi sevgilim 24 kasimda sevgilim ankaraya gidecek bir kac gunlugune ordan kayseriye gelecek ins 1 gun kalip donecek bende bi elbise aldim 1 gunluk gelecek ya dayanamadim soyledim resim gonder cok merak ettim dedi yok supriz dedim ya gonderemem neyse askida gonderdim oda giyinseydin dedi 1 kere giyincem o gun giyemem dedm kizdi heveslendirdim dio ya aradim mesgule atio filan msjda atmiyorum heveslendim ya giyemem allah allahsağol kuzum, ya bahsetti Kayserinin soğuğunu iliklerime kadar hissediyorum şimdiden diyordu sevdiceğim çok soğuk diyordu üşüyormuşbugün henüz aramadı canım iyiydi napsın yani iyi demek adet olmuş çok şükür bugünlerimize.. siz niye tripleşiyorsunuz yahu?
Bursadan sonra sevdiceğimi Kayseri baya zorlayacak anlaşılan :) ''seni kırmak istemediğimden gönderdim askıda bana kalsa bunu bile göndermezdim bence şükret geldiğin gün de senin için giyicem o zaman gelene kadar sabretmeni istiyorum'' gibisinden açıkça konuşursan anlayış gösterir belki keza çokta tartışılcak bir şey değil yani aradığında meşgule atacak kadar vs. hiç üstüne düşme o gereksiz yere uzattığını farkeder kuzum :)Daha bu hic canim yaa cok soguk olur kayseri ama gecmiste daha soguktu ya ben ilk okuldayken filan :) ya bak simdi sevgilim 24 kasimda sevgilim ankaraya gidecek bir kac gunlugune ordan kayseriye gelecek ins 1 gun kalip donecek bende bi elbise aldim 1 gunluk gelecek ya dayanamadim soyledim resim gonder cok merak ettim dedi yok supriz dedim ya gonderemem neyse askida gonderdim oda giyinseydin dedi 1 kere giyincem o gun giyemem dedm kizdi heveslendirdim dio ya aradim mesgule atio filan msjda atmiyorum heveslendim ya giyemem allah allah
Saka mi yapiyo anlamadim.valla sasirdim askerlik alingan yapio sanirim erkekleri ayni seyleri soyledim zaten :)Bursadan sonra sevdiceğimi Kayseri baya zorlayacak anlaşılan :) ''seni kırmak istemediğimden gönderdim askıda bana kalsa bunu bile göndermezdim bence şükret geldiğin gün de senin için giyicem o zaman gelene kadar sabretmeni istiyorum'' gibisinden açıkça konuşursan anlayış gösterir belki keza çokta tartışılcak bir şey değil yani aradığında meşgule atacak kadar vs. hiç üstüne düşme o gereksiz yere uzattığını farkeder kuzum :)
o da belki çatıcak yer arıyordur ki ilk kurban da malesef bizlerizSaka mi yapiyo anlamadim.valla sasirdim askerlik alingan yapio sanirim erkekleri ayni seyleri soyledim zaten :)
Aradi guluyo doverim seni diyorum tmm dio haha amann bosver biz safak saymayi biraktik cnm sizde durumlar nasil cnm :)o da belki çatıcak yer arıyordur ki ilk kurban da malesef bizlerizsıkma canını sen
bak dedim ama sanaAradi guluyo doverim seni diyorum tmm dio haha amann bosver biz safak saymayi biraktik cnm sizde durumlar nasil cnm :)
Bende canim ya sabrediyorum valla safak saymasak dedi tmm dedim telefonumda safak sayari kaldirdim simdi sor bilemem safagibak dedim ama sanaben de öyle eskisi gibi takılmıyorum şafağa bildiğin gibi canım o orada ben burada sabrediyoruz başka elden gelen bir şey yok bir an önce gelsin istiyorum bazen çok bunalıyorum
Ankaradayım 23 yaşındayım canım öğrenciyim sen ?iyimiş kuzucum hemen arkamdasın :)) nerdensin yaş kaç kuzucum? :)
ooo seninde baya karışıkmış yaa yaş kaç :)Bende her Tür var canım :) annem Göçmen babam Karadenizli :) istanbulda oturuyorum çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?