kuzum aramasına çok sevindim :) umarım annesinin bu tavırları da normale döner kısa zamanda :/ya bu bi gece içmiş direk babasını aramış beni anlatmış yanıma gelmek istediğini falan anlatmış ama normalde içse de kendini kaybetmezdi sanırım moral bozuk olunca ters tepmiş baba ses çıkarmamış ama anne saygısızlık falan diyerek kızmış ki normaldede ilişkimizi ailesi biliyodu az önce aradı hiç arayacağını sanmıyodum aradı normal konuştuk ben vazgeçemiyorum ki zaten elimde değil çok seviyorum
kuzum aramasına çok sevindim :) umarım annesinin bu tavırları da normale döner kısa zamanda :/[/QUOTE inşallah canım benim ya bende çok sevindim ya hiç beklemiyodum görünce şaşırdım :)
hepimiz inşallah kuzum çok sağol :)hep mutlu ol inşallah kuzumm :)
of özledim yaahepimiz inşallah kuzum çok sağol :)
bende ya burnumda tütüyo daha çok var izni var ailesi sıkıntı yapıyo ben gitsem okul var resmen karışıklıkdan ölcemof özledim yaa
napalım kuzum sabretmekten başka ne geliyor ki elimizden :/bende ya burnumda tütüyo daha çok var izni var ailesi sıkıntı yapıyo ben gitsem okul var resmen karışıklıkdan ölcem
ne yazık ki hiçbirşey canımnapalım kuzum sabretmekten başka ne geliyor ki elimizden :/
malesef kuzumne yazık ki hiçbirşey canım
Ben almanyada yasiyorum kendisi marmariste yasiyor askerliginide sirnak'ta yapiyor :)ben Bursadayım o askerliğini Kayseride yapıyor canım sizde durumlar ne? :)
Şırnağın neresi canım bir de uzun dönem mi kısa dönem mi şafak kaç :) amma soru sordum :)Ben almanyada yasiyorum kendisi marmariste yasiyor askerliginide sirnak'ta yapiyor :)
Uludere canim Dagda. Dagci komando uzun dönem safak 190 canim seninkisi ? :)Şırnağın neresi canım bir de uzun dönem mi kısa dönem mi şafak kaç :) amma soru sordum :)
hmm Allah yardımcısı olsun canım uzun dönem 219 bizim de şafağımız :)Uludere canim Dagda. Dagci komando uzun dönem safak 190 canim seninkisi ? :)
Allah seninkinide yardimcisi olsun canim bnm insallah sag saglim yapip gelir :)hmm Allah yardımcısı olsun canım uzun dönem 219 bizim de şafağımız :)
ohh muhabbetiniz bol olsun kuşum işte misin evde misin? :)
ooo seninde baya karışıkmış yaa yaş kaç :)
23 yaşındayım canım bende yok öğrenciyim hala ne yazık ki sen çalışıyomusun canımAyda Bir defa Denk geliyor Kuzu evdeyim :) Cok sagol bebekim:) senin asker nasıl :)
Evet yaaaYas 24 tatlım :) sen kaç yaşındasın Çalışıyor musun?
aminnn...Kizlar slmdi nefes Filmine baktim ya bakmaz olaydim sonunda agladim benimki geldi aklimao daglar falan ayni anlatigi gibi ... Vallaha cok kötü oldum allahim bütün askerlerimizi korusun..
ayrıldık aradı bitti dedi ve gerçekten bitti bu kez. dün aradı sevdiğini söyledi bugün görüşme planları yaptı az önce aradı ve sevmiyorum diyip bitirdi bu kadar kolaymış herşeyykuzum aramasına çok sevindim :) umarım annesinin bu tavırları da normale döner kısa zamanda :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?