2014 Yarenleri! :)

ayy süper sevindim konuşabildiğinizee, sen nerdesin canım yakın mı sana İzmir? inşallah eniştenin de hakkında hayırlısı olmuştur :)

Çok çok sağ ol canım. :) Ben Istanbul'dayım. Askeriye tam merkezde Ege üni'nin oralarda ahaha şansa bak. Tahmin ettiğim yer Izmir'di ki o da bugün öyle dedi. :)

Çok çok sağ ol canım. :) Ben Istanbul'dayım. Askeriye tam merkezde Ege üni'nin oralarda ahaha şansa bak. Tahmin ettiğim yer Izmir'di ki o da bugün öyle dedi. :)
ne güzel işte canımm ee geldi galiba bugün görüşme ihtimaliniz vardı görüştünüz müü?

Selam kizlar naber :)))) ya okadar konusuyoruz ama hic tanimiyoruz öyle birbirimizi. Bi anlattin. Mesela nerelisiniz nereye gelin gideceksinizzzzzz
hehehe iyiliiiik, haklısın canım ben başlayabilirim
20 yaşındayım Bursalıyım canım ve yine Bursada olacağım Allah izin verirse evlendikten sonra da :) anasınıfı öğretmeniyim nişanlıyım şafak 198 bu kadar sıra sende

ne güzel işte canımm ee geldi galiba bugün görüşme ihtimaliniz vardı görüştünüz müü?

Canım bu cuma geliyor daha gelmedi. :) Ben bu işi anlamadım ya acemilik baya uzun sürdü ustalık belli çocuk hala gelmedi. :) Çarşıda kız populasyonu çok yere gidiyor çocuk ahaha :)

Ahhh ne güzel heheh :))) ben almanyada Yasiyorummm ama ankaraliyim benimkisi urfali (ama kürt degil haha) marmariste yasiyor. Ögrenciyim tip okumak istiyorum safak 178 :)

ben yine geldiiiim:)) bende tanıtayım kendimi o zaman tanımayanlar için. İstanbul'da yasıyoruz askerim Edirne'de yapıyor gorevini. Anaokulu ogretmeniyim işime yeni başladımm. 22 olcem inşallah Martı bekliyoruz nisan-mayıs arası sözümüz var Allahın izniyle. Şafak 133 oldu

Canım bu cuma geliyor daha gelmedi. :) Ben bu işi anlamadım ya acemilik baya uzun sürdü ustalık belli çocuk hala gelmedi. :) Çarşıda kız populasyonu çok yere gidiyor çocuk ahaha :)
ayy özür dilerim yaa ben geçtiğimiz Cuma sanıyordum da olsun güven varsa sıkıntı yok kuzum takılma boşver bazı yerlerin acemiliği uzun sürüyor kuzu ya :)

ayy özür dilerim yaa ben geçtiğimiz Cuma sanıyordum da olsun güven varsa sıkıntı yok kuzum takılma boşver bazı yerlerin acemiliği uzun sürüyor kuzu ya :)

Canım yapacak olan insan askerliği beklemezdi herhalde, yapmak isteyen her yerde yapar ha İzmir olmuş ha Konya. :)

Benimkisi sirnakta yapiyor canim dagci komando. seninkisi?
Canım benim nişanlım Hatay Kırıkhan'da. Piyade olarak yapıyo gece nöbetçi askerleri nöbet yerine götürüyo gündüz yatıyo dolanıyo falann..
Allah yardımcısı olsun oralar hep karışık oluyo dayım yapmış yıllar önce annem diyoki 4 ayda bir arıuyodu telefonla diye

Selam kizlar naber :)))) ya okadar konusuyoruz ama hic tanimiyoruz öyle birbirimizi. Bi anlattin. Mesela nerelisiniz nereye gelin gideceksinizzzzzz
Ben Sivaslıyım nişanlımda. Ben İst.da yaşıyorum nişanlımda kısmetse burda oturcaz.

Son düzenleme:
Allah yardimcisi olsun canim bnm umarim seninkinin askerligi okadar sikintili gecmiyordur :/ Dayin mi sirnakta yapmisti canim ?

kızlar merhaba görüşmeyeli nasılsınız iş yoğunluk derken bide form değişmiş alışamadım yazamadım size yarenlik nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır.

Gene aramıyor. Haftasonu netten konuştuk. En son geçen hafta duydum sesini. Hala kart almamış demek ki sinir oluyorum ya. Özellikle mi aramıyor diye düşünüyorum yani berbatım şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…