canım merhaba şimdiden Allah kavuştursun, gönlünüzü ferah tutun♥
merhaba canııım amin hoşgeldinnn :) zaten gittikten sonra bir şekilde geçmeye başlıyor Allah kavuştursun şimdiden♥
evet benim de nişanlım askerde♥tsk ederim sizdemi asker yolu bekliyorusnuz?
benim nişanlım Kayseride asker canım, 194 günümüz var nasipse♥Tesekkur ederim caniiim ;-) senin sevdigin nerde askerlik yapiyo tatlim ne kadar var donmesine?
Pofudukcum artik hic gorusemiyoruz farkinda misinbenim nişanlım Kayseride asker canım, 194 günümüz var nasipse♥
Eyvallah canim sagolasin insaallah :*sizide Allah kavusdursun canimm :*
ayy canım unutmuşum ben sana yazdığımı bile evet bayadır yoksun, bilgisayarım hala gelmedi zatennayyy nasıl geçti sevdiceğinlee kaç gün görüştünüz o mu geldi sen mi gittin anlat bkayım
benim nişanlım Kayseride asker canım, 194 günümüz var nasipse♥
farkındayım kuzum ya telfı edıcez artık naplımPofudukcum artik hic gorusemiyoruz farkinda misin
aa bizim acemiliğimiiizzz :)) inşallah ustası da rahat olur canım benim bizim gibii♥Ayyy sag salim gelsin insaallah.. Acemi birligini nerde yapti peki tatlim? Benim nisanlim manisa/alasehirde acemilik yapicak.. Acemiligi yakin cikti cok sukur ama onenli olan usta birligi tabi insallah usta birligide hayirlisiyla yakin ve rahat edebilicegi bi yer cikar ;-)
aaa ne guzel bır arkadasla gorusmus olman, olsun canım gordun elını tuttun sarıldın ya o bıle yetmıstırr darısı basımaTamam canım bekliyoruz :) ben gittim balım günübirlik sabahtan Pendik'te hızlı trene bindim Eskişehir'e indim :) burada tanıştığım bir arkadas sağolsun beni otogara gideceğim yere kadar eşlik etsin :) sonra Eskişehir'den Kütahya'ya geçtim yolculuk iyiydi :) avmde takıldık çok soğuttudönüş vakti çok kötüydü hüzünlendim :"(
Evet canım aynen öyle :) amin kuzum darısı başına izinlerini kullandın mı naptı? Askerin nasıl :)aaa ne guzel bır arkadasla gorusmus olman, olsun canım gordun elını tuttun sarıldın ya o bıle yetmıstırr darısı basıma
Yaaa :-D:-D:-D insallah canim yaa.. Acemiliginiz rahat miydi peki tatlim kac gun suruyo alasehirde acemilik?aa bizim acemiliğimiiizzz :)) inşallah ustası da rahat olur canım benim bizim gibii♥
Valla canim iyi olmaya calisiyoruz ama cok skiliyorum ben ya offf :) sizde ne var ne yok bakalim :)farkındayım kuzum ya telfı edıcez artık naplımnasılsınn nasıl gıdıyorr kuzum :)
canm moral bozmak ıstemem ama zor diye biliyorum.. söğüttemi merkezdemi? ikisi de jandarma yetiştirdiği için doguya gonderiyyor evet. tanıdıgım söğütte yapan şırnağa, merkezde yapan ise batmana düştü..nasil geciyormus askerlik orda doguya gönderiyorlarmis diye okudum usta birligi icin dogru mu bi bilgin varmi ?
ay ben berbatım işten cıktım kına gecesine gittim eve nasıl geldıgımi bilmiyorumm kafam davul gibi oldu ağrıdan uyuştu resmenn bide hastayım gripp :Kizlar naber nasilsiniz askeriniz nasil ? :)
Iyiyiz canim sen nasilsin bakalim :)Kizlar naber nasilsiniz askeriniz nasil ? :)
Allah kavusdursun canimm..evet benim de nişanlım askerde♥
canm moral bozmak ıstemem ama zor diye biliyorum.. söğüttemi merkezdemi? ikisi de jandarma yetiştirdiği için doguya gonderiyyor evet. tanıdıgım söğütte yapan şırnağa, merkezde yapan ise batmana düştü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?