aa tabi çalışınca sıkıntı kuzum diyorum ya bizim sabah akşam ideal oturdu düzenimizYok canım ya çalıştığım için heran telefonuna bakamıyorumm malesef o zamanda üzülüyorum tabii. Açıyorum işim var şu saatte ara mısın diyorum offf
katılıyorum :)Canım yapacak olan insan askerliği beklemezdi herhalde, yapmak isteyen her yerde yapar ha İzmir olmuş ha Konya. :)
maşallah canım darısı başımızaAynen kuzum son 1 hafataya adım atmış bulunmaktayım şükür
Ohh ne güzel hayırlı teskereler canımaa tabi çalışınca sıkıntı kuzum diyorum ya bizim sabah akşam ideal oturdu düzenimiz
Evet canım dayım Şırnaktaymış. Ama yıllar önce o zamanda çok zormuşAllah yardimcisi olsun canim bnm umarim seninkinin askerligi okadar sikintili gecmiyordur :/ Dayin mi sirnakta yapmisti canim?
sağoll canım hepimize hayırlı teskereler♥Ohh ne güzel hayırlı teskereler canım
Cok zor canim benim yiyecek yemekleri bile Yok pkklilar yemek aracini yakmislar yemek getirmeye cesaret edemiyorlar benimkisi cikolata kuru ekmekle geciniyorEvet canım dayım Şırnaktaymış. Ama yıllar önce o zamanda çok zormuş
canım kendi bilgisayarım tamirde bugün yarın gelir geldiği gibi atarım sana mesaj olarak :) ee sen neler yapıyosun nasılsın :)
Selam kizlar naber :)))) ya okadar konusuyoruz ama hic tanimiyoruz öyle birbirimizi. Bi anlattin. Mesela nerelisiniz nereye gelin gideceksinizzzzzz
Kızçeleeernasıl gidiyor şafaklar
Evet canım çalıştığım için biraz sıkıntım olmuyor değil
kızlar merhaba görüşmeyeli nasılsınız iş yoğunluk derken bide form değişmiş alışamadım yazamadım size yarenlik nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır.
canim ben boyle birsey yasamadimKızlaaar bir şey sorucam size. Erkek arkadaşım askere gittiğinden beri sanki onun umrunda değilmişim gibime geliyor. Gideli 5 hafta oldu. Size de başlarda böyle oldu mu? Ben mi kuruntu yapıyorum acaba? Çok kötüyüm ya.
canim ben boyle birsey yasamadimsen kuruntu yapiyorsun sanirim
Cnm o sana cagri atsin sen araNe bileyim ya öyle hissediyorum sonra abarttığımı farkediyorum sonuçta çocuk askerde.Aramıyor kartım yok para yok vs gibisinden bende özellikle aramıyor diye paranoya yapıyorum.
Cnm o sana cagri atsin sen ara
bilecikte yapmadı ama kuzeni orda yaptı canım :/askerini bilecige gönderen varmi aranizda kizlar.. bu arda su smile iyi nasil yapiyorsunuz biri banda ögretsin
Iyidir canim senden naber :)Kizlar nasilsiniz gelemiyorum foruma ama artik geliceminsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?