2014 Yarenleri! :)

ayy canım unutmuşum ben sana yazdığımı bile evet bayadır yoksun, bilgisayarım hala gelmedi zatenn ayyy nasıl geçti sevdiceğinlee kaç gün görüştünüz o mu geldi sen mi gittin anlat bkayım

Tamam canım bekliyoruz :) ben gittim balım günübirlik sabahtan Pendik'te hızlı trene bindim Eskişehir'e indim :) burada tanıştığım bir arkadas sağolsun beni otogara gideceğim yere kadar eşlik etsin :) sonra Eskişehir'den Kütahya'ya geçtim yolculuk iyiydi :) avmde takıldık çok soğuttu dönüş vakti çok kötüydü hüzünlendim :"(

benim nişanlım Kayseride asker canım, 194 günümüz var nasipse♥

Ayyy sag salim gelsin insaallah.. Acemi birligini nerde yapti peki tatlim? Benim nisanlim manisa/alasehirde acemilik yapicak.. Acemiligi yakin cikti cok sukur ama onenli olan usta birligi tabi insallah usta birligide hayirlisiyla yakin ve rahat edebilicegi bi yer cikar ;-)

aa bizim acemiliğimiiizzz :)) inşallah ustası da rahat olur canım benim bizim gibii♥

aaa ne guzel bır arkadasla gorusmus olman, olsun canım gordun elını tuttun sarıldın ya o bıle yetmıstırr darısı basıma

aaa ne guzel bır arkadasla gorusmus olman, olsun canım gordun elını tuttun sarıldın ya o bıle yetmıstırr darısı basıma
Evet canım aynen öyle :) amin kuzum darısı başına izinlerini kullandın mı naptı? Askerin nasıl :)

farkındayım kuzum ya telfı edıcez artık naplım nasılsınn nasıl gıdıyorr kuzum :)
Valla canim iyi olmaya calisiyoruz ama cok skiliyorum ben ya offf :) sizde ne var ne yok bakalim :)

nasil geciyormus askerlik orda doguya gönderiyorlarmis diye okudum usta birligi icin dogru mu bi bilgin varmi ?
canm moral bozmak ıstemem ama zor diye biliyorum.. söğüttemi merkezdemi? ikisi de jandarma yetiştirdiği için doguya gonderiyyor evet. tanıdıgım söğütte yapan şırnağa, merkezde yapan ise batmana düştü..

merkezde yapicak canim yaa benimkide dün demezmi isnallah dönmem Sehit olurum hakkariye giderim insallah diye moralim bozuldu bu ara ikimizinde alinganligi üstünde ben cok görüsemiyoruz diye her allahin gunu misafir geliyor askere gitcek ya oda vakit ayiramiyor bana baslyioruz alingalik yapmaya cok sacma bilyiorum ama isde arada mesafe olunca ve insan onun herseyinden mahrum kalinca biraz trip atiyo ister istemez.. dünde telde cok soguk davrandim ona yaa.. gider ayak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…