doğrudur kuşum ya asker bey öyle istediyse öyle olsunn :) bir de boyle denemis olursunuz :) onemli olan dizin anlasmaniz simdi iyisiniz dimi :)Bende canim ya sabrediyorum valla safak saymasak dedi tmm dedim telefonumda safak sayari kaldirdim simdi sor bilemem safagi
Bursadayım 19 yaşındayım özel bir anaokulunda çalışıyorum canım sen ne okuyosun? :)Ankaradayım 23 yaşındayım canım öğrenciyim sen ?
edebiyat okuyorum cnmBursadayım 19 yaşındayım özel bir anaokulunda çalışıyorum canım sen ne okuyosun? :)
ne güzel canım başarılarr :)edebiyat okuyorum cnm
sağol canım benim inşallah hepimize :)ne güzel canım başarılarr :)
inşallah canım sağoll :)sağol canım benim inşallah hepimize :)
Gunaydin canim yok ya iyi degilizdoğrudur kuşum ya asker bey öyle istediyse öyle olsunn :) bir de boyle denemis olursunuz :) onemli olan dizin anlasmaniz simdi iyisiniz dimi :)
aa niye kuzum noldu ki yine?Gunaydin canim yok ya iyi degiliz
Lise son canim seneye insallah tip okumak istiyorum türkiyede ama :) nerde calisiyorsun canim ?ne okuyosun canım? yaşıtız :)) ben çalışıyorum :)
inşallah canım hayırlısı neyse o olsun hakkında :) özel bir anaokulunda çalışıyorum ben de :))Lise son canim seneye insallah tip okumak istiyorum türkiyede ama :) nerde calisiyorsun canim ?
slmmm :)kızlar selaam
nasılsın canım :)slmmm :)
iyi olmak için çaba harcıyorum canım sen nasılsın :)nasılsın canım :)
napayım canım Pazar gününün tadını çıkarıyorum evdeyim :) sizin düzelmedi mi aranız daha ondan mı iyi çalışıyorum dedin?iyi olmak için çaba harcıyorum canım sen nasılsın :)
Insaallah canim :) aaa ne güzel :) seninkisi nerde yapiyor askerligini bu arada ? :)inşallah canım hayırlısı neyse o olsun hakkında :) özel bir anaokulunda çalışıyorum ben de :))
malesef düzelmedi ailesi sıkıntı çıkarmış benim yanıma gelecek diye arası bozulmuş konuşmuyolarmış anne de biraz doldurmuş sanırım babasını. dün gece ayrılalım dedi neden dedim görüşmeden ne zamana kadar dayanacaksın dedi bende benim için varlığın yeter sanki askerdeyken hergün görüşüyomuyuz dedim ben ayrılmıyorum dedim. tamam dedi kapattık gece 1de konuştuk bunları o saatten beri hala konuşmadık ne mesaj ne bişey. bi süre kendisini dinlesin istiyorum dün ağladı telefonda ben kimseyi böyle sevmedim neden kenndine bu kadar bağladın beni diye hüngür hüngür ağladı ben nasıl vazgeçeyim bu adamdan şimdinapayım canım Pazar gününün tadını çıkarıyorum evdeyim :) sizin düzelmedi mi aranız daha ondan mı iyi çalışıyorum dedin?
ben Bursadayım o askerliğini Kayseride yapıyor canım sizde durumlar ne? :)Insaallah canim :) aaa ne güzel :) seninkisi nerde yapiyor askerligini bu arada ? :)
çok üzüldüm canım ya gerçekten bunalmış ve sıkılmış çocuk belli ki senden de vazgeçmeyecek sen de desteğini esirgeme üzerinden o da biraz kafasını dinlesin bir yandan.. annesi niye öyle bir şey yapmış şimdi :/malesef düzelmedi ailesi sıkıntı çıkarmış benim yanıma gelecek diye arası bozulmuş konuşmuyolarmış anne de biraz doldurmuş sanırım babasını. dün gece ayrılalım dedi neden dedim görüşmeden ne zamana kadar dayanacaksın dedi bende benim için varlığın yeter sanki askerdeyken hergün görüşüyomuyuz dedim ben ayrılmıyorum dedim. tamam dedi kapattık gece 1de konuştuk bunları o saatten beri hala konuşmadık ne mesaj ne bişey. bi süre kendisini dinlesin istiyorum dün ağladı telefonda ben kimseyi böyle sevmedim neden kenndine bu kadar bağladın beni diye hüngür hüngür ağladı ben nasıl vazgeçeyim bu adamdan şimdine güzel cnm iyi keyifler :)
ya bu bi gece içmiş direk babasını aramış beni anlatmış yanıma gelmek istediğini falan anlatmış ama normalde içse de kendini kaybetmezdi sanırım moral bozuk olunca ters tepmiş baba ses çıkarmamış ama anne saygısızlık falan diyerek kızmış ki normaldede ilişkimizi ailesi biliyodu az önce aradı hiç arayacağını sanmıyodum aradı normal konuştuk ben vazgeçemiyorum ki zaten elimde değil çok seviyorumçok üzüldüm canım ya gerçekten bunalmış ve sıkılmış çocuk belli ki senden de vazgeçmeyecek sen de desteğini esirgeme üzerinden o da biraz kafasını dinlesin bir yandan.. annesi niye öyle bir şey yapmış şimdi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?