2014 Yarenleri! :)

Cok zor canim benim yiyecek yemekleri bile Yok pkklilar yemek aracini yakmislar yemek getirmeye cesaret edemiyorlar benimkisi cikolata kuru ekmekle geciniyor
Günaydın herkese
Bende bunu anlamıyorum o insanlar devlet için işinden, evinden hayatından fedakarlık ediyor hemde hiçbi karşılık almadan ama devlet onlara gereken konforu sağlayamıyor Millet keyfinden gitmiyo oraya en lüks yemeği yemeli en lüks odalarda kalmalı askerler. Oysa ülkemizde standartlar yerlerdee

Gunaydin canim ne luksu ya dogru duzgun yemek yeseler o bile yeter canim ya ne demek askerin yemeksiz kalmasi sok geciriyorum okuyunca

Kizlaaaaar bende nisanlimi askere gondericem 2 hafta sonra allah nasip ederse.. Rabbim hepimize sabir selamet versin insallah.. Zaman su gibi akip gecsin;-)

Kizlaaaaar bende nisanlimi askere gondericem 2 hafta sonra allah nasip ederse.. Rabbim hepimize sabir selamet versin insallah.. Zaman su gibi akip gecsin;-)
Zaman bir an once akip gecer ins canim allah kavustursun :)

Gunaydin canim ne luksu ya dogru duzgun yemek yeseler o bile yeter canim ya ne demek askerin yemeksiz kalmasi sok geciriyorum okuyunca
Aynen tatlım. Bence çok iyi bakılmalı şartlar daha iyi olmalıki insanlarda severek yapsın. Zaten askerlik gönül işi karşılığında maaş yok bişey yok bari süründürmeyin insanları yaa

Aynen tatlım. Bence çok iyi bakılmalı şartlar daha iyi olmalıki insanlarda severek yapsın. Zaten askerlik gönül işi karşılığında maaş yok bişey yok bari süründürmeyin insanları yaa
Evet haklisim cnm ama gonul isi gibi degil ki zorunluluk yani bana sevgilin isterse askere gitmesin deseler ben gondermezdim zorunluluk bedelli yok

Zaman bir an once akip gecer ins canim allah kavustursun :)
amin canim insallaah.. Cok tuhaf hissediyorum ya bi gun hungur hungur aglayip keske gitmese diyorum bi gun hemencik gidip gelicek sonra allahin izniyle evlenicez diye bi an once gitsin safak sayayim diyorum :-|gittiginde ne diycem bilmiyorum :-( hayirlisi bakalim ;-)

Aynen katiliyorum sana canim. Istekli gidiyorlar sanki tamam tabiki gidicekler ona birsey demiyorum, ama dedigin gibi gereken konforlarinida saglamali lazim. Onlarda orda ac iken insanin burda boagzindan gecmiyor vallaha

Sevgilim gideli 6 ay oldu canim ben hala bazi gunler aglayip bazende gelecek diye dusunuyorum canim senin oyle olman normal :)

ayy canım unutmuşum ben sana yazdığımı bile evet bayadır yoksun, bilgisayarım hala gelmedi zatenn ayyy nasıl geçti sevdiceğinlee kaç gün görüştünüz o mu geldi sen mi gittin anlat bkayım

canım ben de böyle bir süreç geçirdim şuan geçiş döneminde erkek arkadaşın hak ver.. zamanl her şey ortaya çıkar sakın canını sıkma kuruntu da yapmaa daha çoook vaktiniz var önünüz de bu zamanları kimse kötü geçirmek istemezz, düzelir inşallah canım♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…