2014 Yarenleri! :)

Yok canım ya çalıştığım için heran telefonuna bakamıyorumm malesef o zamanda üzülüyorum tabii. Açıyorum işim var şu saatte ara mısın diyorum offf
aa tabi çalışınca sıkıntı kuzum diyorum ya bizim sabah akşam ideal oturdu düzenimiz

canım kendi bilgisayarım tamirde bugün yarın gelir geldiği gibi atarım sana mesaj olarak :) ee sen neler yapıyosun nasılsın :)

Eeee resimler hane:)) bende bayadir yokum buralarda pazar gunu sevdicegimin yanina gittim hersey COK guzeldi ama donus kotu oldu

Selam kizlar naber :)))) ya okadar konusuyoruz ama hic tanimiyoruz öyle birbirimizi. Bi anlattin. Mesela nerelisiniz nereye gelin gideceksinizzzzzz

Merhaba :) istanbulda oturuyoruz ikimizde nasipse yine burada yasamaya devam edecegiz

Kızçeleeer nasıl gidiyor şafaklar

Merhaba Canim nasilsin :)

Evet canım çalıştığım için biraz sıkıntım olmuyor değil

Uzuldum Canim aramalari duzene oturmustur umarim

kızlar merhaba görüşmeyeli nasılsınız iş yoğunluk derken bide form değişmiş alışamadım yazamadım size yarenlik nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır.

Alt devre gelince rahata Erdik cok sukur kasim ayinda da asker GElince Daha rahat olacagiz insAllah nasipse :)

Kızlaaar bir şey sorucam size. Erkek arkadaşım askere gittiğinden beri sanki onun umrunda değilmişim gibime geliyor. Gideli 5 hafta oldu. Size de başlarda böyle oldu mu? Ben mi kuruntu yapıyorum acaba? Çok kötüyüm ya.

canim ben boyle birsey yasamadim sen kuruntu yapiyorsun sanirim

Kizlar nasilsiniz gelemiyorum foruma ama artik gelicem insallah

canim ben boyle birsey yasamadim sen kuruntu yapiyorsun sanirim

Ne bileyim ya öyle hissediyorum sonra abarttığımı farkediyorum sonuçta çocuk askerde. Aramıyor kartım yok para yok vs gibisinden bende özellikle aramıyor diye paranoya yapıyorum.

benim sevdigimde 03.11.2014 de gidecek 05.11.2014 de teslim olacak acemi birligi Bilecik

askerini bilecige gönderen varmi aranizda kizlar.. bu arda su smile iyi nasil yapiyorsunuz biri banda ögretsin

Ne bileyim ya öyle hissediyorum sonra abarttığımı farkediyorum sonuçta çocuk askerde. Aramıyor kartım yok para yok vs gibisinden bende özellikle aramıyor diye paranoya yapıyorum.
Cnm o sana cagri atsin sen ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…