2014 Yarenleri! :)

Bende canim ya sabrediyorum valla safak saymasak dedi tmm dedim telefonumda safak sayari kaldirdim simdi sor bilemem safagi
doğrudur kuşum ya asker bey öyle istediyse öyle olsunn :) bir de boyle denemis olursunuz :) onemli olan dizin anlasmaniz simdi iyisiniz dimi :)

napayım canım Pazar gününün tadını çıkarıyorum evdeyim :) sizin düzelmedi mi aranız daha ondan mı iyi çalışıyorum dedin?
malesef düzelmedi ailesi sıkıntı çıkarmış benim yanıma gelecek diye arası bozulmuş konuşmuyolarmış anne de biraz doldurmuş sanırım babasını. dün gece ayrılalım dedi neden dedim görüşmeden ne zamana kadar dayanacaksın dedi bende benim için varlığın yeter sanki askerdeyken hergün görüşüyomuyuz dedim ben ayrılmıyorum dedim. tamam dedi kapattık gece 1de konuştuk bunları o saatten beri hala konuşmadık ne mesaj ne bişey. bi süre kendisini dinlesin istiyorum dün ağladı telefonda ben kimseyi böyle sevmedim neden kenndine bu kadar bağladın beni diye hüngür hüngür ağladı ben nasıl vazgeçeyim bu adamdan şimdi ne güzel cnm iyi keyifler :)

çok üzüldüm canım ya gerçekten bunalmış ve sıkılmış çocuk belli ki senden de vazgeçmeyecek sen de desteğini esirgeme üzerinden o da biraz kafasını dinlesin bir yandan.. annesi niye öyle bir şey yapmış şimdi :/

ya bu bi gece içmiş direk babasını aramış beni anlatmış yanıma gelmek istediğini falan anlatmış ama normalde içse de kendini kaybetmezdi sanırım moral bozuk olunca ters tepmiş baba ses çıkarmamış ama anne saygısızlık falan diyerek kızmış ki normaldede ilişkimizi ailesi biliyodu az önce aradı hiç arayacağını sanmıyodum aradı normal konuştuk ben vazgeçemiyorum ki zaten elimde değil çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…