2014 Yarenleri! :)

valla şifayı kaptım canım ya halsizim gribim bilgisayar başında pinekliyorum sen napıyosun nasılsın?
Ayy cok gecmis olsun canim benim ya bende sevgilimle birbirimie trip atmakla mesguluz askerin nasil kayseriye yagmur yagiyor :)

Ayy cok gecmis olsun canim benim ya bende sevgilimle birbirimie trip atmakla mesguluz askerin nasil kayseriye yagmur yagiyor :)
sağol kuzum, ya bahsetti Kayserinin soğuğunu iliklerime kadar hissediyorum şimdiden diyordu sevdiceğim çok soğuk diyordu üşüyormuş bugün henüz aramadı canım iyiydi napsın yani iyi demek adet olmuş çok şükür bugünlerimize.. siz niye tripleşiyorsunuz yahu?

Daha bu hic canim yaa cok soguk olur kayseri ama gecmiste daha soguktu ya ben ilk okuldayken filan :) ya bak simdi sevgilim 24 kasimda sevgilim ankaraya gidecek bir kac gunlugune ordan kayseriye gelecek ins 1 gun kalip donecek bende bi elbise aldim 1 gunluk gelecek ya dayanamadim soyledim resim gonder cok merak ettim dedi yok supriz dedim ya gonderemem neyse askida gonderdim oda giyinseydin dedi 1 kere giyincem o gun giyemem dedm kizdi heveslendirdim dio ya aradim mesgule atio filan msjda atmiyorum heveslendim ya giyemem allah allah

Bursadan sonra sevdiceğimi Kayseri baya zorlayacak anlaşılan :) ''seni kırmak istemediğimden gönderdim askıda bana kalsa bunu bile göndermezdim bence şükret geldiğin gün de senin için giyicem o zaman gelene kadar sabretmeni istiyorum'' gibisinden açıkça konuşursan anlayış gösterir belki keza çokta tartışılcak bir şey değil yani aradığında meşgule atacak kadar vs. hiç üstüne düşme o gereksiz yere uzattığını farkeder kuzum :)

Saka mi yapiyo anlamadim.valla sasirdim askerlik alingan yapio sanirim erkekleri ayni seyleri soyledim zaten :)

o da belki çatıcak yer arıyordur ki ilk kurban da malesef bizleriz sıkma canını sen
Aradi guluyo doverim seni diyorum tmm dio haha amann bosver biz safak saymayi biraktik cnm sizde durumlar nasil cnm :)

Aradi guluyo doverim seni diyorum tmm dio haha amann bosver biz safak saymayi biraktik cnm sizde durumlar nasil cnm :)
bak dedim ama sana ben de öyle eskisi gibi takılmıyorum şafağa bildiğin gibi canım o orada ben burada sabrediyoruz başka elden gelen bir şey yok bir an önce gelsin istiyorum bazen çok bunalıyorum

bak dedim ama sana ben de öyle eskisi gibi takılmıyorum şafağa bildiğin gibi canım o orada ben burada sabrediyoruz başka elden gelen bir şey yok bir an önce gelsin istiyorum bazen çok bunalıyorum
Bende canim ya sabrediyorum valla safak saymasak dedi tmm dedim telefonumda safak sayari kaldirdim simdi sor bilemem safagi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…