ayy süper sevindim konuşabildiğinizee, sen nerdesin canım yakın mı sana İzmir? inşallah eniştenin de hakkında hayırlısı olmuştur :)
ne güzel işte canımm ee geldi galiba bugün görüşme ihtimaliniz vardı görüştünüz müü?Çok çok sağ ol canım. :) Ben Istanbul'dayım. Askeriye tam merkezde Ege üni'nin oralarda ahaha şansa bak. Tahmin ettiğim yer Izmir'di ki o da bugün öyle dedi. :)
hehehe iyiliiiik, haklısın canım ben başlayabilirimSelam kizlar naber :)))) ya okadar konusuyoruz ama hic tanimiyoruz öyle birbirimizi. Bi anlattin. Mesela nerelisiniz nereye gelin gideceksinizzzzzz
ne güzel işte canımm ee geldi galiba bugün görüşme ihtimaliniz vardı görüştünüz müü?
Ahhh ne güzel heheh :))) ben almanyada Yasiyorummm ama ankaraliyim benimkisi urfali (ama kürt degil haha) marmariste yasiyor. Ögrenciyim tip okumak istiyorum safak 178 :)hehehe iyiliiiik, haklısın canım ben başlayabilirim
20 yaşındayım Bursalıyım canım ve yine Bursada olacağım Allah izin verirse evlendikten sonra da :) anasınıfı öğretmeniyim nişanlıyım şafak 198bu kadar sıra sende
ayy özür dilerim yaa ben geçtiğimiz Cuma sanıyordum daCanım bu cuma geliyor daha gelmedi. :) Ben bu işi anlamadım ya acemilik baya uzun sürdü ustalık belli çocuk hala gelmedi. :) Çarşıda kız populasyonu çok yere gidiyor çocuk ahaha :)
çoook şükürrr tıkır tıkır işliyor dilimi ısırayımKızçeleeernasıl gidiyor şafaklar
inşallah canım her şey gönlünce olsunnn :)Ahhh ne güzel heheh :))) ben almanyada Yasiyorummm ama ankaraliyim benimkisi urfali (ama kürt degil haha) marmariste yasiyor. Ögrenciyim tip okumak istiyorum safak 178 :)
çoook şükürrr tıkır tıkır işliyor dilimi ısırayımsenin nasıl gidiyor bitti sayılır?
ayy özür dilerim yaa ben geçtiğimiz Cuma sanıyordum daolsun güven varsa sıkıntı yok kuzum takılma boşver bazı yerlerin acemiliği uzun sürüyor kuzu ya :)
Canım benim nişanlım Hatay Kırıkhan'da. Piyade olarak yapıyo gece nöbetçi askerleri nöbet yerine götürüyo gündüz yatıyo dolanıyo falann..Benimkisi sirnakta yapiyor canim dagci komando.seninkisi?
Yok canım ya çalıştığım için heran telefonuna bakamıyorumm malesef o zamanda üzülüyorum tabii. Açıyorum işim var şu saatte ara mısın diyorum offfbizim günde 2 posta şu sıralar sabah ve akşam idealhadi iyi canım inşallah hep böyle gider
Evet canım çalıştığım için biraz sıkıntım olmuyor değilAyy ne güzel bence canım :) ama çalışıyorsan sıkıntı olabilr
Ben Sivaslıyım nişanlımda. Ben İst.da yaşıyorum nişanlımda kısmetse burda oturcaz.Selam kizlar naber :)))) ya okadar konusuyoruz ama hic tanimiyoruz öyle birbirimizi. Bi anlattin. Mesela nerelisiniz nereye gelin gideceksinizzzzzz
Allah yardimcisi olsun canim bnm umarim seninkinin askerligi okadar sikintili gecmiyordur :/ Dayin mi sirnakta yapmisti canimCanım benim nişanlım Hatay Kırıkhan'da. Piyade olarak yapıyo gece nöbetçi askerleri nöbet yerine götürüyo gündüz yatıyo dolanıyo falann..
Allah yardımcısı olsun oralar hep karışık oluyo dayım yapmış yıllar önce annem diyoki 4 ayda bir arıuyodu telefonla diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?