Allah sabir versin sana canim benim insallah sag saglim yapip gelir :)benim sevdigimde 03.11.2014 de gidecek 05.11.2014 de teslim olacak acemi birligi Bilecik
bilecikte yapmadı ama kuzeni orda yaptı canım :/
Allah sabir versin sana canim benim insallah sag saglim yapip gelir :)
Iyiyim cnm ya safak sayiyoruz :)Iyidir canim senden naber :)
Günaydın herkeseCok zor canim benim yiyecek yemekleri bile Yok pkklilar yemek aracini yakmislar yemek getirmeye cesaret edemiyorlar benimkisi cikolata kuru ekmekle geciniyor
Gunaydin canim ne luksu ya dogru duzgun yemek yeseler o bile yeter canim ya ne demek askerin yemeksiz kalmasi sok geciriyorum okuyuncaGünaydın herkese
Bende bunu anlamıyorum o insanlar devlet için işinden, evinden hayatından fedakarlık ediyor hemde hiçbi karşılık almadan ama devlet onlara gereken konforu sağlayamıyorMillet keyfinden gitmiyo oraya en lüks yemeği yemeli en lüks odalarda kalmalı askerler. Oysa ülkemizde standartlar yerlerdee
Zaman bir an once akip gecer ins canim allah kavustursun :)Kizlaaaaar bende nisanlimi askere gondericem 2 hafta sonra allah nasip ederse.. Rabbim hepimize sabir selamet versin insallah.. Zaman su gibi akip gecsin;-)
Aynen tatlım. Bence çok iyi bakılmalı şartlar daha iyi olmalıki insanlarda severek yapsın. Zaten askerlik gönül işi karşılığında maaş yok bişey yok bari süründürmeyin insanları yaaGunaydin canim ne luksu ya dogru duzgun yemek yeseler o bile yeter canim ya ne demek askerin yemeksiz kalmasi sok geciriyorum okuyunca
Evet haklisim cnm ama gonul isi gibi degil ki zorunluluk yani bana sevgilin isterse askere gitmesin deseler ben gondermezdim zorunluluk bedelli yokAynen tatlım. Bence çok iyi bakılmalı şartlar daha iyi olmalıki insanlarda severek yapsın. Zaten askerlik gönül işi karşılığında maaş yok bişey yok bari süründürmeyin insanları yaa
amin canim insallaah.. Cok tuhaf hissediyorum ya bi gun hungur hungur aglayip keske gitmese diyorum bi gun hemencik gidip gelicek sonra allahin izniyle evlenicez diye bi an once gitsin safak sayayim diyorum :-|gittiginde ne diycem bilmiyorum :-( hayirlisi bakalim ;-)Zaman bir an once akip gecer ins canim allah kavustursun :)
Evet canim benimkiside sirnakta suanaminnn canim insallahseninkidemi asker`?
Aynen katiliyorum sana canim. Istekli gidiyorlar sanki tamam tabiki gidicekler ona birsey demiyorum, ama dedigin gibi gereken konforlarinida saglamali lazim. Onlarda orda ac iken insanin burda boagzindan gecmiyor vallahaGünaydın herkese
Bende bunu anlamıyorum o insanlar devlet için işinden, evinden hayatından fedakarlık ediyor hemde hiçbi karşılık almadan ama devlet onlara gereken konforu sağlayamıyorMillet keyfinden gitmiyo oraya en lüks yemeği yemeli en lüks odalarda kalmalı askerler. Oysa ülkemizde standartlar yerlerdee
sizide Allah kavusdursun canimm :*Evet canim benimkiside sirnakta suan
Sevgilim gideli 6 ay oldu canim ben hala bazi gunler aglayip bazende gelecek diye dusunuyorum canim senin oyle olman normal :)amin canim insallaah.. Cok tuhaf hissediyorum ya bi gun hungur hungur aglayip keske gitmese diyorum bi gun hemencik gidip gelicek sonra allahin izniyle evlenicez diye bi an once gitsin safak sayayim diyorum :-|gittiginde ne diycem bilmiyorum :-( hayirlisi bakalim ;-)
ayy canım unutmuşum ben sana yazdığımı bile evet bayadır yoksun, bilgisayarım hala gelmedi zatennEeee resimler hane:)) bende bayadir yokum buralardapazar gunu sevdicegimin yanina gittim hersey COK guzeldi ama donus kotu oldu
Merhaba :) istanbulda oturuyoruz ikimizde nasipse yine burada yasamaya devam edecegiz
Merhaba Canim nasilsin :)
Uzuldum Canim aramalari duzene oturmustur umarim
Alt devre gelince rahata Erdik cok sukur kasim ayinda da asker GElince Daha rahat olacagiz insAllah nasipse :)
canım ben de böyle bir süreç geçirdim şuan geçiş döneminde erkek arkadaşın hak ver.. zamanl her şey ortaya çıkar sakın canını sıkma kuruntu da yapmaa daha çoook vaktiniz var önünüz de bu zamanları kimse kötü geçirmek istemezz, düzelir inşallah canım♥Kızlaaar bir şey sorucam size. Erkek arkadaşım askere gittiğinden beri sanki onun umrunda değilmişim gibime geliyor. Gideli 5 hafta oldu. Size de başlarda böyle oldu mu? Ben mi kuruntu yapıyorum acaba? Çok kötüyüm ya.
hoşgeldiiinnKizlar nasilsiniz gelemiyorum foruma ama artik geliceminsallah
canım merhaba şimdiden Allah kavuştursun, gönlünüzü ferah tutun♥benim sevdigimde 03.11.2014 de gidecek 05.11.2014 de teslim olacak acemi birligi Bilecik
merhaba canııım amin hoşgeldinnn :) zaten gittikten sonra bir şekilde geçmeye başlıyor Allah kavuştursun şimdiden♥Kizlaaaaar bende nisanlimi askere gondericem 2 hafta sonra allah nasip ederse.. Rabbim hepimize sabir selamet versin insallah.. Zaman su gibi akip gecsin;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?